Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.K.Sloboda - Fukare 1987 TUZLA  (Pročitano 104428 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple iPhone 5
"Intervju: Sead Sarajlić - tuzlanski Džordž Best"

Malo starije burekdžije a i navijači Partizana znaju o kome je riječ

-Zbog svjetloplavih očiju i zlataste kose beogradski novinari su ga poredili sa četvrtom Zvezdinom zvezdom Vladimirom Petrovićem Pižonom. Ipak, nije stasavao na "Marakani" ili stadionu "JNA" nego na "Tušnju", preuzevši dres sa brojem 7 od legendarnog Mesuda Nalića Teče. Naravno, riječ je o Seadu Sarajliću, nekadašnjem desnom krilu "atomske navale" tuzlanske Slobode, koji je kroz karijeru promijenio desetak dresova, odigravši osam zvaničnih utakmica za reprezentaciju SFRJ, u vrijeme selektorovanja Miljana Miljanića.

Karijeru je počeo sa 12 godina u tuzlanskoj Slobodi, koja je te 1969. godine izborila plasman u Prvu ligu SFRJ. Prvi trener mu je bio legendarni čika Momo Radunović, a zbog strelovitog napretka ubrzo je prakomandovan u omladinski pogon kod Nazifa Šehića. Igrao je sa Dževadom Šećerbegovićem i Mersedom Kovačevićem u juniorskom timu, iako je bio dvije godine mlađi od njih. Ipak, za popularnog Sarajku nije bilo prepreka, a stručnjaci su dali ocjenu kako se takav talenat rađa jednom u 100 godina.

"Sjećam se dana kada sam na "Tušnju" dodavao lopte. Utakmice Slobode i Crvene Zvezde ostale su u neizbrisivom sjećanju, a ja sam sanjao kako ću jednog dana dodirnuti Dragana Džajića. Kasnije sam svoj san dosanjao, jer sam imao sreću da igram nekoliko utakmica protiv legendarnog Džaje. Za Slobodu sam debitovao 1975. godine sa nepunih 18 godina. Trener Mićo Duvančić uveo me je umjesto Mesuda Nalića", počinje svoju ispovjest Sead Sarajlić.

SC: Vrlo brzo ste postali popularni. Kako se razvijala vaša karijera?

SARAJLIĆ: Moj igrački uspon krenuo je nakon utakmice A reprezentacije Jugoslavije i Novinarske reprezentacije. Proglašen sam za najboljeg igrača, a kao nagradu dobio sam kolor televizor. Nakon te utakmice za mene su se bukvalno otimali klubovi "Velike četvorke". Iako, je moj otac Adil bio strastveni "zvezdaš", savjetovao me je da pređem u Partizan. Meni se nije išlo iz Tuzle, ali sam poslije sukoba sa tadašnjim trenerom Slobode Farukom Pašićem, digao sidro. Poslušao sam očev savjet i obreo sam se na stadionu JNA. Sa Partizanom 1983./1984. godine osvojio sam titulu prvaka.

SC: Prije dolaska u Partizan o vama se govorilo kao noćnoj ptici, a pisalo se kako vam je čašica draža od treniga? Da li vas je zbog toga i Miloš Milutinović, dočekao na nož?

SARAJLIĆ: Uspio sam da se dobrim igrama nametnem selektoru Miljanu Miljaniću. Ubilježio sam osam reprezentativnih nastupa, a i danas se sjećam dvoboja sa Španijom u Prilepu i Urugvajom u Sarajevu. Iako, sam igrao dobro za reprezentaciju, Milutinović je u Partizanu imao drugačiju filozofiju. Forsirao je Zvonka Vargu i Miloša Đelmaša. Izostao sam s nekoliko treniga, a on me na terasi hotela "Palas" upitao: "Sarajliću je li ovo tvoj privatni klub". Malo je nedostajalo da se tada uhvatimo za vratove. Iz Partizana sam otišao ubrzo. Povod je bila smrt mog oca Adila, koji je umro u prostorijama Partizana, u Humskoj 1. Što se tiče noćnog života naravno da je toga bilo i ne bježim od toga.

SC: S kim ste bili najbliži dok ste igrali za Partizan?

SARAJLIĆ: Sobu sam dijelo sa Dževdetom Prekazijem, bombarderom kojeg je upamtila cijela Evropa. Oni koji su sudili po njegovoj konstituciji, govorili bi kako ne može dobaciti do gola. No, on je imao bukvalno top u nozi. Zbog izvrsnih partija dobio je ulicu u Istanbulu. Prije nekolio godina sam bio sa njim u Beogradu, gdje Prekazi danas živi i radi".

SC: Kažu da ste se izvrsno slagali sa Goranom Ješićem, da vas je Momčilo Vukotić dočekao kao Brata, ali da ste u noćni život išli sa Zoranom Dimitrijevićem Čavom?

SARAJLIĆ: Kada već insistirate na tome, neću kriti da sam volio noćni život. Čavu i mene zapamtila je beogradska "Duga" gdje su svraćali poznati pjevači, glumice, stjuardese, misice... Volio sam noćni život, ali sam opet mogao s loptom sve što sam htio. Dobijao sam ovacije u "Maksimiru" gdje sam ponovo dobio pehar SN revije igrajući za Novinarsku reprezentaciju. U toj utakmici namjestio sam gol Vahidu Halilhodžiću.

SC: Gdje ste igrali nakon Partizana?

SARAJLIĆ: Vratio sam se u Slobodu, pa onda otišao u Austriju. Kratko sam igrao za Aris iz Soluna, a kariru sam okončao sa 40 godina u jednom njemačkom niželigašu iz Dortmunda. Mnogi će reći da ima za čim da žalim. No, sam sam birao svoj put. Istinski žalim zbog povrede zadnje lože u vrijeme dok sam igrao za austrijski Ajzenštad, koji je tada bio prvoligaš. Neposredno prije povrede trebao sam preći u bečku Austriju i sa tim ugovorom riješiti egzistenciju. Ipak, povreda me izbacila iz kolosjeka, završio sam 1987. godine u dubrovačkom Gošk Jugu. Nakon Dubrovnika otišao sam za Njemačku, gdje ostajem punih 10 godina. U rodnu Tuzlu se vraćam 1997. godine, a zbog "rekla – kazala" priča nikada se više nisam vratio u Slobodu.

Nesumnjivo kako je Sead Sarajlić, nogometni boem, tuzlanski Džordž Best, koji je prve plate trošio na izlaske i ploče, dok mu je otac zarad odličnih igara u "crveno – crnom" dresu kupio Zastavu 101 na kredit.

Trener u NK Tuzla

Sead Sarajlić nakon igračke karijere nije se zauvijek oprostio od nogometa. Trenutno radi kao trener kadetskog tima NK Tuzla, a u protekloj sezoni radio je i u stručnom štabu seniorskog tima. Na "Tušnju" ga nema. U proteklih deset godina vidjeli smo ga samo jednom i to na turniru Mustafa Hukić Huka. Stajao je po strani dok su drugi paradirali.

Za Slobodu odigrao 168 utakmica

Prema wikipediji Sead Sarajlić, je za Slobodu odigrao 168 utakmica i postigao 27 golova. Ubilježeno je da je za Partizan odigrao 11 utakmica, a na web portalu www.leksikon-yu-mitologije.net Sarajlića opisuju ovako: "Sjećate li se Seada Sarajlića, nekadašnje "plave čigre" tuzlanske Slobode, potom kratko vrijeme i beogradskog Partizana. U sezoni 1979/80. bio je, po ocijeni novinara Sportskih novosti i beogradskog Sporta, izabran za najbolje desno krilo bivse Jugoslavije... Svojim prodorima po desnoj strani i centaršutevima, pravio je lom, ali po dolasku u Beograd, iako najavljen u "Tempu" kao veliko pojačanje, nestašni dečko iz Tuzle volio je druženja sa Čavom Dimitrijevicem...

vidiportal ba portal
« Poslednja izmena: 07. Avg 2011, 21:43:49 od m4n »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.107
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.107
mob
Apple iPhone 5
"Plišek: Sustigao nas umor! Crnkić: Ovo je fantastično"

Poslije pobjede Sarajeva nad Slobodom od 2:1, oba trenera su bila zadovoljna. Jirži Plišek pobjedom, a Ibrahim Crnkić činjenicom da su uspjeli biti poraženi minimalnim rezultatom. Tim sa Koševa je izrazio radost zašto je utakmica uopće odigrana i zaželio Tuzlacima brzi izlazak iz krize.

„Istina, sustigao nas je umor od igranja Evropskih utakmica, mada smo igrali dosta borbeno. Stvorili smo nekoliko prilika od kojih smo dvije iskoristili. Na kraju mogu biti zadovoljan rezultatom. Čestitao bi Slobodi na fer igri“, izjavio je Plišek po završetku utakmice.

S druge strane, Crnkić je kazao.

„Došli smo sa svega trojicom igrača sa preko 19 godina. Imali smo svega tri rezervnaa igrača, tako da je ovo fantastičan rezultat. Zahvaljujem Sarajevu na gostoprimstvu“, rekao je strateg Tuzlaka.

scsport ba portal
« Poslednja izmena: 08. Avg 2011, 10:52:58 od m4n »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.107
mob
Apple iPhone 5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.107
mob
Apple iPhone 5
"Navijači negoduju: Protestnom šetnjom ukazati na stanje sporta u Tuzli!"

Nezadovoljstvo stanjem u najpopularnijim sportskim klubovima u Tuzli, njihovi navijači su sa socijalnih mreža, foruma i komentara na portalima odlučili preseliti na ulicu.

Tako je na Facebooku kreiran događaj koji za 20. august najavljuje protestnu šetnju ulicom ZAVNOBiH-a (od Hotela Tuzla do nekadašnjeg Hotela Bristol), koja će za cilj imati skretanje pozornosti ovdašnje javnosti na stanje Tuzlanskih sportskih kolektiva i sporta u gradu uopšte.

Protestna šetnja će simbolično početi 5 do 12, kako bi se i na taj način poslala poruka da je fudbalskom, košarkaškom, rukometnim i drugim klubovima koji egzistiraju u Tuzli, hitno potrebna pomoć nadležnih, koji se moraju aktivnije uključiti u rješavanje problema sportskih kolektiva koji su nekada bili ponos Tuzle.

Protestnu šetnju organizuje neformalna grupa građana, koja poziva navijače i simpatizere tuzlanskih sportskih klubova, njihove članove, te građane Tuzli da učešćem na ovom skupu zajednički pošalju poruku da žele bolja rješenja za sportske klubove u svom gradu.

tuzlainfo ba portal
« Poslednja izmena: 09. Avg 2011, 11:41:22 od m4n »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.107
mob
Apple iPhone 5
"SJEĆANJE NA LEGENDARNOG HUKU"

Prije 12 godina u saobraćajnoj nesreći u mjestu Devetak poginuo je legendarni fudbaler Slobode Mustafa Hukić.

Povodom toga je danas odata počast asu bh. i tuzlanskog fudbala uz prisustvo njegove porodice, mnogobrojne rodbine i prijetalje, kao i delegacije Sportskog društva Sloboda koju je predvodio generalni sekretar Emin Suljetović, uz Zdenka Jurića, direktora FK Sloboda.

Mustafa Hukić poznatiji kao Huka rođen je 6. februara 1951. u Tuzli i za Slobodu je igrao od 1969. do 1978. Bili su to zlatni dani Slobode kad je osvojeno treće mjesto u prvenstvu SFRJ, a Huka je postao jedna od najboljih i najpopularnijih igrača, ali je na žalost uprkos tome što je bio velemajstor odigrao samo 5 utakmica za jugoslovenski A tim.

Od 1978. do 1981. igrao je u Osijeku, zatim je kraće vrijeme bio u San Joseu u SAD poslije čega je po dvije godine igrao za tursku Adanu Demirspor i ponovo Slobodu gdje je završio karijeru 1985. Potom je krenuo u trenerske vode da podijeli veliko znanje pa je vodio Slobodu od 1994. do 1999. i u isto vrijeme je bio selektor B reprezentacije BIH i asistent u A timu Fuadu Muzuroviću i to prvom sastavu od osamostaljenja naše zemlje. Na tim položajima ga je je zadesila tragedija u kojoj je izgubio život u tek 48. godini života. Mustafa Hukić do danas ostaje najbolji igrač u istoriji Slobode i jedan od najvećih kako u Bosni i Hercegovini tako i šire.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Apple iPhone 5
"Sloboda - Kozara 1:0"

Fudbaleri tuzlanske Slobode u drugom kolu Premijer lige BiH, na stadionu Tušanj pobijedili su ekipu Kozare iz Bosanske Gradiške minimalnim rezultatom 1:0. Strijelac pobjedničkog gola bio je Jasmin Mešanović u 67. minuti susreta.

SLOBODA: Mujkić, Milutinović, Efendić, Jogunčić, Zoletić, Malkić, Čukle ( od 90.Jurić), Rahmanović (od 78. Mandžić), Nikolić, Halilović, Mešanović (od 90. Suljić). Trener: Ibrahim Crnkić.

KOZARA: Kozić, Bajić, Popović, Ćorić, Gigović, Studen, Gnjatović, Basara (od 62. Jandrić), Kojić, Malbašić (od 68. Ujić), Mujić. Trener: Vinko Marinović.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Apple iPhone 5
"Šou Jasmina Mešanovića za pobjedu Slobode"

U okviru 2. kola Premier lige Bosne i Hercegovine, tuzlanska Sloboda slavila je na Tušnju protiv Kozare. Najzaslužniji za tri boda bio je Jasmin Mešanović, koji je izlomio protivničku odbranu a potom zabio pogodak za minimalnih 1:0.

U utakmicu odlučnije su ušli Tuzlaci, koji su započeli susret velikom ofanzivom, no gosti iz Bosanske Gradiške odoljevali su napadima i izdržali početni pritisak.

U prvom djelu su crveno-crni prijetili preko ofanzivnog veznjaka, Amara Rahmanovića u dva navrata, no promjene rezultata nije bilo. Prijetio je i Jasmin Mešanović, no njegov je udarac bio lagan plijen za protivničkog golmana. Priliku poluvremena ipak su imali fudbaleri Kozare, čija se igra bazirala na kontranapadima. Bivši napadač Tuzlaka, Senad Mujić je u 42. minuti susreta sa svega nekoliko metara promašio čist pogodak.

U drugom djelu ponovo je bila bolja Sloboda. No jalavi napadi nisu urodili plodom sve do 69. minute. Za pobjedu se  pobrinuo mladi Jasmin Mešanović. Mešanović je napravio pravi šou pred golom gostiju. Sam je izbacio protivničku odbranu, najprije je nanizao trojicu fudbalera a onda zalomio dodatnu dvojicu, na kraju je majstorski pogodio mrežu sa nekih 18 metara za 1:0.

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, Tuzlaci su se povukli i očuvali gol prednosti. Kozara je preuzela terensku incijativu, ali ništa konkretno nije ponudila pred golom Denisa Mujkića. Na kraju će se ispostaviti kako je majstorija mladog napadača, Mešanovića bila presudan momenat u ovoj utakmici.

Nekolicina Fukara je bodrilo svoj klub uz parolu odanu tuzlanskoj legendi HUKI  (Slana Garda)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Apple iPhone 5
"Aljukić u Slobodu, a na zimu u Aachen"

Ranije je naš portal objavio priču kako će fudbaler koji je stasao u redovima Slobode karijeru nastaviti u Njemačkoj. Zainteresovani su bili Ahlen, odnosno Dynamo Dresden. Ipak, svoju će karijeru 19-godišnji Alden nastaviti u Alamannia Aachenu, za koju je svojevremeno nastupao i Vedad Ibišević. Treba reći kako je Aljukić zadivio struku pomenutog kluba iz Njemačke.

Ipak, prema saznanjima Sportin.ba, Aljukić ima papiroloških problema, pa će iz tog razloga najvjerovatnije do zimske pauze se vratiti u Tuzlu, odnosno igrati za matični klub, Slobodu.

Podsjetimo, Aljukić je poluvalentan igrač, koji je ranije nastupao za kadetsku, odnosno juniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

sportin ba portal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Apple iPhone 5
"MEŠANOVIĆ: VOLIO BIH ZAIGRATI U
VALENCIJI"

Mladi napadač Slobode Jasmin Mešanović, slobodno to možemo reći, jedna je od pozitivnijih stvari u sivilu tuzlanskog kluba.

Mešanović je svojoj momčadi osigurao prva tri boda u novoj sezoni. 19-godišnji ofanzivac Tuzlaka postigao je fantastičan pogodak protiv Koazre iz Gradiške u susretu drugog kola Premijer lige, koji je odigran na Tušnju pred relativno malim brojem gledalaca.

Podsjetimo, Mešanović je, u maniru iskusnih igrača koji u svojim nogama imaju stotine odigranih utakmica, "nanizao" nekoliko protivničkih igrača, došao do ruba šesnaesterca i onda preciznim udarcem matirao golmana gostiju iz Gradiške. Dogodilo se to u 67. minuti, što je, dakle, bio i odlučujući trenutak na utakmici.

"Pobjeda protiv Kozare je sigurno zaslužena, ali bila je to izuzetno teška utakmica, igrali smo po veoma sparnom vremenu i nije nam bilo lako. Osim toga, mislim da ne treba ni spominjati u kakvoj smo atmosferi dočekali utakmicu sa Kozarom. I kada se sve to sabere onda mogu reći da jučerašnja pobjeda mnogo dobiva na značaju. Utakmica je bila podjednaka, u prvom poluvremenu gosti su stvorili nekoliko dobrih prilika, ali je ovaj put sreća bila na našoj strani. Drugo poluvrijeme smo mi zaigrali nešto bolje poslije čega je došao i taj gol, pa na kraju možemo reći da smo slavili veoma zasluženo", kazao je Mešanović na početku razgovora za SportSport.ba, koji je našim posjetiocima opisao jedan od najljepših golova koje je postigao u karijeri:

Prvi gol za Slobodu u Premijer ligi

"Lijepo je kada te drugi hvale i zaista sam sretan jer je ovo moj prvi pogodak za Slobodu u Premijer ligi. Osjećaj je bio fenomenalan, teško je sada opisati onaj trenutak nakon što sam vidio loptu u mrežu. U jednom trenutku sam dobio loptu, vidio da imam prostora da još priđem golu, uspio proći nekoliko igrača, šutirao sam i pogodio. U tom trenutku niko nije bio sretniji od mene. Dugo sam čekao ovo, prošle sezone u juniorima sam često pogađao, međutim znao sam da za Premijer ligu moram raditi još više, vjerujem u sebe i nadam se da će u nastavku sezone biti još golova".

Na Tušnju čekaju bolje dane

Sloboda se nalazi u teškoj situaciji. No, mladi napadač, kao i njegovi suigrači, vjeruje u bolje dane.

"To je ono što muči sve nas, pogotovo igrače. Imamo nadu, vjerujemo u bolje dane i nadamo se da će oni ubrzo doći. Ja sam da kažem tek na početku svoje karijere, ali u timu sa mnom su ljudi koji kod kuće imaju djecu, imaju porodice i nije nam lako, nikome nije lako. Ali onog trenutka kada izađemo na teren želimo tih 90 minuta sve probleme ostaviti po strani i dati sve od sebe za dobar rezultat Slobode. Mi smo profesionalci i tako ćemo se odnositi i dalje. Situacija je izuzetno teška i nadam se da će se neko konačno trznuti i pomoći Slobodi jer klub kao što je Slobode ne zaslužuje da se nalazi u takvoj situaciji".

Koliko Sloboda, uz sve te probleme, može u ovoj sezoni?

"Teško je prognozirati. Svjesni smo da je pred nama izuzetno teška sezona. Ono što je sigurno to je da će nam trebati još pojačanja. Zapravo, tu su neki igrači koji trebaju da potpišu ugovor sa klubom, tako da se nadam da ćemo do Leotara biti malo kompletniji, jer bi sa tim igračima ekipa izgledala dosta ozbiljnije. Ne zanosimo se da možemo napraviti nešto veliko u ovoj sezoni, igrat ćemo od utakmice do utakmice pa šta bude. Ja bih volio da izbjegnemo borbu za opstanak, u ovom trenutku očekujem neku sredinu tabele".

Velika želja obući dres seniorske reprezentacije BiH

"Za sada se želim dokazati u Slobodi. Ovo je moja prva seniorska sezona i želim pokazati koliko mogu. Vjerujem u sebe i daću sve od sebe da postignem što više golova u ovoj sezoni. A reprezentacija Bosne i Hercegovine je moja velika želja ali da bi se do toga došlo, potrebno je mnogo truda i rada. Za sada se prije svega želim nametnuti selektoru mlade reprezentacije Vladi Jagodiću. Naravno da mi je želja da odem u Evropu, a dobrim igrama vjerujem da ću uspjeti u tome. Inače, navijam za Valenciju i jednog dana bih volio igrati u Valenciji".

sportsport ba portal
« Poslednja izmena: 16. Avg 2011, 21:42:48 od m4n »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.