Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 392 393 395 396 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1227019 puta)
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Apple Iphone 13
kako da to iskljucim i podesim da samo prijatelji mogu da bockaju??
« Poslednja izmena: 20. Nov 2012, 12:20:07 od provokator »
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
kako na kraju imena da ubacim nešto u zagradi? npr zovem petar petrović a u zagradi da stoji npr zinedin zidan,onda da bude ovako petar petrovic(zinedin zidan)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
LG g5
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
hvala alex
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung 
Dobih jutros ovaj mail od FB-a
Pretposavljam da su svi dobili isti mail, ali posto veliki broj korisnika ima mail adresu samo radi FB-a i da ne proverava inbox, evo ovde pa mozda neko od takvih i naleti.

Izmene Politike o korišćenju podataka i Izjave o pravima i obavezama
Nedavno smo objavili da predlažemo izmene naše Politike o korišćenju podataka, koja objašnjava kako prikupljamo i koristimo podatke kada ljudi koriste Facebook, kao i naše Izjave o pravima i obavezama, koja definiše uslove korišćenja naših usluga.
Ovo obaveštenje sadrži detaljne informacije o našoj politici i izmenama naših proizvoda, u šta spada sledeće:

Nove alatke za upravljanje Facebook porukama;
    Promena naziva određenih proizvoda;
    Saveti za upravljanje vašom hronologijom; i
    Podsetnici o tome šta ostali vide od vaših podataka na Facebook stranici.

Takođe, predlažemo izmene našeg procesa upravljanja veb lokacijom koje se odnose na buduće izmene naše Politike o korišćenju podataka i Izjave o pravima i obavezama. Veoma cenimo povratne informacije koje smo dobijali od vas u toku perioda za komentarisanje ali smo zaključili da je mehanizam glasanja doprineo stvaranju sistema u kojem je broj komentara važniji od njihovog kvaliteta. Stoga predlažemo ukidanje komponente glasanja kako bismo stvorili smislenije okruženje za pružanje povratnih informacija. Takođe planiramo da predstavimo nove kanale za komunikaciju, uključujući funkciju za upućivanje pitanja o privatnosti našem Šefu politike privatnosti.
Preporučujemo vam da pročitate predložene promene i da nam saopštite svoje mišljenje pre nego što ih finalizujemo. Posetite karticu „Dokumenti“ na stranici Facebook Site Governance
https://www.facebook.com/fbsitegovernance da biste saznali više o ovim promenama i ostavite svoje komentare pre 09 po pacifičkom standardnom vremenu na dan 28. новембар 2012.
Možete pratiti i označiti da vam se sviđa stranica Site Governance kako biste bili obaveštavani o ovom procesu i svim budućim izmenama naše Politike o korišćenju podataka ili Izjave o pravima i obavezama.
Saveti:
   Vaša hronologija: Na raspolaganju su vam podešavanja od kojih zavisi kako će vaša hronologija izgledati ostalima, kao što je mogućnost sakrivanja određenih objava sa vaše hronologije. Imajte u vidu da ovo utiče samo na to da li će te objave biti vidljive na vašoj hronologiji. Te objave će i dalje biti vidljive na drugim mestima, kao što su novosti, hronologija drugih osoba i rezultati pretrage. Možete da izbrišete svoje objave sa svoje hronologije ili evidencije aktivnosti, ili zatražiti od drugog korisnika da izbriše objavu u kojoj ste označeni.

Informacije o kolačićima: Koristimo tehnološka rešenja poput kolačića, piksela i lokalnih memorija kako bismo pružali, zaštitili i razumeli proizvode, usluge i reklame, kako na veb lokaciji Facebook, tako i van nje. Saznajte više o tome kako mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije.
« Poslednja izmena: 23. Nov 2012, 08:11:36 od boka bay pirat »
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
LG g5
Other Proposed Updates: The Data Use Policy also includes updates that provide more descriptions about our practices and reflect changes to our products, including:

New tools for managing your Facebook Messages – replacing the “Who can send you Facebook messages” setting with new filters for managing incoming messages.

Changes to how we refer to certain products, like instant personalization.

Reminders about what’s visible to other people on Facebook. For instance, when you hide things from your timeline, those posts are visible elsewhere, like in news feed, on other people’s timelines, or in search results.

Tips on managing your timeline. For example, you can use tools on your timeline or activity log to delete your own posts, or you can ask someone else to delete a post in which you’re tagged.
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Meni sitnice imaju obicaj da upadnu za oko pa tako mi je ovaj put odredjena sitnica takodje upala za oko, naime zanima me po kom redosledu su redjani prijatelji kada kliknes na ikonicu "prijatelji" na svom profilu.

Znaci kad kliknes na tu ikonicu imas sve svoje prijatelje poredjane po nekom redosledu koji ja ne mogu da utvrdim. Znaci nema veze sa slovima.  Nije ni random jer je otprilike uvek isti raspored.
Najlogicnije sto meni pada na pamet da su to osobe kojima ja najvise posecujem profil ili koje meni najvise posecuju profil... Isto tako sa onim advertajzima sa strane, stalno mi jedne te iste osobe izbacuje da su lajkovale nesto, to je bas uzak krug meni bliskih ljudi, kako oni to mogu znati Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Lajte, hvala na preporuci gde da pitam Smile Bas je bilo od pomoci Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Najlogicnije sto meni pada na pamet da su to osobe kojima ja najvise posecujem profil ili koje meni najvise posecuju profil... Isto tako sa onim advertajzima sa strane, stalno mi jedne te iste osobe izbacuje da su lajkovale nesto, to je bas uzak krug meni bliskih ljudi, kako oni to mogu znati

Ne bih rekao da je tako banalno... pre će biti koliko se družiš sa tim osobama preko fejsa, tipa, lajkovanje svega i svačega, koliko ste tagovani zajedno u slikama...
Sve što ti radiš na fejsu biva zabeleženo (gde si bio, u koju si školu išao, sa kime si na slici, ko ti lajkue štatijaznam... ) i oni koriste te informacije da ti "naprave bolji ugođaj tebi i tvojim prijateljima na Facebooku", tj. da lakše dobijaš informacije sa ljudima kod kojih si stalno u kontaktu (preko fejsa).

Ukratko... cookies. Smiley

Pročitaj tekst sa ovog linka, u jednom delu je objašnjeno šta rade sa informacijama koje prikupe od tebe. Ne odgovara ti direktno na pitanje "kako su poređani moji prijatelji", ali možeš da dobiješ neku sliku o tome.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Interesuje me da li postoji resenje da se iskljuci evidentiranje "last active (2 hoursa ago)" informacije?

Zapravo, svaki put kada se ulogujem/izlogujem, svako od prijatelja ima uvid u to kada sam se izlogovao na svom mobilnom fejsbuku (ne znam da li radi i za desktop racunare)

Poruka stoji ispisana pored imena u delu za chat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 392 393 395 396 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.