Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.K.Sloboda - Fukare 1987 TUZLA  (Pročitano 104457 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple iPhone 5
"VREMEPLOV:Tri rekorda na jednoj utakmici (košarkaška povijest)"

Košarkaši Sloboda Dite osvojili su naslov prvaka BiH nakon što su u odlučujućoj utakmici svladali momčad Bosna Asa iz Sarajeva rezultatom 87:55 (38:34).

a ovoj utakmici oborena su tri rekorda: utakmica je odigrana u dvorani Mejdan pred 6.000 gledatelja, što je najviše u povijesti klupskog natjecanja u BiH do sada.

Drugo, Tuzlaci su prvaci postali bez izgubljenog meča (22 pobjede), a trijumf protiv Bosne Asa je najuvjerljiviji u povijesti medjusobnih ogleda dva kluba. (M.P., Večernji list Zagreb, 19. mart 2000. godine)

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple iPhone 5
"Vojvodić doveo trojicu, pokušava i Maksumića!"

Pripreme nogometaša tuzlanske Slobode za sada se odvijaju uobičajenim tokom. Prvi tjedan radilo se dva puta, najprije u teretani, a nakon toga na stadionu Tušanj.
Zahlađenje je donekle onemogućilo treniranje na stadionu dva puta dnevno, tako  tako da se prvi dio treninga obavlja u dvorani Mejdan, a drugi  na Tušnju.

- Kako nam je, tako nam je. U ovom dijelu priprema nemamo mnogo izbora. Radit ćemo u Tuzli sve dok ne kompletiram momčad, a tada ću tražiti da odemo na pripreme izvan Tuzle, kako bismo igrali što više kontrolnih utakmica – kaže šef Stručnog štaba Slobode, Darko Vojvodić.

Nova imena na Tušnju za sada su Almir Bekić, koji je od Dinama ponovno na pola godine posuđen Tuzlacima. Dogovorena je polugodišnja suradnja sa Damirom Hadžićem, bivšim igračem Sarajeva, te na isti rok sa Almirom Šmigalovićem, koji je igrao za banovićku Budućnost i Sarajevo.

Darko Vojvodić namjerava u Slobodu dovesti još jednog bivšeg igrača Bordo momčadi, Ajdina Maksumića. Navodno je obećao dolazak ukoliko ne pronađe inozemni angažman.

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple iPhone 5
Ja te željo jebem,jebem tvoje boje plave a i manijake,gazi piče sarajevske Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple iPhone 5
"Rijad Demić novi igrač Slobode"

Prije njega u Slobodu su došli Almir Bekić (Dinamo Z), Almir Šmigalović (Sarajevo) i Damir Hadžić (Sarajevo).
Rijad Demić novi je igrač tuzlanske Slobode, javlja Vidiportal.ba. Sada već bivši igrač Veleža pojačat će konkurenciju u veznom redu, a trener Darko Vojvodić očekuje da taj nogometaš opravda epitet pojačanja.

Još uvijek nije poznato na koji je vremenski rok Demić došao na Tušanj. On je četvrto pojačanje u zimskom prelaznom roku. Prije njega u Slobodu su došli Almir Bekić (Dinamo Z), Almir Šmigalović (Sarajevo) i Damir Hadžić (Sarajevo), dok je ekipu napustio Almir Halilović (Zvijezda)

scsport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple iPhone 5
"Kriza me ne zanima,došao sam da napravimo rezultat"

Sloboda je veliki klub, baš kao i Velež u kojemu sam ponikao i to je razlog više zbog kojeg se nisam mnogo dvoumio. Pratio sam dešavanja u klubu u posljednje vrijeme, znam da je kriza, ali kriza je prisutna svugdje.

Sada već bivši igrač mostarskog Veleža, mladi veznjak, Riad Demić novi je igrač tuzlanske Slobode.

Demić je četvrto pojačanje tuzlanskog tima ove zime (Slobodi su se ranije pridružili Bekić, Hadžić i Šmigalović op.a), pa nešto manje od mjesec dana prije nastavka prvenstva, može se zaključiti da će Sloboda na proljeće imati respektabilan igrački kadar.

Iako je bio jedan od ključnih igrača mostarskih "rođenih" u prvom dijelu sezone, nije uspio pronaći zajednički jezik sa Veležom o produženju ugovora, te se Demić zaputio na probu u češku Spartu za koju nije potpisao, Na kraju odlučio za dolazak u Slobodu.

- Bio sam nadomak Sparte iz Praga, probni rad sam odradio izuzetno dobro, treneri su me hvalili, ali ugovor nisam potpisao. Odlučila je viša sila i jači lobiji, jer je Sparta ipak prevelik klub. Nakon povratka iz Češke sam svaki dan dobivao kojekakva obećanja, ali ništa konkretno sve do poziva gospodina Vojvodića, kaže Riad Demić za bportal.ba.

Demić ističe da je upravo razgovor sa Vojvodićem bio prevaga, pa se odlučio za dolazak u tuzlanski klub.

- Njegov poziv je bio korektan, a nakon svega pet minuta razgovora sa njim uvjerio sam se da je čovjek izuzetno korektan i da ima jako zdrave motive, što se nažalost danas rijetko sreće kod nas-kaže Demić.

Novi igrač tima sa Tušnja, vjeruje u dobre rezultate ekipe na proljeće.

- Sloboda je veliki klub, baš kao i Velež u kojemu sam ponikao i to je razlog više zbog kojeg se nisam mnogo dvoumio. Pratio sam dešavanja u klubu u posljednje vrijeme, znam da je kriza, ali kriza je prisutna svugdje, negdje manje, negdje više i isto tako znam da tim koji trenutno ima Sloboda zaista posjeduje kvalitet. Imena Alena Mešanovića, Denisa Mujkića, Almira Bekića, Damira Hadžića i ostalih su garant za Slobodino bolje sutra. Ja ću biti sretan ako dobrim igrama i rezultatima Slobode doprinesem i ja sam-ističe Demić.

Navijači Veleža posebno pamte Riadove golove Zrinjskom u prvom dijelu sezone i izbacivanje iz Kupa BiH. Ipak, došlo je vrijeme za rastanak sa matičnim klubom o kojem Demić govori u superlativima.

- Veležu želim svu sreću ovog svijeta, a posebno bih bio sretan ukoliko bi moj matični klub osvojio Kup BiH. Drago mi je što sam Veležovom plasmanu u polufinale Kupa i sam doprinio sa svoja dva gola i dvije asistencije, koji su bili ključni za izboreno polufinale, kazao je Riad Demić u razgovoru za bportal.ba.

bportal.ba
« Poslednja izmena: 07. Feb 2012, 10:22:09 od m4n »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple iPhone 5
Jusuf HATUNIC u akciji protiv Partizana

(stariji Grobari će se sjećati)

Najpoznatiji kostolomac u bivsoj zajednickoj ligi.(nenamjerno)
Čovjek koji bi danasnjim opasnim momcima nogometa - grubijanima palio čvoke. Srčan, čvrst jak poput stijene. Dobar fudbaler , jos bolji čovjek..
Poznata je ona anegdota kad je loptom u glavu pogodio Nikolu Nikića fudbalera Želje, ovaj nakon ukazivanja pomoći, vratio se na teren i onako zbunjen i osamucen od siline udarca uzeo loptu i kreno prema svom golu.Trčeći prema svom golu, a misleći da trci prema Partizanovom, Nikolu su na ivici sesnaesterca srusili njegovi suigrači.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple iPhone 5
"Kenan Čejvanović vraća se u Slobodu?"

Iako finansijska kriza potresa premijerligaša sa Tušnja, trener Darko Vojvodić polako je počeo slagati momčad po svom ukusu. Nakon što su na Tušanj došli Bekić, Šmigalović, Hadžić i Demić, istim putem prema saznanjima do kojih je došao vidiportal.ba mogao bi krenuti nekadašnji mladi reprezentativac BiH Kenan Čejvanović.

-Istina je da se nalazimo u pregovorima sa bivšim igračem Rijeke i Karlovca, Kenanom Čejvanovićem koji je prošao sve omladinske selekcije Slobode. Nadam se da ćemo s njim naći zajednički jezik i potpisati ugovor-rekao je u razgovoru za vidiportal.ba trener Slobode Darko Vojvodić.

vidiportal.ba
« Poslednja izmena: 07. Feb 2012, 11:59:40 od m4n »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple iPhone 5
Prijateljska utakmica : FK Sloboda Tuzla - Sloga Doboj 3-1, strijelci za Slobodu, Zoletic(penal), Bekic i Jusufovic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Да, много смо лоши ове полусезоне. Посвађали се играчи, нема кинте, пола их отишло из клуба.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple iPhone 5
Да, много смо лоши ове полусезоне. Посвађали се играчи, нема кинте, пола их отишло из клуба.
Što ne ganjate sponzore kakve sa lovom?Evo u Slobodi preko noći pojačanja dolaze,igrači koji bi se trebali boriti za vrh,odjednom para se ima Smile Vidjećemo sada 3.marta kreće PL još Sarajevo dolazi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.343 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.