Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 14:46:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: faktor trece osobe  (Pročitano 7042 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N97
Mislish ?  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG 4X HD
Mislish ?  Smile

retko a i tada nekvalitetno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
dobro je dok su izlivi emocija unutar porodice  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
šta ima tu, pobogu, da smeta  Smile  Smile
pa to je valjda normalno  Smile

naravno, sve dok ne prelazi granice koje je šeširčić navela - ako tvoj partner počinje da gubi identitet, pa ga traži u obliku potvrde od strane sestre ili brata
ili se potonji počinju pačati u vaše lične odnose,a tvoj parner to aminuje

u tom slučaju treba ozbiljno da se zapitaš da li si TI napravio dobar izbor  Smile

u zdravim odnosima i sa zrelim, normalnim ljudima, to je nešto sasvim normalno. i poželjno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung 
Ja sam imala dvojicu "maminih sinova",ne daj Boze nikome i nikada... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
Sta u slucaju da je ta "treca osoba" sestra ili brat, za koje takodje umemo biti veoma vezani...?

Jedna moja veza rasturila se zbog mesanja sestre mog decka...
Problem je izgledao bio u tome sto je kao mladje dete uvek bila povlascena, mazena, pazena, a ja je nisam zarezivala ni malo...
Ona je bila samo sestra mog decka, ne i moja drugarica, nisam imala potrebu da izlazim sa njom, pijem kafu, vodim idiotske razgovore o laku za nokte i ceci... od mene je uvek dobijala postovanje i ljubaznost, ali nikad nisam tezila nekoj bliskosti... Ona je uvek bila hajduk i u centru paznje, a ja stvarno nisam mogla da imam neki blizak odnos sa njom, tj. nismo se slagale kao licnost, nismo imale slicna interesovanja... ljubaznost, povremeni razgovori i tako to...  imala sam svoje prijatelje, svoju porodicu, svoje probleme i svog decka...
Takodje... njen brat, tj. moj decko je bio do usiju zaljubljen u mene, a i ja u njega, provodili smo jako puno vremena zajedno, on je postao sastavni deo mog drustva, i ja njegovog, tako da sam je izgleda zbacila sa mesta najvaznije zenske osobe u njegovom zivotu... ja to nisam primecivala jer sam uvek razdvajala ta dva odnosa porodica-ja i decko-ja...
I tako... mala (4 godine mladja), pocela je da ispreda razne price iza mojih ledja, a kada je to splektarenje prevrsilo svaku meru, ja sam joj uzvratila brutalno...
Nikad do tada nisam tom decku rekla da mi se ne svidja njegova sestra, ali kada je sve to preslo na nivo licne uvrede (prisluskivala je nase razgovore, citala mejlove, brisala moje mejlove poslate njemu, spustala mi slusalicu kada bih ga zvala, prisluskivala sta radimo iza vrata njegove sobe - bukvalno...stajala je pored vrata i prisluskivala), nisam mogla da se zaustavim...
Izbila je veeeelika svadja... stvarno veeeelika.... pale su uzasne reci...
Njihov cale je stao na stranu svoje cerkice jer je ipak ona bila zrtva, majka se nije mesala, tj. pokusavala je da izgladi stvar jer me je ipak volela (imale smo divan odnos, ja sam joj bila kao druga cerka), ali on nije imala pravo glasa u toj porodici... Njegov cale je cak i pripretio da ce da ga izbaci iz kuce ako ostane sa mnom...
On se povukao, mi smo raskinuli.... i tako to...

U sustini... posle 5 godina.. ja sam jos jako zahvalna... na neki nacin me je pustila da pobegnem iz te lude... stvarno lude porodice u kojoj su odnosi bili jako poremeceni... i to iz generacije u generaciju: njegova baba po ocu citav zivot je kinjila njegovu majku, njegovi roditelji su se cak i razveli pre njegovog rodjenja, pa ponovo vencali, njegov otac je bio alkoholicar - navodno izleceni sa povremenim fazama pijanstva, sestra je bila jako los ucenik i placali su profesorima da prodje popravni.... u sustini... on i njegova majka su bile jedine dve inteligentne, pametne, obrazovane, dobre osobe u toj citavoj porodici... i zato su uvek bili ponizavani .... bukvalno...
S obzirom da sam i ja iz malko drugacije porodice, a i s obzirom da bi se ta veza sigurno nastavila do danasnjih dana, ja bih jako brzo zavrsila u Lazi...

Ovako... danas imam jako lepu vezu... odlican odnos sa njegovom prodicom, posebno mamom  Smile, sestra mog decka je udata, ima svoju porodicu... ne mesa se u njegov zivot, u nas zivot... ma... jednostavno... normalna porodica...  Smile

inace da...

Citat
Koliko god to cudno zvucalo, kako se osecate kada vas partner pokazuje emocije prema svom bratu/sestri, ili bliskom rodjaku/rodjaci u vasem prisustvu?

Pa, sta imam da osecam... to je njegova porodica.... ja ih i sama jako volim i postujem, tako da mu ponekad i zameram sto im ne posvecuje vise paznje....
Ako mu je porodica normalna, a ne neki klinicki slucaj (gore opisan), sta ja tu imam da se bunim... to je jako lepo...  Smile

Citat
Da li je veza "tango za dvoje" ili svoju ljubav mozemo usmeravati i prema drugima?

Sto se mene tice, ljubav nije "tango za dvoje", to je vise kao jedno kolce...
Ako su odnosi u samoj porodici stabilni i normalni, vremenom neumitno dolazi do preplitanja emocija....
Ne samo da on\ona voli svoju majku\oca\sestru\brata, vec i ti ostvarujes neki blizak odnos sa njima... i obrnuto...
I to se ne odnosi samo na porodicu, vec i na prijatelje...

« Poslednja izmena: 18. Feb 2007, 12:39:31 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Napokon pravilno shvacena tema...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Lepa prica ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Sta je tu lepo.. majko mila..  Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Kod mene je bila situacija da je bivsi decko moje sestre

bio jako ljubomoran na mene ,moju mamu i tatu i na

nasu povezanost jednih sa drugima  Smile
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 14:46:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.