Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:11:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Фашизму у Србији (нај)више нагињу

Glasanje završeno: 08. Avg 2007, 08:50:42

ЛДП, ЛСДВ, део ДС, "невладини"...
47.6%  (39)
ДСС, СРС, "домаћини", "патриоте"...
36.6%  (30)
Практично сви политичари
1.2%  (1)
Само неки екстремисти
14.6%  (12)
Ukupno glasova: 82
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фашисти, нацисти...  (Pročitano 17020 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610
Мој омиљени лик је чобанка-партизанка из Ужица.
Стално је у неком превирању.
Јел она са косом боје рђе?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Са косом боје свеже балеге!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 

za tebe nisam ni rekao da nisi fasista.
ti npr imas zrazito fasisticke stavove prema pojedinim narodima, i takve bih ja pobio.
i tebe i sve hrvate koji su fasisti i sve makedonec i sve na svetu slicne tebi.

Кад ми нека особа која тврди, да би се по свету представљао због користи као албанац. Каже да сам фашиста, то ми дође као комплимент. Smile

Можемо да се договоримо за место и време, покушај да ме убијеш! Smile
to je bila provokacija na vas ponos.
kao, mi srbi najponosniji najsvetiji narod, a svi sa strane se jadni trude da izbegnu da kazu da im je prijatelj srbin...bolje da kazu da je albanac...dotle nas je dovela politika fasizma.
a ubistvo tebe jedinog nista nikome nece doneti..a i protivzakonito je...jedino bih mogao da stradam.
gamadi u srbiji ima previse. fasista jos vise. i ti ces nesto ustasama da kazes.
ni trunku nisi bolji od najgorih ustasa.
sam to pokazujes iz dana u dan.
ti su tuga ove drzave.
samo jedno pitanje za prepametnog Smile Smile Smile kraljevica marka Smile Smile Smile

da li je tebi isto fasizam i nacionalizam?prosetaj kroz pariz i reci jednom francuzu da nije lepo biti nacionalista i da je to isto kao i fasista....ne da bi te skupljali sa lopatom po plocniku,vec bi to morali sa pincetom da rade...

btw...sad je bio ceda na skupstini...skinuo je do detalja firerove pokrete kad je drzao govore Smile
ti si ocito kreten koji nije citao temu.
dakle, debilu, prepametni. procitaj lepo moje postove od pocetka pa vidi sta sam napisao.

ali posto sumnjam da ces uspeti da savladas ove strane, ucinicu ti, pa cu samo tebi i tvom sitnom mozgu da objasnim jos jednom.

nacinoalizam je velicanje svoje nacije i nista vise.
nacionalizam i sovinizam su vec blizu fasizma.
te uslove ispunjava masa vas.
dalje, nacinalizam, sovinizam i uopstavanje do te mere da tvrdite kako su celi narodi takvi i takvi(pa opis ide pun prideva pederi turci nenormalni prljavi........)
dalje,
dalje, nacinalizam, sovinizam, uopstavanje i mrznja premo odredjenom narodu( u nasem slucaju hrvata i siptara) je fasizam
a nas kombi sve to ispunajva.
velica srbiju, mrzi masu drzava zapada i suseda, ceo hrvatski narod i albanski prezire i uopstava sa svojim stavovima: stavis hrvata za sto i posluzis ga, a drugog pod sto i sutiras ga, i obojica ti isto misle. dakle uopstava. naravno tu je ta mrznja i zelja za istrebljenjem odredenog naroda: hrvata i albanaca sa kosova. sam je rekao kako se zalaze za preoterivanje svih albanaca sa KiM-a a i podrzava politiku koja je proterivala hrvate iz okoline novog sada.

ako si u stanju da zakljucis, kombi ispunjave sve uslove da ga oslovljavamo kao fasista jer to i jeste

« Poslednja izmena: 25. Jul 2007, 10:47:29 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@Kraljevicu Marko

Uopste mi ne pada na pamet da se sada nastavljam sa tobom nakon ovoga, ali smatraj da si poslednji put na forumu nekome rekao da bi ga ubio, poslednji put si nekoga opsovao i uvredio i nazvao ga kojekakvim imenima.
Smatraj se vrlo upozorenim i ubuduce vrlo obrati paznju sta ces da napises i kako ces da srocis direktno obracanje clanu.

Za mene ti ispunjavas sve uslove da te vise uopste ni ne oslovljavamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
@Kraljevicu Marko

Uopste mi ne pada na pamet da se sada nastavljam sa tobom nakon ovoga, ali smatraj da si poslednji put na forumu nekome rekao da bi ga ubio, poslednji put si nekoga opsovao i uvredio i nazvao ga kojekakvim imenima.
Smatraj se vrlo upozorenim i ubuduce vrlo obrati paznju sta ces da napises i kako ces da srocis direktno obracanje clanu.

Za mene ti ispunjavas sve uslove da te vise uopste ni ne oslovljavamo.
e, za vredjanje, ok, ali isto kao sto kombi ima pravo na misljenje da sve siiptare treba pobiti, zar nema ja prava da kazem da sve koji tako misle treba pobiti???
ti je moj stav, i mislim da cu ga ponoviti ako neko opet kaze da treba pobiti sve hrvate ili albance i sl...
na kraju krajeva, ko kaze da ja nisam hrvat pa je to onda direktno pretnja da i mene treba ubiti.... Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
da i ja nesto izjavim za dnevnik... Smile

mislim da ste SVI kao pogresno orijentisani,

kako i zasto?

evo kako : u Srbiji politika sluzi da bi se narod svadjao,raspravljao - konstatacija jeste plitka ali je istinita

evo zasto : da ne zaboravimo cinjenicu da je DB osnovao i formirao sve politicke stranke u Srbiji!!! SVE! Od Radikala u Rakovici, do SPO-a, pa nadalje preko Demokratske stranke, koju je Djindjic razbio po povratku iz Nemacke(na poziv Stanisica) na vise malih autobus stranaka koje su kasnije ojacale isto uz pomoc DB-a (BIa-a, KOS-a, tj VB-a i sl ).

elem, da kazem tj. citiram i nesto pametno ovde,naime jedan veoma pametan covek, srbin iz crne gore, krajem 19. veka rekao je sledece : "Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi" Valtazar Bogisic
da prevedem, tj podvedem u nasu nimalo svetlu situaciju... dok god zivimo u ovoj, narodu nametnutoj komunistickoj tvorevini republici i dok god nama vladaju sinovi istaknutih komunista i srbozdera.. crno nam se pise.

ovo bese mali offtopic izvinite.
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
kraljevicu marko.......ja tebe nisam vredjao,samo sam se malo nasalio....ali od fasiste kakav si ti,ne moze se nista bolje ni ocekivati...

nacionalizam jeste velicanje svoje zemlje,ali i postovanje prema ostalim zemljama i narodima

posto ti ne postujes svoju zemlju....zamisli sta si ti Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
a svi sa strane se jadni trude da izbegnu da kazu da im je prijatelj srbin...bolje da kazu da je albanac...dotle nas je dovela politika fasizma.

Који сви?!?
Неки Кинез или Рус ће рећи за свог пријатеља Србина да је Албанац... Не разумем баш Smile

Citat
gamadi u srbiji ima previse. fasista jos vise.

Како описујеш онога ко за неистомишљенике каже "гамад"?
Да, вас фашиста има исувише. И тих 5% је исувише Smiley 1

Citat
dalje, nacinalizam, sovinizam i uopstavanje do te mere da tvrdite kako su celi narodi takvi i takvi

Значи они који кажу да нам Руси никада нису помогли генерализују и фашисти су (што је и требало доказати).

Citat
sam je rekao kako se zalaze za preoterivanje svih albanaca sa KiM-a a i podrzava politiku koja je proterivala hrvate iz okoline novog sada.

А какав је твој однос према Кинезима који живе овде?
Или рецимо према радикалима?!?

И да:
Свиђају ми се резултати анкете
Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson K800i
DSS su ubedljivo najveci fasisti....
(Mada sve trenutne stranke u nekim segmentima naginu fasismu)!
po cemu majke ti???
a uvek iznesem cinjenice koje potvrdjuju tvrdnju.
ne postoji ni jedna koja dokazuje da su DSS fasisti.
a mnogo koje potvrdjuju da je srs fasisticka

zato sam i 'opterecen' SRS-om zato sto mrzim fasiste a jos manje ih mrzim u svojoj drzavi

Ma ne kasem da radikali nisu fasisti...
Ali dss je manipulatorska stranke i time se kvalifikuju za naziv fasisti,naravno da nisu fasisti u pravom obliku....

Citat
pre par meseci su panduri zabranili  jednom siptaru u BG-u da prolazi kroz neku ulicu sa 'tim njegovim tablicama' on ipak prodje i ovi ga ugaze ko vola i prodju nekaznjeno.
oni su fasisti. oni glasaju za SRS. SRSptakve.

Dakle panduri su oduvek bili fasisti i oduvek su glasali za SRS, posto su oduvek je8ali majku svima i svakome, bez obzira na nacionalnu pripadnost i u zavisnosti od toga da li apstiniraju te nedelje ili ne, ili im je jednostavno dosadno .... Smile

Panduri su budale...
« Poslednja izmena: 25. Jul 2007, 15:27:33 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:11:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.