Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 14:08:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 530 531 533 534 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FC Barcelona  (Pročitano 800427 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mancester je jak ko zemlja
ali je barsa jaca  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia Asha 302
Te dve reci se uopste ne mogu porediti... reci idiot, djubre i slicne si napisao x puta na raznim temama, sto implicira da bi trebali da te prijavljujemo non-stop? Sacuvaj boze sta sve necu videti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Samo šta su igrači Barcelone pod mikroskopom - jer su najbolji, pa im se gleda svaki detalj i analizira svaki pokret.

Да су најбољи онда им ове преваре не би требале, него играј и јеби  Smile  Ајде да једном симулираш али сваку утакмицу, па докле више ? Заборавили су на фер плеј и то одавно.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Te dve reci se uopste ne mogu porediti... reci idiot, djubre i slicne si napisao x puta na raznim temama, sto implicira da bi trebali da te prijavljujemo non-stop? Sacuvaj boze sta sve necu videti...

Zašto ne? Ili su obje uvrede, ili su obje komplimenti. Ti sam odluči.

Nadalje, kada sam se ja to, u kojem postu i kojem forumašu obratio sa "đubre" ili sa "idiote"?

Slobodno citiraj...

Да су најбољи онда им ове преваре не би требале, него играј и јеби  Smile  Ајде да једном симулираш али сваку утакмицу, па докле више ? Заборавили су на фер плеј и то одавно.

Nisu ništa više zaboravili na fair-play od bilo koga drugoga.

A najbolji jesu. Njihovi rezultati to dokazuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 6120c
1 - ono sto barsa igra nije fudbal nego smaranje u 3 lepe p.materine ! Dobacivanje loptop u krug po 20min je trening...a ne fudbalska utakmica ! Ogavno je i NIKAKO ne kapiram likove koji svrsavaju na to  Smile Smile Smile

2 - barsa najbolja ? Po cemu, rezultatima? Naravno da ima najbolje rezultate kad ih sudija uvek pomogne kad je kriticno.
Da nema pomoci sudija (kao sto i nasi usrani blizanci imaju kod nas u odnosu na druge timove) barsa bi bila 2-3 u ligi max + i ligi sampiona bi ispadala u 1/4 plafon. UVEK su pogurani kad im ne ide. Najboljima to ne treba !

ps - moze li neko meni debilu da objasni sta je to lepo u igri barse ? Posto ja (a ni celokupno moje "fudbalski polupismeno" drustvo) ich ne kapiramo taj "stil" !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Slazem se da cesto to nije lepa igra ali za to su krivi Barselonini protivnici a ne sama Barsa. Protivnici se zabunkerisu, dve linije od po 5 igraca, i cekaju/nadaju se da ce se odbraniti.

Lepota Barsine igre se vidi kad protivnik otvoreno udje u mec i zeli da se nadigrava (Real 5:0, Mancester 2:0, Mancester 3:1...)

sad ce neko reci "pa niko nije lud da se protiv njih otvori"...jbg, i sama ta cinjenica govori ko je ko.

p.s. tvrdim da nijedan klub ne bi mogao da pokaze neku lepu, leprsavu igru, kad bi mu protivnik igrao bunker sa 10 igraca Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Okt 2012, 12:08:41 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
1 - ono sto barsa igra nije fudbal nego smaranje u 3 lepe p.materine ! Dobacivanje loptop u krug po 20min je trening...a ne fudbalska utakmica ! Ogavno je i NIKAKO ne kapiram likove koji svrsavaju na to  Smile Smile Smile 

Stvar osobnog dojma i osobnih preferencija. Ni meni se pretjerano ne sviđa ta igra, i već mi je dosadila.

Ali ta igra daje rezultat - a to je ono šta je najbitnije.

2 - barsa najbolja ? Po cemu, rezultatima? Naravno da ima najbolje rezultate kad ih sudija uvek pomogne kad je kriticno.
Da nema pomoci sudija (kao sto i nasi usrani blizanci imaju kod nas u odnosu na druge timove) barsa bi bila 2-3 u ligi max + i ligi sampiona bi ispadala u 1/4 plafon. UVEK su pogurani kad im ne ide. Najboljima to ne treba !

Nije točno. Čak štoviše, posve je netočno.

Pomoć sudaca su imali, ništa više od pomoći koji imaju drugi bogati, uspješni, dominantni klubovi.

Rezultati se ne mogu postić isključivo uz pomoć sudaca.

ps - moze li neko meni debilu da objasni sta je to lepo u igri barse ? Posto ja (a ni celokupno moje "fudbalski polupismeno" drustvo) ich ne kapiramo taj "stil" !

Opet - ljepota je subjektivan dojam, a ne apsolutna kategorija.

Ono šta je netkome lijepo, drugom je ružno. Nekome su lijepše plavuše, drugom su ljepše crnokose.

Nekome lijepo igra njemačka reprezentacija, drugome španjolska, a trećemu talijanska.

Stvar je osobnog dojma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Just another wannabe god.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02

Stvar osobnog dojma i osobnih preferencija. Ni meni se pretjerano ne sviđa ta igra, i već mi je dosadila.

Ali ta igra daje rezultat - a to je ono šta je najbitnije.

Nije točno. Čak štoviše, posve je netočno.

Pomoć sudaca su imali, ništa više od pomoći koji imaju drugi bogati, uspješni, dominantni klubovi.

Rezultati se ne mogu postić isključivo uz pomoć sudaca.

Opet - ljepota je subjektivan dojam, a ne apsolutna kategorija.

Ono šta je netkome lijepo, drugom je ružno. Nekome su lijepše plavuše, drugom su ljepše crnokose.

Nekome lijepo igra njemačka reprezentacija, drugome španjolska, a trećemu talijanska.

Stvar je osobnog dojma.
Ne vjerujem da si ti napisao normalan post  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Hoćeš da ti kažem koliko je meni u životu bitno šta ti vjeruješ ili ne vjeruješ?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 6120c
u jednoj recenici kazes :
"nije tacno" + "imali su pomoc" -- idi begaj  :p

Znaci..POMAZU IH + SIMULANTSKA su govna ===> trenutno najogavniji klub na planeti !

Gledam kako ljudi pricaju...a drogba? Jbt...drogbu su bili ko da je ultimat fajt a ne fudbal...pa nije ni cudo sto je padao. Ove seka persice samo gledaju da se na najciganskiji nacin domognu bodova a ako to ne uspe...aj onda sudije da pomognu.

Zakljucak :
1 - jaki su...al to ne pali uvek...onda idemo na tacku 2
2 - simuliraju...to upali skoro uvek...ako ne...idemo na tacku 3
3 - uefalona/farselona uvek ima pomoc sudije.

uz 3 pomoci...lako je biti milioner  Smile

Aj recimo uzmi tim kao sto je Bajern. Kad bi oni simulirali kao farsa + imali takvu pomoc sudija...garant bi imali 5x bolje rezultate !

Da nema pomoci sudija i simuliranja...barsa bi bila samo prosecan tim (po rezultatima) !

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 530 531 533 534 ... 601
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 14:08:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.