Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.
Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera; Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete; Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.
Pitanje za vas kojima smeta izjava Dragan Jovanovica! Dali biste voleli da vam prvi komsija bude cigan ili kako kazete Rom? Ja iskreno nebi tj smetalo bi mi. OK nazovite me fasistom zbog toga.
Fašisto. Ljudi se ne gledaju po boji kože, nego po kvalitetima. Da, više bih voleo da mi je komšija normalan Rom nego nenormalan belac, Srbin, štagod..
Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera; Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete; Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.
Da li stvarno misliš da je Romima u genima da budu pretnja društvu?!
imaju predispozicije prema odredjenom nachinu ponashanja . za to je dovoljno pogledati kako se odnose prema sopstvenoj deci ,tamo gde nad njima nemaju nadzor beli ljudi ...
Нема то везе са генетиком. Има са начином живота и васпитањем. Слажем се да велики број Цигана живи на данас друштвено неприхватљив начин и у условима недоличним човека, али сам против уопштавања. А поготово против дискриминације. И позитивне и негативне.