tinejdzeri se izivljavaju na deci koja prose. muka mi je svih vas fassita.
a ko je naterao tu decu da prose da nisu mozda njihovi "ravnopravni" roditelji ... da li bi mozda hteo da srpska deca prose ?
Citat
ti si jebeni fasista. i svaki psihijatar ce ti reci da nisi normalan.
opet ta jevropska kultura
Citat
jedno cigance sam odvezao kuci kolma prosle zime. (poznat mi je bio jer je jednom nahranio mog psa) kada sam izlazio, ispao mi je novcanik, i on mi kaze:ciko, ciko, ispade ti ovo...
uvek ti naletish na neke kulturne rome . preporuchujem ti da se preselish u cigan-malu pa tako necesh imati problema sa srbima - ili josh bolje - u indiju (ako budu teli da te prime )
a ko je naterao tu decu da prose Smile da nisu mozda njihovi "ravnopravni" roditelji ... da li bi mozda hteo da srpska deca prose ?
boze sacuvaj. pa srpski tajkuni i govna koja im odseku noge pa ih stave na ulicu.
da ti nije nekada malo cudno, kako to da vidis 12 cigancica, i svi na identican nacin osakaceni.
to ova nasa srpska stoka osakati ljude, pa ih stavi da prose, a kes naravno ide njima. eto, srbi su fasisti...bar veliki deo njih. nravno, ne svi.
a ti nikako da naletis na govna od srba... to sto ti imas predrasude je tvoj psihicki problem. kada bi popricao sa nekim od njih, bilo kim, drugaciju bi pesmu pevao, naravno, i medju njima ima degena, kao i medju srbima(mada manje)
sta je tacno nekulturno kada kazes coveku sa poremecenim fasistickim stavovima istinu?
meni je ustvari, ovo dosta tuzno...kada se osvrnem, i vidim gde zivim, kakvih ljdi ima... jbt, ponosan sam kako ja ispadoh normalan pored ovoliko kretena u ovoj drzavi... .mora da su roditelji odgovorni...
da da , ide mishkovic i seche cigancicima ruke dragi moj prijatelju ,romi svoju decu posmatraju kao robu koju mogu da unovche . oni imaju tzv kraljeve prosjaka kojima prodaju decu i koji ih onda ili osakate i pretvore u prosjake ili daju u prostituciju.
naletao sam na govna od srba mnogo puta ,ali to nigde nije bio rasni problem ,nego samo stvar losheg vaspitanja (J-92 ,LDP ,droga .... ) . s druge strane , jesam imao kontakta i sa romima i shvatio da oni jednostavno drugachije shvataju stvarnost . to nije stvar morala nego prirode . oni nisu krivi zbog toga ,isto kao shto pas nije kriv shto laje ,jednostavno -takvi su ,nisu isti kao mi.
Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nokia E
Vi ste svi generalno retardirani u mozak pa jel ja srpski pricamil turski? jel ne razumete bas nista od onoga sto sam rekao, ovaj mi malecki nikola prica da mi trebamo da pomazemo ugrozenim grupama ja mu pricam da se to radi vec godinama ali da je to po onoj narodnoj hrani kuce da te ujede! Ova drzava je omoculila ciganima: -Besplatno skolovanje -Besplatne udzebike i ucila -Socijalnu pomoc u novcu -Materjalnu pomoc u vidu besplatnih drva za zimu, garderobe preko crvenog krsta i mnogih drugih donacija -Besplatnu zdravstvenu zastitu kao socijalno najugrozenijem delu populacije -Ne placaju struju -Ne placaju vodu -Ne placaju porez -Ne placaju dazbine -Ne placaju prevoz jer ih svi zaobilaze pod foru ma pusti cigani su pa ka oni ne moraju -Drzava ih ne tera da rade pod prisilom sto je velika greska -Ne zabranjuju im se zaprezna vozila i druga sklepana prevozna sredstva -Imaju ista prava kao i ja, mislim suludo bi bilo da nemaju
Ja kao Srbin od ovoga svega navedenog imam sledece: Besplanto obrazovanje a kupujem udzbenike i sve sto mi treba za nastavu, placam struju vodu porez i sve sto ide uz to, ogrev moram sam da kupim, radno sam sposoban i radim kad bih se pojavio meni bi rekli da nisam socijalni slucaj jer sam radno sposoban sto za cigane ne vazi, karticu u prevozu moram da kupim, zdravstveno osiguranje moram da placam. Gledao sam jednom na U92 kako ciganka kaze nece niko da me zaposli zato sto sam ciganka, OK ja cu da te zaposlim nema problem, jel imas osnovnu skolu? pa nemam! Pa sta onda hoces da radis tako nepismena! U Nisu zaposleni u JKPreduzecu imaju plate malo preko 20.000 dinara znaci djubrari i ostali sto metlaju bila su radna mesta upraznjena pa su otisli to da rade Srbi jer je ciganima verovatno ispod casti to da rade! Ova drzava gresi jer ih ne tera pod prisilom da rade, video sam pre dve nedelje kad im je deljena pomoc od strane drzave Srbije u ogrevnom drvetu njih 10 radno sposobnih cigana se skupio i gledaju kako samo jedan jedini radnik Srbija Suma istovara drva koja sleduju njima i to za dzaba! Gledaju i nece da pomognu nego komanduju gde da im se istovari! Sto se tice prosjaka u Nisu ima ta krimilana grupa porodica Benic majka otac i 10 deteta svi su obuceni da prose i da kradu, to rade decenijama, pokusalo se islo se na to da se socijalizuju, medjutim vuk dlaku menja ali cud nikad, vratili su se starim zanatima, prosjacenje i kradja. Problem je sto su lica maloletna i smesteni su bili po domovima gde su takodje pravili probleme tako da kako god je ova zemlja htela da im pomogne nisu hteli da prihvate to! Ta porodica se i dan danas nalazi na listi za socijalnu pomoc koju primaju znaci cela porodica se bavi kriminalom a i dalje primaju socijalnu pomoc! Postoji opcija u centru za socijalnu pomoc u Nisu moj drug je direktor javljaju se firme koje imaju neke poslove da im se odrade, ciscenje fabrickog kruga i tako to, kaze moj drug ne moze da navata ni jednog ciganina da radi, kazu necu bolje mu da ceka socijalu od 6500 dinara nego da zaradi 1000 dinara dnevno, dok Srbi nisu culi to pa otisli svi da rade preko centra! Znaci ako nece da rade onda nema ni socijalne pomoci! to je bar tako prosto ali ne onda bi skocili cercil i ostala evropejska banda kako im gusimo prava na slobodu i prava na pomoc, pitao bih ih kako se u Nemackoj odnose nemci prema ciganima kada su na socijali pa im nadju posao a oni odbiju?! I prekinite vec jednom da nas nabedjujete za fasizam ocigledno je da ne znate sta ta rec znaci, jer nikada ovde se nije cula ideja da ih guramo u koncentracione logore i u krecane, samo kazem da ova drzava treba da se odnosi prema njma kao i prema meni! Nko nikada njima nije zabranjivao nista ali oni jednostavno vole da zive u blatu i govnima zajedno sa konjima i psima, ne mozemo mi na silu da menjamo njihove navike shvatite to! Govorim o vecini cigana jer vecina zivi tako kako zivi a za to nije kriva ova drzava jer smo svi rodjenjem imali iste sanse i na obrazovanje i na mogucnost zarade!
Neka, treba i ovi srpski "fasisti" na nekom da se isprazne ... jadniji i bedniji su od Roma, ali su ima zato glave isprane. Da se ja pitam, pustila bi ih da lupetaju sta hoce, ali ako samo primetim i najmanji gest (dakle, ako predju sa reci na dela), ne bi videli Sunca 10 god ... pa sledeci put dobro razmisli da li se isplati, zbog sopstvenog slepila da izgubis 10 god zivota u zatvoru.
Ovo sad (tranzicija i sve sto uz to ide) je njihovo vreme, ova situacija je njihov maximum. Cim se stanje malo poboljsa, nece imati vremena da misle o rasizmu i drugim drustvenim devijacijama.
Situacija je teska, ljudi ne znaju sta ce, traze krivce u drugim narodima u svojoj zemlji, optuzuju se medjusobno, medjutim srpska bagra je najgora (ovi nacisti, fasisti itd ... ). Nemam nista protiv toga, sve do trenutka dok su u ovako malom broju ... izlaz je u EU.
Много пута сам бранио Роме, али сам престао с тим.
Наравно да има предрасуда према њима, али погледајте колико се само лакше уклопи у друштво неки Ром, који иде бар у основну школу, а то им нико не брани.
Они сами бирају свој начин живота.
Па наравно да ће пред камерама рећи, како им лоше иде, како не могу да школују своју децу и сл; али ствар је у томе, да је њему лакше послати дете да проси или га одвуче са собом да скупљају картон, алуминијум, старе новине.
Они су пре више векова отишли из Индије, а и даље се понашају као народи који тамо живе. Немам ја ништа против таквог начина живота, нити желим да га називам примитивизмом.
Међутим, не можеш ти овде бити такав. Нико их не тера да одбаце у потпуности своју културу и свој језик, али морају се мало прилагодити овдашњем стању ствари.
Најгоре од свега је што шљам окупљен у NVO и LjDP-у, сваки дан трабуња како смо ми онакви и овакви, како се морамо променити, како се морамо Јевропеизовати, а када се онда помене за Роме да морају за почетак почети да одржавају личну хигијену, а онда се и даље упристојити, одмах те назову фашистом.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 19:12:49 od DuKiM57 »
Најгоре од свега је што шљам окупљен у NVO и LjDP-у, сваки дан трабуња како смо ми онакви и овакви
?Šta-zar niste??? Vama manipulišu i preko vas skreću pažnju sa kradja!!! Svako iole normalan u glavi vidi da tenziju namerno stvara vlast iznutra! Svet nas ne dira niti uslovljava ničim niti preti!!!