Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 04:59:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li vam se dopada Fajront Republika?
Da,veoma
Onako
Moze da prodje
Ne,nikako
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fajront Republika na "Fox-u"  (Pročitano 69881 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6233
Citat
Ja se slazem sa abenazom.. jednom sam gledao. i zaspao... ili mozda nisam dovoljno cool da bih znao da uzivam u  takvom show programu
Каква ће емисија бити,то зависи и од гостију! Код њега су били, и то скоро, екипа ''Београдског фантома''(просечна емисија) али и Неда Арнерић,Бандрићка и нека њихова водитељка,и те емисије су биле очајне,и ниједну нисам гледао дуже од 5 минута! Интересантна је била и емисија са Гоцома Тржан(да се она,можда, зове Гордана) којој је потпуно непознат концепт емисије,па није ти ово Дакићка(субота око 12.) или Маринковићка(субота поподне) или глупи Оскар или Инсајдер,па да ти ту нешто философираш и расправљаш светску политику.
Али емисије: Милан Тарот,Срђан Милетић,Зека Милионер&Кеш Таксиста,Борка Томовић,''Преживели''...

Gledao sam ja o tome zbog cega je promenjen koncept emisije.Najvise zbog rejtinga jer kako kaze kad god rejting pocne da mu opada prete mu gasenjem emisije.Tako da na svaki nacin mora emisiju napraviti zanimljivijom,
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
ovo je dno dna...
nemojte sad da me mracite,ali meni je ovo ogavno...stvarno,ovaj kesic je toliko antipatican,i toliko su mu glupe fore,i skecevi...dodje mi da povracem...
jedino mi je zanimljivo bilo ovo sa mickom,ali kesic mi nikada,ali nikada nece biti smesan...
i nek ga ukinu vec jednom
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ovo je dno dna...
nemojte sad da me mracite,ali meni je ovo ogavno...stvarno,ovaj kesic je toliko antipatican,i toliko su mu glupe fore,i skecevi...dodje mi da povracem...
jedino mi je zanimljivo bilo ovo sa mickom,ali kesic mi nikada,ali nikada nece biti smesan...
Ti decko nemas blage veze sa zivotom,ocigledno da nisi dovoljo inteligentan da skapiras njegove fore! Kesic je car!
Ova emisija je definitivno nesto najoriligalnije,najduhovitije i najzanimljivije sto se moze videti na domacim kanalima....
A tebi ako se ne svdja nemoj ni da komentarises... Kesic car !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Nexus
Ok sve je to lepo, svako ima pravo na svoje misljenje, ali bez medjusobnog vredjanja Smiley

a sto se mog misljenja tice, to sam rekao par strana unazad... Gotivim Kesica , njegove fore, Bratorog, Matorog... Gotivim emisiju Smile
« Poslednja izmena: 31. Maj 2009, 01:27:17 od Paralelni Svet »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Emisija se bas razlikuje,lik se svojom komicnoscu i humorom izdvojio u masi... i svaka mu cast na tome !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Evo ja sam ispod proseka inteligentan i kapiram njegove fore (batalite da prdite o inteligenciji, nije vise smesno). Nista posebno, covek ima smisla za humor, cinjenica, ali mu oni alter egoi nisu bas trebali, no dobro, njegova stvar. U nasem medijskom moru u kom plivaju razna govna, govnjive gace i mrtvi prasici (Ami G Show, serija seljaci (ubedljivo najgora serija ikad igde snimljena), Grand Show (najgora emisija ikad igde snimljena), kursadzije (segment najgore emisije ikad igde snimljene)... itd itb) Kesic se izdvaja kao covek koji pre svega ima za goste zanimljive ljude (uglavnom), a ti zanimljivi ljudi sa sobom nose smek koji nedostaje u nasem medijskom moru. Cak su mu i dosetke u toku emisije pristojne, cime pokazuje da nije duduk u potpuno skriptovanoj emisiji. U nedostatku boljeg gledajte Kesica. Jos nesto, valja pomenuti da se opasno uobrazio od kako je skapirao da ga dosta ljudi gotivi, pa polako postaje egoisticno djubre, nadam se da se njegov preobrazaj u ego cudoviste zadrzati na ovome, na povremenom izlivanju.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
ovo je dno dna...
Ti decko nemas blage veze sa zivotom,ocigledno da nisi dovoljo inteligentan da skapiras njegove fore! Kesic je car!
Ova emisija je definitivno nesto najoriligalnije,najduhovitije i najzanimljivije sto se moze videti na domacim kanalima....
A tebi ako se ne svdja nemoj ni da komentarises... Kesic car !!!
e izvini inteligentni...blago se tebi kad si tako pametan...
jel ti krivo sto se meni ne svidja ne svidja?
krivo ti je sto ima kritike na temi?
mozgu jedan...

ovi alter ego-i... Smiley 1 ...samo podseca na amidzica  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ne bih ga poredio sa Amidzicem, onaj je ipak potpuno neinteresantan lik sa potpuno neinteresantnim vidjenjima, ali da, to sa alter egoima lici na Amidzica.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple 5
Ne bih ga poredio sa Amidzicem, onaj je ipak potpuno neinteresantan lik sa potpuno neinteresantnim vidjenjima, ali da, to sa alter egoima lici na Amidzica.
Kakva misao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
mob
Ericsson jeste
ovo je dno dna...
=D>baš sam na to mislio,kesić je toliko iritantan i antipatičan da nemam reči :[1]:a ako je voditelj takav,onda logično i emisija ne može biti bolja
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 04:59:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.