Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 21:12:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Фашизму у Србији (нај)више нагињу

Glasanje završeno: 08. Avg 2007, 08:50:42

ЛДП, ЛСДВ, део ДС, "невладини"...
47.6%  (39)
ДСС, СРС, "домаћини", "патриоте"...
36.6%  (30)
Практично сви политичари
1.2%  (1)
Само неки екстремисти
14.6%  (12)
Ukupno glasova: 82
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фашисти, нацисти...  (Pročitano 17032 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
ovde svaka druga tema o cedi...al ima ljudi opterecenih njim... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Да ли је неки Хрват поредио неку њихову парламентарну опцију са оном "srbo-ćetnićko-agresorsko-jugokomunističkom"?!?
Не, ми смо за њих увек "агресори", а пре тога смо били "окупатори". Њихови евентуално могу да претерају (мало)

Tipično za kvazipatriote. Jedino se ravnaju i upoređuju sa Hrvatima. Drugih uzora izgleda nemate. Jadno i patetično, potvrđuje se ono staro pravilo, srpski ekstremizam hrani hrvatski ekstremizam, jedan bez drugog ne mogu da opstanu.

Па добили су нас, зар не?
Ред је да се запитамо како и зашто су то успели. Када су британске и америчке топовњаче на силу отвориле Јапан, они су из тога извукли поуку.

Хоћеш да се упоређујемо са "лидерима светске демократије" Американцима? Нема проблема!
Колико би они озбиљно схватили некога ко хоће да преда Тексас или Калифорнију? Да ли таква опција икада може да има представнике у Конгресу или Сенату?!?

Opet zamenjujes teze. Pa, ko hoce da preda deo svoje teritorije? Shvati vec jednom, teritorija se osvaja ili gubi u ratu. Mi smo porazeni u ratu koji se vodio za Kosovo, prema tome nema sta mi da predajemo Kosovo. Siptari i njihovi saveznici su osvojili Kosovo.

Грешиш, Земунац. Земље се губе и добијају и након рата, преговорима. После рата Косово је остало део српске земље, а Американци се залажу да постане независно. Руси су против тога, а наше и руско упориште је међународно право, по коме је Косово Србија.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
da samo sa tim sto su siptari tamo vecina vec 50 godina i vladaju upola toliko a mi mislimo da ce doveka to da ostane u okviru nase drzave
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
kraljevicu marko.......ja tebe nisam vredjao,samo sam se malo nasalio....ali od fasiste kakav si ti,ne moze se nista bolje ni ocekivati...

nacionalizam jeste velicanje svoje zemlje,ali i postovanje prema ostalim zemljama i narodima

posto ti ne postujes svoju zemlju....zamisli sta si ti Smile
ja sam patriota.
postujem i volim svoju zemlju.
objasnio sam ti nasiroko sve o fasizmu.
nadam se da si i najmanji deo shvatio, ali po tvom odgovoru, vidim da sam pogresio.

Citat
dalje, nacinalizam, sovinizam i uopstavanje do te mere da tvrdite kako su celi narodi takvi i takvi

Значи они који кажу да нам Руси никада нису помогли генерализују и фашисти су (што је и требало доказати).

neverovatno da ne razumes.
sve to zajedno cini fasistu, ne pojedinacno!!!

vecina radikala je neobavesten priprost svet, a ostali obavesteni su fasisti.

kineze duboko cenim jer ih imam dosta u komsiluku.
pomogao sam troici kineza u vozu kada je mene zenturaca pustila kroz vrata a na njih pocela da se derinja.
ja sam rekao da sam ja sa njima i da se ne dernja.
posle smo pricali u vozu ko pola sata....
DSS su ubedljivo najveci fasisti....
(Mada sve trenutne stranke u nekim segmentima naginu fasismu)!
po cemu majke ti???
a uvek iznesem cinjenice koje potvrdjuju tvrdnju.
ne postoji ni jedna koja dokazuje da su DSS fasisti.
a mnogo koje potvrdjuju da je srs fasisticka

zato sam i 'opterecen' SRS-om zato sto mrzim fasiste a jos manje ih mrzim u svojoj drzavi

Ma ne kasem da radikali nisu fasisti...
Ali dss je manipulatorska stranke i time se kvalifikuju za naziv fasisti,naravno da nisu fasisti u pravom obliku....

ok, ali SRS su fasisti u pravom obliku...slazes se?

Напиши нешто о Чединим родитељима, о њима се ништа до сада није чуло! Smile

ne znam nista o cedi, jos uvek, al znam da se na protestima pojavio uz lecica, niodkud i odjedanput postao neko i nesto.. kazu pticice da ga je postavio kos..

nijem mi jasno iz kog razloga nije hteo da objavi odakle mu 18 mil $ za kampanju?

ceda je leceni narkoman. skinuo se 2002.
nij erekao odakle mu pare jer niko drugi nije.
svi su imali prihode sa strane jer svi peru kesh. za SRS, DS i LDP znam i kako.

IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung U900
Е краљевићу марко сваки твој пост ме све више брине.Па очито је да си комплексаш,све би остало под нож или на гиљотину јер су фашисти,важно је да ти и слични теби нису...

Citat
vecina radikala je neobavesten priprost svet, a ostali obavesteni su fasisti.
Smile Smile
Нови Сад???пропрост свет???
Хоћеш да кажеш да су сви гласачи СРС-а простаци,а они који гласају за ДС,ЛДП су учен свет...које етикетирање и омаловажавање!

Citat
ja sam patriota.

Али би половину народа земље у којој живиш протерао или побио као што си говорио....
« Poslednja izmena: 26. Jul 2007, 00:31:20 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Citat
ja sam patriota.

Da li samo svoje dvorište ili malo šire ?
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Мени је овај Краљевићу Марко тотално нејасан, а како је опширан уз то је и досадан. Воли да се покаже као особа широких сјватања, али га "ситнице" типа "радикали су припрости или фашисти" одају. Ја знам радикале, нешто лично, а више са форума, који нису ни једно ни друго.
Стога док се не одлучи шта је, немам ја с њим шта да реплицирам.

Погледајмо украјинске "отпораше", који су то фашисти (а одавде су ишли неки "инструктори").

Oči su zatvorene pred posterima koje je “prodemokratska” organizacija Pora izlepila po celoj Ukrajini; slika čizme koja gazi bubu valjda pruža alegorijski prikaz onoga što Pora želi da učini svojim protivnicima. Ovakva dehumanizacija protivnika ima dobro poznate prethodnike i uzore, ne samo u Ukrajini u vreme nacističke okupacije kada je vođen “preventivni rat” protiv crvene kuge iz Moskve – ipak, niko nije našao za shodno da prokomentariše ove plakate. Organizacija Pora i dalje se predstavlja kao nevina grupa studenata koji se lepo zabavljaju uprkos činjenici da je tu organizaciju, baš kao i sestrinske u Srbiji i Gruziji, Otpor i Kmaru, osnovao i finansirao Vašington.
To još nije najstrašnije; ima i goreg. U gomili Juščenkovih pristalica na Kijevskom trgu posle prve izborne runde, sreo sam dvojicu pripadnika neonacističke partije Una-Unso, čiji je simbol kukasti krst. Oni očigledno nisu imali nikakvih nedoumica niti neougodnosti u vezi sa ideološkom suštinom svoje partije, možda i zato što su Juščenko i njegovi saveznici ustali prošle godine u odbranu lista Socijalističke partije “Silski visti” koji je objavio antisemitski tekst u kome se između ostalog tvrdilo da su Jevreji izvršili invaziju na Ukrajinu zajedno sa Vermahtom 1941.

Džon Lokhand
The Guardian

IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
На Б92 иде врло занимљива емисија о свим америчким покушајима да се убије Фидел Кастро и да се што  већа штета нанесе Куби. Тероризам најгоре врсте. И фашизам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Хоћеш да кажеш да су сви гласачи СРС-а простаци,а они који гласају за ДС,ЛДП су учен свет...које етикетирање и омаловажавање!

Нису сви гласачи СРС простаци, али 90% њихових гласача су животни губитници којима је највећи ужитак у животу 'ладно пиво испред продавнице и ламентирање над белосветском завером која нас је снашла. То су углавном ликови који су навикли да им држава обезбеди радно место, да му држава поклони стан, а он треба само да се пробуди у 6 и да необријан, неокупан и поспан ухвати градски бус да се некако
довуче до фирме и да тамо проблеји до 3 сата поподне.
« Poslednja izmena: 26. Jul 2007, 22:50:21 od zemunac2 »
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung U900
Citat

Нису сви гласачи СРС простаци, али 90% њихових гласача су животни губитници којима је највећи ужитак у животу 'ладно пиво испред продавнице и ламентирање над белосветском завером која нас је снашла. То су углавном ликови који су навикли да им држава обезбеди радно место, да му држава поклони стан, а он треба само да се пробуди у 6 и да необријан, неокупан и поспан ухвати градски бус да се некако
довуче до фирме и да тамо проблеји до 3 сата поподне.
Па да значи то је то...омаловажавање!
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 21:12:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.