Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 754 755 757 758 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale Milano - Forza Inter  (Pročitano 314655 puta)
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5310
jedan pas je dovoljan da se igra ubrza,a on je majstor za to...
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
pirlo je italijan, a rikelme nekakav cigan, sta li je?
Svi italijani su cigani  Smile

Riquelme je Argentinac . . .Cigan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Kolko god ti srao o njemu on bi po meni bio top potez intera. . . Ne moras ti da budes brz da bi ubrzao igru. . . Covek svojim pasom samo tako ubrzava igru . . .

Kakve veze sto nije mlad??

Po meni je on bas to sto je potrebno interu da bi bio i u ligi sampiona dogurao daleko . . .

Milan je bas mlada i perspektivna ekipa i nikad nista nisu osvojili . .
Pirlo je prebrz i prepokretljiv igrac . . Mlad naravno

em nije brz, em nije mlad...

A u današnjem nogometu jedan trut na sredini terena, koji ne zna igrat obranu, ne zna se riješit presinga, ne zna istrčat kontru i ima radijus kretanja 12.5 metara je upravo ono što svaka ekipa treba, što svaka ekipa traži ko kap vode u pustinji

Aha.  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Njegov pas,pregled,kreativnost i sut su sasvim dovoljni . . .

Nije tolko kriminalan kolko ga ti ocrnjujes al dobro . . .
Jel Pirlo mnogo brzi,mladji,veci radijus kretanja???Pa je opet zver od igraca. . . Mene jedino brine njegova tanka psiha

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Pirlo puno više trči, ima neusporedivo veći radijus kretanja, puno više pomaže u obrani, oduzme puno više lopti, puno je čvršći u duelu, puno ga je teže "izolirat" presingom ili striktnom markacijom

Upravo zato Pirlo igra na poziciji povučenog veznog igrača (ispred obrane)

S druge strane, kornjača Riquelme ne može igrat na tom mjestu, jer mu fali i radijus kretanja, i igra u obrani, i količina trke, i oduzimanje lopte, i čvrstoća u duelu, i reakcija na presing

Kornjača Riquelme može igrat samo na mjestu mezzopunte, sa trojicom veznih igrača iza sebe i dvojicom napadača ispred sebe. takva pozicija, a pogotovo način na koji Riquelme igra na toj poziciji, pripada nogometnoj prošlosti.

A obzirom na Riquelmeove godine, teško se može očekivat da će on odjednom promijenit način na koji igra.
« Poslednja izmena: 20. Nov 2007, 17:23:09 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
 Smile A kapiram ja sta ti hoces da kazes, i kapiram kako razmisljam al si ovde presubjektivan  . . .  Smile Nije to bas tako . . Slab u duelu. . . jeeeeste  Smile . . . Dobro nije sad bas Walter Samuel . .Al nije Pirlo puno jaci . . Pirlo je kod Ancelotija naucio i odbranu da igra, mada u tom delu ne moze da se poredi sa recimo jednim Cambiassom( s obzirom da igraju na istoj poziciji) Po meni Pirlo treba ispred da igra. . . Ne zadnjeg veznog al dobro . . .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Pirlo i u reprezentaciji i u klubu igra manje-više identično mjesto... i podjednako je dobar.

Mislim da je tvoj problem to što ti prestriktno shvaćaš značenje pojma "zadnji vezni" i "prednji vezni"...

Te uloge nisu toliko čvrsto definirane kako ti to shvaćaš

A opet ti ponavljam, u današnjem nogometu, Riquelmeovi nedostaci (sporost, manjak trke, neigranje obrane, malen radijus kretanja) su puno, puno izraženiji... a to pogotovo dolazi do izražaja kad on igra u jakoj ekipi, od koje se uvijek očekuje uspjeh, i protiv koje svi protivnici igraju tvrdo, zatvoreno, bunkeraški...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
A kako objasnjavas ono sto je uradio sa osrednjim Villarealom ??

Citat
Mislim da je tvoj problem to što ti prestriktno shvaćaš značenje pojma "zadnji vezni" i "prednji vezni"...

Te uloge nisu toliko čvrsto definirane kako ti to shvaćaš

Hmm pa ne . . .  jasna mi je razlika izmedju Dakura i Deca recimo . . . flexibilnost tih pozicija zavisi od taktike i zadataka na terenu . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy
riquelme zna mnogo fudbala... ja nikad necu zaboraviti kad je u interkontinentalnom kupu u mecu izmedju boce i milana, bukvalno sam deklasirao milan i unistio ih kolektivno.

e sad kako bi se uklopio u igru intera ili bilo kog drugog italijanskog kluba, to ne znam.

faco...kazes da je on igrac kojem trebaju iza njega 3 vezna... moguce da bi se uklopio u mancinievu igru i recimo da to izgleda ovako:

j. cesar

maicon     cordoba      chivu      j. zanetti

vieira       cambiasso     stankovic

riquelme

ibrahimovic                cruz (suazo,crespo)

doduse, u ovoj formaciji bi u interu i bekovi morali imati veliku ulogu sto se ofanzive tice, jer kao sto se vidi, nema klasicnog igraca , ofanzivnog bocnog veznjaka.

dakle tu bi se i maicon i zanetti idealno uklopili, jer i oni vole takav stil igre, po tome su prepoznatljivi.

jebiga, jedino sto bi opet el capitano morao levo, ili varijanta da ispusi vieira, umesto njega javier u sredinu, a na bok chivu, u sredinu odbrane materazzi ili samuel.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Rikelme je strasan igrac...majstor  Smile
A sto se tice brzine igra se ubrzava pasom a to Rikelme radi jako jako dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 754 755 757 758 ... 998
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.391 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.