Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 23:51:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 852815 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
da Juve ispao u drugu ligu i Milan i Inter nebi videli tutulu dugo
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Da vidimo.

Murinjo zeli da bude kao najbolji trener na svijetu,a to je cika,don Kapelo.
Ali ocigledno mu ne ide,zasto?Ne kapira on fudbal toliko dobro kao Kapelo.
Pa dalje,on cak i nije medju top 5 trenera na svijetu.

Kakve sad ovo ima veze,i ko je ovo uopste spomenuo....

Prvo,ne znam zasto je po tebi Kapelo najbolji,jer Kapelo upravo forsira igru koju ljudi ne vole,Murinjo za Kapela igra i vise nego ofanzivno i i vise nego sto mislis forsira da igraci igraju,a ne "bunkerica" i "katanadjo",ali dobro...
Ko je rekao da Murinjo ima ambiciju da bude najbolji trener na svetu???Nisi dobro citao sta sam gore pisao...

Svakako,ne slazemo se i mislim da je to kljuc svega,mislim da gledas previse usko i previse na teren i na neke igre i rezultate,jednostavno ne zelis malo da zagrebes i probas da shvatis,i sagledas odredjene stvari vezane za Murinja i Inter od kada je on dosao,ali dobro...

Za neke on nema pojma(ti si u toj grupi  Smile ) ,za neke on je vrhunski trener,sto se mene tice,on ima mana,ali ja pokusavam da razumem sta i na koji nacin radi,i gledam hronoloski zasto neke stvari radi...A nisam mislo na Balotelija,mislio sam na Stankovica,ako bas hoces ime,svakako,razilaze nam se stavovi,i to je to...

Ne branim ja taj dekadentni fudbal,procitaj malo moje postove,ali branim njega,jer jednostavno zelim da vidim koja je poenta i zasto covek sa tolikim znanjem koji je osvajao i ima pokrice neke stvari radi i tu pronalazim odgovro,ne sudim tek tako...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Citat
Svakako,ne slazemo se i mislim da je to kljuc svega,mislim da gledas previse usko i previse na teren i na neke igre i rezultate,jednostavno ne zelis malo da zagrebes i probas da shvatis,i sagledas odredjene stvari vezane za Murinja i Inter od kada je on dosao,ali dobro...

Jbg.
Detaljno analiziram i posmatram samo Zvezdino dvoriste.. Smile

I jbg..ne bi bilo zanimljivo da se u svemu slazemo,sto ljudi,sto cudi... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat

Jbg.
Detaljno analiziram i posmatram samo Zvezdino dvoriste.. Smile

I jbg..ne bi bilo zanimljivo da se u svemu slazemo,sto ljudi,sto cudi... Smile

Pa i ja najvise,ali volim fudbal,pa gledam i ostale,mada naravno da mi je Zvezda i vise ne go prioritet...

I to sto kazes,kada bismo se svi slagali,svet ne bi postojao...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Чекај ти ако мислиш да је неки од мојих аргумената неозбиљан, бар би могао да образложиш, због чега то мислиш.

Ја сам ти рекао шта је допринело његовом успеху у Енглеској, а ти то одбацујеш тек тако.

Кажеш неозбиљно је тврдити да Арсенал није конкурент? А за шта је Арсенал конкурент већ пет година? За титулу сигурно нису, већ ту с Ливерпулом представљају други (јаднији) део те шатро велике четворке.

Сва прича се одвија између Челзија и Манчестера, а чињеница да је Манчестер тих година обнављао екипу је Мурињу била велика олакшица. Резултати Манчестера и у Европи показују колико су били далеко од овог данас.

Лако је њему у Челзију било да "створи" овакав тим, који је и данас у самом врху. Доведе човек пет играча на једној позицији, сваког плати ненормално и наравно да ће с неким потрефити. Има ли у Интеру толико пара? Не, па му се зато и дешава ово са Мунтаријем или Кварежмом. Није успео Кварежма, е сад би новца за неког другог. Па не може. Значи овде сад не ствара као што је "стварао" у Челзију, већ заиста мора нешто урадити и без толико кеша. Није да Интер нема пара, напротив пуни су, али далеко је то од Романовог џепа.

Не мислим ја да је Интер играо нешто нарочито под Манћинијем. Игра им је и тад била ужасно спора, досадна, безидејна и у Европи крајње неупотребљива. Значи да он није срозао нешто што је Манћини створио, јер ни то није било ништа нарочито. Не, он је успео да буде још гори од Манћинија, а то је стварно успех. Кад на то додамо да заправо има бољи тим, него што је Манћини имао, његов "успех" још више задивљује.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2010, 16:27:38 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S4
Iscitah sta ste pisali pa zelim sledece da kazem...  Smile
Vidim pominjete igru Intera za vreme Mancinija i govorite kako je ta igra bila bolja i lepsa.  Smile
Nemojte me zezati ljudi, ja prvim ne gotivim ovaj stil koji forsira Mourinho ali kakav god da je meni je bolji nego onaj pod Mancinijem.
Cela Mancinijeva filozofija je bila dati loptu Ibrahimovicu i videti sta ce on da uradi sa njom. Ako nista drugo Mourinho je kada je dosao to poceo da menja i sada ekipa ne zavisi iskljucivo od jednog igraca.
Videcemo sta ce raditi protiv Chelsija koji je veliki favorit pa cemo mu suditi...
Sad, ponovo pocinjete oko sudija... Koliko god se pomaze Interu nista manje se ne pomaze Juventusu i Milanu, cak sta vise, ubedjen sam da se Milanu i vise pomaze.
Inace, sada se Ledesma pominje kao moguce pojacanje...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Duki,opet si preostar i pomalo zadrt...Ne znam vise sta hoces da dokazes,i nije mi jasno zasto toliko marginalizujes rad tog coveka i zasto toliku potrebu imas da degradiras to sto je osvojio i Premijer Ligu,i seriju A,a na kraju i tu Ligu Sampiona...kao sve to je bio splet okolnosi i sve je to kao slucajno,jer su drugi bili losi,a on se kao slucajno svki put tu nasao...Mislim stvarno bre vise...

Ni ja ga ne branim toliko,ali ti si popljuvao po pola Evropskih ekipa da bi pokazao koliko je Murinjov posao bio lak...Da li mislis da je lako osvajati te najvece svetske lige tek tako,da je to samo od sebe,da je to zato sto su svi drugi losi a ti imas puno love...Ne znam kako ti dozivljavas posao trenera i sta on po tebi mora da radi da to sve po tebi bude "regularno" i "posteno osvojeno"...

Ja bre ni za Gvardiolu ne mislim da mu igraci sami igraju,kao sto mnogi mile,trenerski posao je tezi nego sto ga ti dozivljavas...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Нисам ја нимало задрт, већ ми је смешно што њега људи доживљавају, као не знам каквог тренера.

Чиме је он толико обележио данашњи фудбал?

Оно с Портом је било одлично. То не спорим. То је тим, који има одличан скаутинг и већ колико пута су показали да знају довести непознате играче, који потом достигну вредност у десетинама милиона.

Све после тога је ослањање на новац, а у случају Интера формиран тим без неке конкуренције.

Не пљујем ја ниједну екипу да би показао како он нема конкуренте, већ је то просто чињенично стање. Арсенал и Ливерпул су екипе које се за титулу боре само у најавама, пре почетка сезоне. Милан и Јуве су распад. То је реалност.

На посао тренера гледам скроз нормално и зато ми није јасна сва та фама која иде око Муриња. Освајали су људи трофеје и пре њега и више од њега и са више стила од њега и мање утрошених пара од њега, али нико није срао попут њега. Само због тога је он посебан, што сере и кад га нико ништа не пита, а не по знању и успесима.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2010, 17:29:55 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Tesko da nije po  znanju i uspesima,ali dobro... Smile
« Poslednja izmena: 20. Jan 2010, 17:33:11 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Као што рекох:

Освајали су људи трофеје и пре њега и више од њега и са више стила од њега и мање утрошених пара од њега...

Не видим да је ико други себи наденуо надимак Посебни. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 23:51:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.