Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1228209 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava Bgd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Kad vas neko blokira na fejsu i posle nekog vremena on vam se ponovo pojavi na listi prijatelja (a da pouzdano znate da vas isti nije licno odblokirao) sta se tu tacno dogadja, da li je taj promenio mesto boravka pa samim tim i IP Adresu ili nesto drugo ?

Hvala  Smile

Ako te neko blokira, on se ne može pojaviti na tvojoj listi prijatelja a da pritom nije poslao zahtjev.

Možda je u pitanju njegov stari nalog koji je bio deaktiviran.
Da, moja greska, kada sam sredjivao inbox video sam da ponovo mogu da pristupim profilu osobe koja me je blokirala i da joj posaljem poruku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Vi odlučujete o tome šta ko vidi na Facebooku

Većina korisnika i ne zna koliko detaljno može da podesi pristup pregledu svog profila drugim korisnicima, zato je Facebok pojasnio neke stvari.

Društvena mreža je ponovo redizajnirala korisnički interfejs, odnosno gornju traku sa opcijama, u kojoj se sada dugme za podešavanje Privatnosti nalazi odmah do dugmeta za ostala Podešavanja profila. Do sada je Privatnost bila integrisana unutar Podešavanja, ali je zbog sve brojnijih i glasnijih zahteva korisnika ta opcija sada izvučena u poseban odeljak.

Ova novina čini pristup podešavanjima Privatnosti bržim i lakšim. Kada kliknete na to novo dugme otvoriće vam se mini-meni u kojem ćete moći da podesite tri stvari:
 - Ko može da vidi moje buduće objave?
 - Ko može da me kontaktira? i
 - Kako da sprečim nekoga da me uznemirava?

Prva opcija, dakle ko će videti vaše buduće postove brzo vam omogućava da odredite da li vaše objave mogu da vide samo vaši prijatelji, bliski prijatelji, samo vi, svi ili to ne može da vidi niko, sem ako drugačije ne odredite u svakom pojedinačnom postu. Pre nego što podesite ovu opciju treba da pročešljate svoju “kolekciju” prijatelja i odredite ko su vam prijatelji, ko od prijatelja su samo poznanici, ko su vam bliski prijatelji, kolege ili svakom kontaktu dodelite neki od drugih statusa. Na osnovu ovakve podele moći ćete mnogo preciznije i lakše da odredite tačno one prijatelje koji će vaše postove moći da vide.

Druga opcija, ko može da vas kontaktira, odnosi se na to ko može da vam napiše poruku putem Fejsa, kao i na to ko može da vam pošalje zahtev za prijateljstvo. Za poruke možete odrediti samo neke prijatelje koji vas tako mogu kontaktirati, dok ostali neće moći da vam pošalju poruku. Što se zahteva za prijateljstvo tiče, mogu vam ga poslati svi korisnici Fejsa ili samo prijatelji vaših prijatelja.

Treća opcija tj. kako da sprečite svaki tip uznemiravanja, odnosi se na odabir prijatelja koji više neće moći da vas kontaktiraju na bilo koji način. Kada ubacite ime prijatelja u Block listu, taj "prijatelj" više neće moći da vam piše, da lajkuje ili komentariše vaše postove ili da vas kontaktira na bilo koji drugi način.

Posebno korisna opcija za sve koji žele da imaju potpunu kontrolu nad svim ikada objavljenim postovima jeste Review all your posts and things you're tagged in koja će vam omogućiti da prođete kroz svaki do sada objavljeni Facebook post i odredite mu ko može da ga vidi. Ova opcija uključuje sve – slike, video snimke, postove, komentar, deljenja sa drugih mreža i sve ono što se inače može objaviti na Fejsu. Nalazi se u dodatnim podešavanjima Privatnosti, kojima ćete pristupiti klikomn na najdonji link See more Settings u novom mini-meniju.

Da biste bili sigurni da ste sakrili sve privatne pdatke od radoznalih očiju, proverite i sledeće:
 - podesite vidljivost vašeg mejla, telefona i drugih privatnih podataka i
 - onemogućite mogućnost pretrage vašeg profila preko internet pretraživača.

Sve ovo podesićete u samo par klikova u novom meniju, koji se nalazi odmah pored Podešavanja u gornjem, desnom uglu. Više vremena oduzeće vam razvrstavanje prijatelja u kategorije, koje smo pomenuli ranije, ali nakon toga imaćete priliku da tačno znate ko gleda vaše postove i ko to ne može da učini.

Na kraju ne zaboravite da ste isključivo vi kreator svoje Privatnosti i da Facebook ne može da vas zaštiti ukoliko to ne činite vi sami. Nije baš Fejs toliko kriv za sve, koliko se u poslednjih par ndelja priča. I korisnici treba da brinu o nekim stvarima, takođe.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
ima li neko ko se bas bas razume u fb? treba mojoj sestri  (H)strucnjak.neka se javi u inbox.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Jel moze mala pomoc.Nikako ne mogu sada da nadjem stranicu gde odgovaram na req koji su meni upuceni nakon sto sam klinuo na opciju not now.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
LG g5
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Potrebna mi je pomoc, imam otvorenu fejsbook stranicu ali mi ne stuzu notifikacije  kad neko podeli sliku ili celu stranicu pa me interesuje gde se nalaze ta podesavanja kako bi mogla da ih promenim.   hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Apple iPhone 12, S21
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Nokia 300
Ljudi,koliko je vremena potrebno da prođe od deaktivacije(ili je bolje totalnog brisanja) profila da bih koristio istu mejl adresu za logovanje na fejs ali na drugi profil ?
« Poslednja izmena: 30. Dec 2012, 14:08:33 od kondoric »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
LG g5
Dekativirani profili se ne brišu.
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Nokia 300
Dekativirani profili se ne brišu.
Alex,ja sam ovaj obrisao !!! Postoji opcija za deaktiviranje i brisanje. Da li znaš kada i da li ću moći taj mejl da koristim za drugi profil? Hvala i pozzzzzzzz
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.