Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 00:30:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 808503 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Па и вас кења невероватно Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Имају среће ове сезоне + Мурињо и ето реалне шансе за полуфинале. По мени ни за толико нису тако да је и ово успех, а више од полуфинала би била још једна у низу глупости данашњег фудбала.

У сваком случајну реално је да се ЦСКА прође мада неће бити нимало лако јер то је Интер, може од сваког да изгуби, а после Барса.....
boze sto ti lupetas gluposti strasno....
« Poslednja izmena: 19. Mar 2010, 13:23:16 od MarConE123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Боже што си ограничен па не уме да саставиш смислен одговор са више од 5 речи....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Боже што си ограничен па не уме да саставиш смислен одговор са више од 5 речи....
zato sto me mrzi da kucam samo kazem kratko i jasno .....

a ti brate kao da je inter bacao kamenje na tebe .... al necemo vise da se svadjamo nego cu lepo da preskacem tvoje postove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Значи то што имам другачије мишљење од тебе који си као навијач неког страног клуба ј елупање глупости? Стваарно прескочи моје постове, нема сврхе да са тобом полемишем. Има сасвим довољно људи који готиве Интер овде а који поштују саговорнике. Кад достигнеш тај ниво може да разговарамо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
zato sto me mrzi da kucam samo kazem kratko i jasno .....

a ti brate kao da je inter bacao kamenje na tebe .... al necemo vise da se svadjamo nego cu lepo da preskacem tvoje postove.

А шта тебе то толико погађа? Да говори контра свих чињеница, па да те разумем, али не говори ништа нетачно и нереално.

Гледао сам све утакмице Интера ове године у ЛШ (тад је још било Арене 2 и 3 Smile ), осим оне у Кијеву и једна једина коју су стварно врхунски одиграли је ова последња у Лондону. Све остало на гузове, једва, килаво, успорено. Против Челзија у Милану пристојни, али далеко од врхунске игре. Једино што су искористили своје шансе. Оно у групи, није ни вредно коментарисања.

Зато човек каже да им је и полуфинале много, а ето отворило им се повољним жребом.

Не омаловажавам их, иако се можда тако чини, већ само гледам целу слику, а не само један њен делић.
« Poslednja izmena: 19. Mar 2010, 13:40:56 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
cuj brate .... samo kazem da si lupio glupost nista vise sto i jesi rekao sam ti svoje misljenje , ko je rekao da ja tebe nepostujem? i rekoh necemo vise off tacka !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
@dukim u pravu si totalno ali i sa losom igrom su dobijali utakmice...

po mom misljenju moral , zelja i te stvari su jako bitne kod svake ekipe tako da mislim da je inter tu najjaci u ovom momentu od svih cetvrt finalista bas zbog tog "casa fudbala" u londonu

rusi su mnogo gotivna ali...... nedajem im velike sanse kao sto nisam ni celziju  Smile

neznam ni ja zasto me pogadja jednostavno me nervira to, al nebitno ....
« Poslednja izmena: 19. Mar 2010, 13:46:16 od MarConE123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Plasio sam se Arsenala nekako najvise,ne iz nekog konkretnog razloga,ali mi je nak intuicija govorila da bi taj tim pored ajde da kazemo Barse bio tim koji Interu ne bi odgovarao po mnogim segmentima...
Bordo bi takodje bio tim koji ne bi kod igraca izazvao toliku takticku disciplinu i motivaciju koliko god to delovalo smesno ali Bordo bi zagrizao,a Inter bi muljavio...

Prizeljkivao sam Mancester ili Bajern,a dobijen je najbolji protivnik CSKA...

Naravno ne treba se zavaravati ni oko toga,niti ih tek tako nipodastavati,ali realno ovoga puta Inter ne sme da se zali na izvucenu kuglicu  Smile

Ako im se objasni da ce pobedom nad Rusima imati samo 3 tekme do pehara mislim da ce zagristi i otici u polu-finale,gde bi opet vise zeleo Barsu nego Arsenal...I Barsa moze da se ugusi,to je pokazao Hidink na Nou kampu,i Mesi moze da se onesposobi takodje dokazano u toj tekmi,a Inter ima tekve igrace,no necemo o tome...

CSKA je prva prepreka,daleko od toga da ce biti laganica,ocekujem pakao u dve tekme,ali je iz jako puno razloga realno da Inter prodje,jedan od je i pocetak Ruskog prvenstva,ali najavu ovog dvomeca cemo kad za to dodje vreme...

IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ето да се и ја по питању Интера сложим са Падрином Smile

По мени из угла Интера нема неке превелике разлике дал се игра против Барсе или Арсенала. Мање више то је исти принцип, слично би се постављала екипа и против једних и против других уз неке детаље ситне који би се разликовали.
По мени то су екипе које реално могу да надиграју Интера (додуше Барса може сваког да надигра) али оно што сам већ писао и што разликује Интер од раније је Мурињо који може да постави неку зајебану тактику и да зајебе и фудбал и све. Наравно то није гарант резултата. Видело се против Челзија како је и среће потребно да се из тога извуче повољан исход. Али ето захваљујући Мурињо је избачена по мени јача екипа. Дакле може да се уради то. Да ли ће успети и против Барсе/Арсенала (под условом да прођу Русе) видећемо. Оно што је по мени битно је да Мурињо има искуство са Барселоном из групне фазе тако да ће сигурно моћи боље да припреми те утакмице. Ал што каже Падрино о том потом, биће времена да се свађамо Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 00:30:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.