Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.K.Sloboda - Fukare 1987 TUZLA  (Pročitano 104615 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 5

Значи биће на форуму пакао. Smile

Neće biti,jer Fukare ne vjerujem da će otići za Doboj,barem ne mi stariji,možda ova mlađa ekipica koja još fura to i nabrijana je na svaku tekmu Smile

A sjeverna tribina će biti gotova skroz početkom proljeća Smile

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ти спадаш у старије Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Ko je ovde Tuzlak?
Vasi igraci ucestvuju trenutno u jednom turniru u malom fudbalu u inostranstvu.
Jel to prva ekipa ili neki podmladak? Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 5

Ти спадаш у старије Smile
Stariji od tebe fijuuuuuuu Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ау брате Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 5
"Sloboda je veliki klub, volio bih obući "crveno-crni" dres"

Ljubimac navijača Sarajeva Damir Hadžić (33) nakon sedam i pol godina napustio je Koševo, te će sasvim sigurno njegov novi klub neočekivano biti tuzlanska Sloboda.

-Obavio sam razgovor sa trenerom Slobode Darkom Vojvodićem koji me oduševio svojom korektnošću. Znao sam ga samo kao igrača, te sam nekoliko puta igrao protiv njega. Do sada sam čuo samo sve najbolje o njemu od mog bivšeg saigrača iz Sarajeva Dilaver Zrnanovića.

Hadžić je imao još nekoliko ponuda iz Premijer lige, ali svima se zahvalio. Ljumimac navijača sa Koševa ističe da mu je korektnost koju je Vojvodić pokazao najbitnija, te da se vidi u Slobodi.

-Korektnost mi je najbitnija, prije bih otišao u Slobodu koja je klub sa izuzetnom tradicijom , nego negdje drugo za duplo veće pare. Svejstan sam da više u ovoj ligi ne mogu zaraditi. Zahvalio sam se ostalim klubovima na ponudama i vidim se u Slobodi. Mislim da ne bi trebalo biti problema- rekao je Damir Hadžić.

by: VIDIPORTAL
« Poslednja izmena: 21. Jan 2012, 18:25:19 od m4n »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 5
"MLADI DVOJAC IZ SLOBODE ZADOVOLJIO U CITYJU"

Kadeti tuzlanske Slobode, Semir Musić i Ervin Jusufović, zadovoljili su u kampu Karington u Manchester Cityju.

Dvojica mladih bosanskohercegovačkih nogometaša deset dana proveli su na probi u Manchester Cityju, slavnom engleskom klubu za kojeg nastupa i naš reprezentativni napadač Edin Džeko.

Musić i Jusufović su, piše vidiportal.ba, zadovoljili skaute Građana.

"Zadovoljan sam napravljenim poslom, danas smo imali završne razgovore i sa glavnim skautom Kristijanom Latanciom gdje smo postigli dogovor da dvojac Slobode i reprezentacije Bosne i Hercegovine koji su opravdali ugled bh. fudbala mogu pristupiti timu Cityja nakon rješavanja svih potrebnih administrativnih papira za njihov boravak u Engleskoj", kazao je Enes Mešanović za vidiportal.

Njih dvojica će nastaviti s treninzima u matičnom klubu, ali i dalje će ih posmatrati skauti trenutno vodećeg kluba u Premiershipu.

DUPLO VIŠE SPORTA!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 5
" Said Husejinović se priključuje pripremama Slobode!"

Said Husejinović, bivši igrač FK Sloboda, koji je uz transfer od 900.000 eura još 2008. godine iz Slobode prešao u njemački Werder, trebao bi se priključiti pripremama tuzlanskog premijerligaša.

Naime, Husejinović u Werderu, i Kaiserslauternu gdje je bio na posudbi, nikada nije uspio steći status standardnog prvotimca, dok je posljednju polusezonu čak i bez kluba.
- Razgovarao sam sa Husejinovićem, čiji su kvaliteti neupitni. Očekujem da nam se priključi na treninzima, a da li će doći do saradnje, zavisi od mnogo faktora – rekao nam je Darko Vojvodić.

Na bivšeg bh. reprezentativca, pauza je ostavila traga, jer očigledno ima viška kilograma. Međutim, u situaciji u kojoj se Tuzlaci trenutno nalaze, njegove usluge bi u svakom slučaju dobro došle.

TUZLA INFO portal

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple iPhone 5
"Damir Hadžić zvanično na Tušnju: Zbog Slobode odbio finansijski bolje ponude!"

Damir Hadžić, sada već bivši igrač FK Sarajevo, prvo je veliko pojačanje, u zimskom prijelaznom roku, za tuzlanske „crveno-crne“.

Proteklih dana njegov dolazak u Tuzlu se samo nagovještavao, a jutros je to i zvanično potvrđeno. Telefonskim razgovorom predsjednika Davuda Zahirovića i Damira Hadžića, riješene su i posljednje nedoumice u dosadašnjim pregovorima.

- Da, novi sam igrač Slobode. Ja sam to odlučio dosta ranije, ali sam, iskreno, čekao da se poslože druge stvari unutar mog novog kluba. Želio sam doći u ekipu u kojoj su zadovoljni igrači koji su iznijeli teret prvog dijela prvenstva i koji su tu dugo. Kada sam dobio informaciju da je to sada riješeno i ja sam dao svoj pristanak – rekao je Hadžić u jutrošnejm razgovoru za Tuzlainfo portal.

Iskusni ofanzivni veznjak, koji je bio standardni prvotimac FK Sarajevo još od 2004. godine, u proteklom periodu je imao nekoliko ponuda iz BiH i inostranstva. Zanimljivo je zašto je baš izabrao Slobodu.

- Nemam razloga da sada sebi dižem cijenu, da me ne razumijete pogrešno. Ali iz drugih klubova sam imao, finansijski duplo bolje ponude. Ali u Tuzlu me vukao neki moj osjećaj, te korektnost i iskrenost ljudi sa kojima sam prvi put razgovarao, prije sveg trenera Vojvodića. Vjerujem da nisam pogriješio i da ću u preostalim utakmicama vratiti povjerenje ljudi koji su vjerovali u moje kvalitete i navijača koji očekuju da ekipa pobjegne sa dna tabele – govori Hadžić, koji će se treninzima priključiti početkom naredne sedmice.

Zvanični debi u „crveno-crnom“ dresu, Hadžić bi trebao imati 3. marta upravo protiv svog bivšeg kluba, koji u okviru prvog kola nastavka prvenstva gostuje u Tuzli.

TUZLA INFO portal

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple iPhone 5
"Vojvodić: Nedisciplinirani će letjeti kroz prozor!"

U četvrtak (19. januara), tačno u podne, nogometaši Slobode su počeli pripreme. Jesen su okončali na 11. poziciji sa 16 osvojenih bodova, a na proljeće će imati jednu utakmicu više na Tušnju. No, koliko je to olakšavajaću okolnost pokazat će vrijeme, jer će Sloboda ugostiti Sarajevo, Željezničar, Borac, Zrinjski...

“Najprije bih odao priznanje starijim nogometašima koji su imali strpljenja i koji su ostali u Slobodi. Nije lako biti igrač Slobode. Ovo je klub koji gazi kroz 92. godinu života. Klub koji 40 godina nije igrao u nižem rangu. Nemojte dozvoliti da vi, da vaša generacija, odvede Slobodu tamo gdje ne pripada”, kazao je Darko Vojvodić, trener Slobode, u svom prvom o razgovoru sa nogometašima.

Jasno je i njemu kako je u mnogim drugim klubovima idilično stanje. Ipak...
“Govorim to zbog tradicije. Džaba nekima redovne plate, džabe sve, kada im je atmosfera u i oko kluba kao na tevhidu. U Slobodi je teško, ali bit će bolje”.
Nisu se pojavili Staniša Nikolić, Adnan Salihović i Almir Bekić.

“Nikoliću je istekao ugovor, ali se javio. Nije bio obavezan, ali me je nazvao i rekao da dolazi sutra. Salihović ima ispit, a priključit će se i Bekić. Znate kako sam ga vratio na Tušanj? Sa tri ili četiri lijepe, korektne riječi. Rekao sam mu, Beka, ti si Slobodin. U ovom klubu je do sada igrao i Kurta i Murta. Ali, budite ubjeđeni, ubuduće neće biti tako”, poručio je Vojvodić.

Od svoje trenerske filozofije neće odstupati...
“Od vas tražim red, rad i disciplinu. Do sada sam nedisciplinu kažnjavao usmenim ukorima, a od sada će nedisciplinirani letjeti kroz prozor. Starijima ću prvih dana malo progledati kroz prste, ali mlađima neću”.
Za 8. februar zakazana je utakmica sa dobojskom Slogom, a do tada će biti poznato gdje će i hoće li Tuzlaci ići u toplije krajeve.

Hadžić, Knežević, Džafić…
Minule dane obilježila su potencijalna pojačanja Slobode. U vezu sa “crveno – crnim” dresom dovođeni su Damir Hadžić, Milan Knežević, Adin Džafić, Almir Šmigalović… Vojvodić je zainteresiran za Hadžića, a on je izjavio kako se vidi u Slobodi. S druge strane, čini se kako Džafić neće osvanuti na “Tušnju”. Zašto – nije poznato.

SCSPORT portal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.345 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.