Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 09:32:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 808433 puta)

ja sam zajeban

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia e66
hahahahhahaha Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Emptyclip,sto glupost da Inter prodje dalje od polufinala?Lopta je okrugla i sve moze da se desi.Nije glupost ako manji ili ako cemo bolje da se izrazimo klub sa slabijim imenima prodje dalje jer je i to fudbal.Ako bismo tako gledali uvek bi u finalu bili Barsa,Mancester i Real Madrid.CSKA je po meni u vecoj formi ovog trenutka ali malo vece sanse dajem Interu za prolaz dalje cisto zbog malo veceg iskustva i Murinja
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Не сматрам ја Интер за мањи клуб, нит мислим да су играчи по именима нешто лоши ил шта ти ја знам.. Ја само кажем да ми глупост данашњег то фудбала што екише које не умеју да играју фудбал догурају далеко у Европи. То некад није могло, ал је тада фудбал био далеко лепши. Ово данас је срање над срањима. Зато и екипа као што је Интер може да догура до полуфинала ЛШ, екипа као Ливерпул освоји такмичење и шта ти ја знам.. Наравно Интер је заслужено ту где је, али као што је за мене срамота да је Звезда спала на то да спортски директор каже да је Јевтић доказао да заслужује њен дрес, тако је срамота за фудбал да Интер овакав какав је тренутно буде полуфиналиста ЛШ (највероватније ће бити).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Rekao sam da ce CSKA da izbaci Sevilju,to se desilo,na redu je Inter.
Krasa osvaja LS,pa SP i zavrsava karijeru.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Не сматрам ја Интер за мањи клуб, нит мислим да су играчи по именима нешто лоши ил шта ти ја знам.. Ја само кажем да ми глупост данашњег то фудбала што екише које не умеју да играју фудбал догурају далеко у Европи. То некад није могло, ал је тада фудбал био далеко лепши. Ово данас је срање над срањима. Зато и екипа као што је Интер може да догура до полуфинала ЛШ, екипа као Ливерпул освоји такмичење и шта ти ја знам.. Наравно Интер је заслужено ту где је, али као што је за мене срамота да је Звезда спала на то да спортски директор каже да је Јевтић доказао да заслужује њен дрес, тако је срамота за фудбал да Интер овакав какав је тренутно буде полуфиналиста ЛШ (највероватније ће бити).

Kao sto smo se slozili oko prethodnog  teksta,evo prilike da opet sukobimo misljenja,mada sm mislio da ce to biti tek tamo pred dvomec sa CSKA  Smile

Po mom misljenju Inter nije polu-ekipa koja igra ogavan fudbal i koja upropascavajuci ovu igru prolazi dalje,osvaja titule.Ne slazem se da Murinjo svojom dekadencijom,"igracima zadatka" i mnogim drugim stvarima ima rezultat igrajuci "industrijski fudbal"...

Ja bih zeleo da podvucem paralelu izmedju "starog" i "novog" Murinja...Kada ga neko spomene,svi imaju cvrste predrasude po pitanju tog coveka i strucnjaka,i svima je on sinonim za fizicki spremne i disciplinovane igrace koji pojedinacno nemaju kvalitet,ali igraju timski...Danasnji Inter,hm ja se bas i ne bih slozio kompleto sa tom cinjenicom.Mislim da se i Murinjo u mnogome promenio,da je mozda i shvatio odredjene stvari,ukapirao je da ne mogu bas sve stvari da se predvide,pa je promenio malo svoju filozofiju fudbala...

Mislim da je Murinjo u konkretno ovoj sezoni "napravio" i "stvorio" tim koji ima sve...
Kada to kazem mislim na igrace svih pozicija,karaktera i karakteristika,da svako od njih ima svoju ulogu u timu,da disu kao jedan,da se zna ko je ko i da postoji hemija koja se vidi...Izgurao je nesto zbog cega je razapinjan pred svima i mesecima,prodat je Ibahimovic,a dovedeni su Milito,Tjago,Lusio,Snajder,a pre svih Eto,kasnije i Pandev...
Danas,Milito je najbolji strelac kluba,Snajder je taj "plejmejker" za kojim su svi ceznuli i cekali kada ce ga Inter dovesti,Pandev je taj polivalentni igrac koji moze i krilo i spica i polu-spica da igra,Tjego je taj trkac i igrac zadatka,a Lusio onaj iskusni a elegantni stoper kojeg Inter dugo nije imao,igrac koji cuva svoj gol,a koji i iznosi loptu jako duboko...Osporavani Eto je proradio kad je bilo najpotrebnije i dokazao zasto je doveden...

Formacije koje su forsirane,nacin na koji je igrano,po mom misljenu to je bilo dominantno,napadacki,bez razlike u igri u odnosu na Mancester,Milan,Real,Lion,Bordo,Celsi...Inter na pocetku sezone i tekme protiv Barse i Inter danas,mislim da je razlika velika,i da je Murinjo stabilizovao tim i napravio kompaktan tim...A pored kvaliteta,treninga,discipline,individualnih klvaliteta,dobili su i zeljeno samopouzdanje...Igre Snajdera i Pandeva i njihove uloge u ekipi,su pokazatelj toga o cemu pricam...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Волео бих да чујем шта Дуки има да каже о овоме Smile

Иначе све је то тако као што си написао, само игра и даље не постоји. Назире се, у Калчу то и иде некако, ал у ЛШ већ проблем. Али добро, рекох већ да се напредак види и да Мурињо прави екипу од Интера.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Bice tesko Interu sa CSKA, ali ipak, mozda je ruski tim previse mlad da bi izbacio Internazionale...

Svakako bice zanimljive utakmice ako Rusi postignu prvi gol, pa Inter krene da igra otvorenije...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w200i
Bice zanimljivo ali ce da pobedi Inter sa mozda nekih 1:0 na svom terenu a tamo ce da bude 0:0 pa da gledamo polufinale Barsa-Inter Smiley
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 13:11:36 od MilosElektro »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Bice zanimljivo ali ce da pobedi Inter sa mozda nekih 1:0 na svom terenu a tamo ce da bude 0:0 pa da gledamo polufinale Barsa-Inter Smiley

hehehe i ja bi voleo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w200i

hehehe i ja bi voleo...

Pa naravno Smiley
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 13:27:34 od MilosElektro »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 09:32:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.381 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.