Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:43:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: faktor trece osobe  (Pročitano 7024 puta)
09. Feb 2007, 11:47:46
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Poslednjih dana pricamo o tom faktoru "trece osobe" u vidu taste ili svekrve...
Sta u slucaju da je ta "treca osoba" sestra ili brat, za koje takodje umemo biti veoma vezani...?

Da li imamo razumevanja za "rasipanje" emocija svog partnera u tom pravcu ili se osecamo uskracenim?
Koliko god to cudno zvucalo, kako se osecate kada vas partner pokazuje emocije prema svom bratu/sestri, ili bliskom rodjaku/rodjaci u vasem prisustvu?

Da li je veza "tango za dvoje" ili svoju ljubav mozemo usmeravati i prema drugima?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Moja keva je vecito vezana vrpcom za sestru, koliko to nervira mene mogu misliti koliko nervira caleta  Smile

Brani je i kad je ocigledno da je nesto pogresila , ne mozes da pricas sa njom da ova ne uleti u razgovor ... malo debilski ... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ok. , to je ekstremna situacija...
Pricamo o situacijama u "mirnodopskim" uslovima, i pruzanju emocija nekom drugom osim svom partneru...
Kako bi se ti osecao da tvoja devojka provodi dosta vremena u razgovoru i vidjanju sa svojim bratom, recimo?
Ili kada se grli sa njim u tvom prisustvu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Mozda ne znam sta hocu, ali znam sta necu:)

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
SonyEricsson 
Imao sam ortaka, koji je bio vrlo blizak sa svojim starijim bratom. Njihov odnos je, blago receno, cudan. Drzanje za ruku, grljenje... Nikada mi nisu bili jasni?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia the best
eto vrcomm kakvu temu otvaras, koliko mi se cini zavrsice se pricom o homoseksualcima  Smile  salu na stranu. meni smeta isuvise velika bliskost kako  s roditeljima tako i sa sestrom/bratom, razumem ja postovanje, ali bi mi jako smetalo da mi decko posvecuje istu paznju kao npr. sestri.. ocekujem vise naravno. mozda zato sto ja nemam sestru/brata, mozda je to razlog, otkud znam... a i u odnosu na roditelje sam ''samostalna'' u tom nekom emotivnom smislu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne smetaju mi rodbinski izlivi neznosti Smile On ima mladjeg brata, ja imam stariju sestru i to je to. Dokle god neko ne pokusa od njih, kao i mnogobrojne familije njegove i moje, da popuje, odnosno pokusa da se mesa i gura tamo gde mu nije mesto, nema problema Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

bilo bi krajnje neozbiljno očekivati da vaš partner prije vas nije izgradio ili od boga imao odnos u kome vladaju jake emocije.

obožavam kada vidim da moj muškarac jeste sposoban davati i uzimati ljubav od članova svoje porodice i bliskih prijatelja.

to me čini mirnom,jer znam da sam sa nekim kome ljubav nije misaona imenica,samim tim,ja zbog toga i jesam sa njim.

ali...molila bih da se neke stvari nazovu pravim imenom Smile

dakle,
bolesna vezanost,zavisnost od nekog,nemogućnost da sami donesete odluku koja se tiče vas i osobe koju ste odabrali,negativni uticaji sa strane,krize identiteta,nezreli strah od tuđeg mišljenja i nesposobnost da se roditeljima predstavite kao zrela i odgovorna osoba...e to je...drage moje buregđije...već nešto drugo Smile.i to nema veze sa ljubavlju prema porodici.

pravi muškarac i žena,tačnije odrasli muškarac i žena,zna da sestre,braću,mamu i tatu,postavi na mjesto koje imaju i zaslužuju,da ih voli na način koji je zdrav i normalan.takođe i ženu ili muža.tako da se niko u takvim odnosima ne može osjećati ugroženo.

jer mama je mama,a žena je žena.ne razumijem kako tu može doći do zabune? Smile

a u svetu zajednicu zvanu brak,ja svojoj mami ne bih dozvoljavala da umjesto mene pleše tango.
da li to znači da je ne volim? Smile
ali...moja mama pleše tango sa mojim tatom uspješno već 30 godina,tako da ne mogu ni da je zamislim u toj situaciji.
ona bi sa strane uživala u tome kako ja,kao i uvijek(pošto sam njena kćerka Smile)odlčno plešem.
i uživala.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG 4X HD
Citat
Koliko god to cudno zvucalo, kako se osecate kada vas partner pokazuje emocije prema svom bratu/sestri, ili bliskom rodjaku/rodjaci u vasem prisustvu?

Smile  shto bi mi to smetalo.nisu emocije i neznost neshto shto se moze potroshiti pa da se plashim da za mene nece ostati dovoljno  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:43:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.