Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 756 757 759 760 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale Milano - Forza Inter  (Pročitano 314558 puta)
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                        Adriano: Nemam problema sa alkoholom

Interov napadač Adriano je danas opovrgnuo kako ima problema sa alkoholom, te tvrdi kako je uvjeren da će prebroditi trenutne probleme i vratiti se u brazilsku reprezentaciju.

Adriano je prošlog tjedna stigao u Brazil kako bi se podvrgnuo psihološkim tretmanima, a do kraja godine će koristiti infrastrukturu i usluge osoblja brazilskog Sao Paula.

Adriano je priznao kako prolazi kroz teško razdoblje, ali je odbacio priče o problemu sa alkoholom: "Nije onako kako ljudi govore. Govori se kako sam se okrenuo alkoholu u potrazi za rješavanjem problema, ali to nije istina. Svi ponekad prolaze kroz teško razdoblje. Nadam se da ću prebroditi ovu krizu i ponovno igrati nogomet, ono što najviše volim."

Adriano je nakon smrti oca u svibnju 2006. godine u vrlo lošoj formi i od tada je odigrao tek nekoliko utakmica za Inter, a stalno je pod optužbama o razularenom noćnom životu. Bio je u početnoj postavi brazilske reprezentacije na prošlogodišnjem svjetskom prvenstvu, ali nakon toga je dobio samo jedan poziv u reprezentaciju.

"Nadam se da ću se ponovno vratiti u reprezentaciju, radim ovdje na tome. Ovdje se osjećam sigurno i imam potporu brazilskih navijača. Izabrao sam Sao Paulo zbog sjajne strukture kluba. Ali moj glavni cilj je vratiti se u formu i vratiti se u Italiju. Možda u budućnosti zaigram i za Sao Paulo, ali sada mi to nije cilj." dodao je Adriano.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Kao prvo, moram se osvrnut na ove komentare tipa "igra se ubrzava pasom, a Riquelme je majstor za to"...

Da, to je istina - igra se ubrzava pasom - ali protiv sporih, tromih ili taktički slabo pripremljenih ekipa. U Europi, u jakim ligama, takvih ima malo.

Nadalje - što se tiče ove postave koju je Almeyda složio:

Riquelme je igrač kojem se treba podredit igra kompletne vezne linije... i upravo tu leži problem - njemu prirodaš trojicu trkača-vodonoša, koji rade samo za njega. I onda naiđeš na jednu ekipu koja će Riquelmea zatvorit presingom i/ili markacijom, Riquelmea nestane, i ova trojica njegovih trkača-vodnoša su beskorisni.

Nadalje, sa Riquelmeom u postavi, obrambeni zadaci koje u "normalnoj" ekipi odrađuju četvorica veznih, u "riquelmeiziranoj" ekipi odrađuju trojica. Znači, za tu trojicu to je više trke, više duela, više trošenja, više opterećenja, više pritiska... pored "vodonosačkih" zadataka koje oni za Riquelmea moraju odradit u napadu

Kao što sam rekao, Riquelme je igrač kakav može igrat samo u jednoj formaciji, samo na jednoj poziciji, samo u jednoj taktičkoj varijanti... a u današnjem nogometu, takvi igrači su teret za svoju momčad.

Jebi ga, Riquelme se jednostavno rodio u pogrešno nogometno vrijeme.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
Ali opet, Rikelme je igrač koji jednostavno može da odluči meč. Iskreno mislim da bi mnogo veća trka bila oko njega da su se stvari drugačije odvijale, jer on od kako je uleteo u svađu sa Viljarealom, karijera mu je krenula nadole.
Ipak je on taj koji je predvodio žute u, možda, najboljem delu klupske istorije. Ipak je Viljareal igrao LŠ i mogao dosta da učini. I baš protiv Intera koliko se sećam je odigran onaj dvomeč u LŠ, a Rikelme je bio deo svega toga.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Istina, ali taj Villareal je bio iznenađenje desetljeća. Za takav uspjeh bila je zaslužna najbolja sezona u karijeri većine igrača iz te ekipe.

Svi u prilog Riquelmeu navode tu jednu sezonu Villareala. A zaboravljaju katastrofu koju je, na primjer, Argentina doživjela na zadnja dva velika natjecanja i to u prvom redu jer im je Riquelme bio glavni igrač, i protivnici su zatvarali Riquelmea upravo na ovaj način o kojem ja govorim.

Isto tako, jednom kad su protivnici Riquelmeu posvetili adekvatnu pozornost, ni Villareal nije igrao onako kako treba.

jednostavno, Riquelme previše traži od suigrača, a istovremeno ga protivnik previše "lako" može zatvorit, i time paralizirat Riquelmeovu ekipu.

Spor je, trom je, ne zna odgovorit na presing, ne zna se riješit markacije, ima mali radijus kretanja.

Sve su to neoprostivi nedostaci u današnjem nogometu.
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5310
nek dodje u real...
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Iskreno, meni je isti kur..c došao on u Real ili u Inter.

Samo da ne dođe u Juventus.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Druze da je Rikelme bas toliko "procitana knjiga" ne bi ga trazio Inter i ne bi na velikim takmicenjima bio najznacajniji igrac jedne od najjacih svetskih selekcija...slazem se da ima odredjene mane ali stvarno preterujes tj preuvelicavas ih i pomalo smesno jednostavno zvuci kad pricas koliko ga je lako zaustaviti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5310
da,ispade da je gori od pola igraca iz nase lige...  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Crna Gora-Bar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa da,ali mi sigurno ne znamo bolje od .... kako li se vec zove onaj skaut nas...Smiley))....i oni su sigurno svjesni svega toga,i mozda da prihvate taj odredjeni rizik....ili vec imaju jos neki plan.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Crna Gora-Bar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
DA prihvate rizik mislim zbog one njegove spore igre i svih tih nedostataka i sta ja znam........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 756 757 759 760 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.345 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.