Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 02:41:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li vam se dopada Fajront Republika?
Da,veoma
Onako
Moze da prodje
Ne,nikako
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fajront Republika na "Fox-u"  (Pročitano 69852 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Jel zna neko kako se zove pesma pri kraju ovog klipa?(dole)
Ako neko zna ko to peva Happy Brithday tgrtagta tgrtagata
Tako nekako ide ta pesma a evo i snimka:

Bugarski hepibrzdej tako se barem zove ova pesma na mom fonu....Uploadovacu sutra pa cu ti dati link.

Inace Kesic extra lik :mrgreen:Emisija je Extra Smile
E hvala ti brate... Smile
Jel zna neko ko je gost ovog cetvrtka
Ja obicno vidim na najavi 2-3 pre prikazivanja ali zato moras da gledas FOX da bih video. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Vrh emisija !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Evo je ona pesma...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Voditelj „Fajront republike“ radi na brojnim projektima, a glavni mu je da izgubi kilažu
Kada smršam, slikaće me golog
Četvrtak - 16.04.2009

Koliko god da je ozbiljan, u jednom sekundu izvlači osmeh. Čak i kada nema takvu nameru, Zoran Kesić (32) je šoumen. Preterano duhovit i duhovito preteran, autor „Fajront republike“ na Televiziji „foks“ odskora je poznat narodnim masama, mada za sebe i dalje tvrdi da je tek „poluselebriti“.

- Dešava mi se da me uveče presretnu ljudi, pa se osećam kao Miki Maus, ali nije mi to smaranje. Još sam andergraund, a dovoljno sam popularan - kaže on i dodaje da je trenutno najpoznatiji Zoran Kesić.
- Sa tim prezimenom, od mene su poznatiji samo Obrad i Đoko. Nije lepo rangirati Kesiće jer su mi svi kao deca - priča mladi voditelj kroz smeh i demantuje da je autor jedne pesme Halida Bešlića, te da se samo radi o osobi sa istim imenom.
Kesić je tokom svoje karijere često ismevao političare. U međuvremenu su ovi za njega postali dosadni i neinspirativni.

- Svi su isti i svi se sa svima sparuju. Postali su isto telo, da ne kažem isti k...c. Mislio sam da pozovem Čanka, ali je on završio u „Velikom bratu“. Hteo sam i Čedu, a i bilo bi materijala za zezanje. Evo, pozivam Tadića, mada bi i princ Aleksandar bio zanimljiv. Ložio bih ga da se sprema povratak Obrenovića. Verovatno bi se izgubio.
Među najbolja gostovanja u svojoj emisiji svrstava emisije sa Sergejem Trifunovićem i Milanom Tarotom. Pozivi se retko odbijaju, ali se i to dešava.
- Odbili su me i drugari iz benda „Jarboli“. Rekli su da nemaju vremena jer snimaju album. Dolaze mi likovi koje ne poznajem, a drugari neće.
Kesić nema strah od paparaca jer za sebe kaže da „ne izlazi na ta mesta“.
- Sad sam u projektu da moram da smršam. Ugojio sam se otkad sam poznat, tako da se spremam da budem u najboljem izdanju do jula ili avgusta, pa da mogu da me slikaju golišavog na Adi Bojani.
Humorističke TV forme su prava retkost u našim medijima, ali Kesić ipak vidi konkurenciju u šouu „Ami Dži“ i „Kursadžijama“, iako nema najbolje mišljenje o njima.
- Sa Ami Džijem nije problem to što on krade od Ali Džija (poznatiji po ulozi Borata), kradem i ja, ali taj čovek postavlja identična pitanja, samo prevedena na srpski. To nije lepo - kaže voditelj i dodaje da ne razmišlja o mogućnosti da radi u javnom servisu, ali i da bi možda otišao na RTS kada se „malo približi penziji“.
- Nemam ništa protiv te televizije. Imao sam kada sam je onomad gađao jajima i pogodio. I to je sve - zaključuje naš sagovornik.

Svi Kesićevi likovi

Zlatan Kurjak (40), urednik dezinformativnog programa
Najiskusniji profesionalac u emisiji. Bogato iskustvo stekao radom na BBC-ju. Prezire Kesića jer su se udaljili od osnovne misije - dezinformisanja javnosti.

Matori (32), sitni kriminalac
Pronašao se u devedesetim i odlučio da u njima ostane. U dizel fazonu je, pa i dalje sluša dr Igija i Ivana Gavrilovića. Prijatelj je poznatih.

Živorad i Milorad (nemaju ličnu kartu), seljaci
Žive u selu Klitorići kod Vaginova. Krasi ih zdrav srpski humor. Vole da prozivaju Kesića, ali i njegove goste.

Mamlaz Stamenković (25), meteorolog
U početku je bio mamlaz, da bi na kraju evoluirao u geja. Aktivista je i prefinjena duša. Nastupao je na „Beoviziji“ sa bendom „Zemlja gruva“. Diplomirao je klavir na Berkliju.

Elvis (74), kralj roka
Vraća se iz mrtvih uz pomoć Milana Tarota. Veliki je heroj, a odlučio se za povratak u „Fajront republiku“. Planira nastup na „Egzitu“, na stejdžu „in memoriam“.

B. R.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
mob
Tel.Me Your.Number
Večerašnji gost je Nina Badrić Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Motorola GLEAM
da se i ja učipim u fanove FR... jedina emisija koju ne prepuštam na TV-u, Kesić je faca  Smile

dobra stvar između ostalog su i live svirke gostiju, evo pre neko veče bio KAL, pa ja se ne sećam d su oni imali negde priliku na TV-u da uživo odsviraju nešto u skorije vreme
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
stvarno je odlicna...

"matoree aj da se disre neka smape za nas iz kraja" (upuceno nini badric)
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Zna lee neko ko je slatka plavusa koja je stalno iza Kesica u kadru?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola GLEAM
Zna lee neko ko je slatka plavusa koja je stalno iza Kesica u kadru?

Smile Smile Smile

i ja sam je snimio  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
mob
Ericsson jeste
jesam ja jedini koga iritira fajront republika i zoran kesić (a pogotovo njegovi mega ne-smešni klipovi u vidu matorog bratorog i ta sranja)?prosto ne mogu da verujem da ga svi gotive Smile  znači čovek je iritantniji možda čak i od marka živića!a to je već nešto... Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 02:41:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.