Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 19:21:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 852729 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
Kralj?
Pre bih rekao-cirkuzant.!
A cekaj nije upravu???

Inter ima vremena isto koliko i Milan da se spremi za derbi.
Ako je njima frka sto ce Milan imati umjeto tri,isto sedam dana za derbi kao oni to je druga stvar.
Dal sada treba citav Calco da ceka da se njemu oporace igraci? Smile
Mislim,dosta stupidno i kretenasto sa njegove strane.
Pa po kom pravilu je pomerena kup utakmica??? Ako se kup igra u sred nedelje i ako ce svi klubovi tad igrati zasto se pomera Milanova utakmica??? Italijanski savez nije smeo da pomeri tu utakmicu samo zato sto se iste nedelje igra i Milanski derbi!!!
ja ne opravdavam taj postupak ali tat Silvio je sve sredio  Smile Smile Smile jebiga moze mu se
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Kralj?
Pre bih rekao-cirkuzant.!
A cekaj nije upravu???

Inter ima vremena isto koliko i Milan da se spremi za derbi.
Ako je njima frka sto ce Milan imati umjeto tri,isto sedam dana za derbi kao oni to je druga stvar.
Dal sada treba citav Calco da ceka da se njemu oporace igraci? Smile
Mislim,dosta stupidno i kretenasto sa njegove strane.
Pa po kom pravilu je pomerena kup utakmica??? Ako se kup igra u sred nedelje i ako ce svi klubovi tad igrati zasto se pomera Milanova utakmica??? Italijanski savez nije smeo da pomeri tu utakmicu samo zato sto se iste nedelje igra i Milanski derbi!!!

Ali cekaj.
Sad ste na istom.Imate isti broj dana za pripremu.Ako se toga bojite,onda je Inter jos uvijek mali klub,a Murinjo samo pokusaj trenera. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Није изјава нимало неозбиљна. Чињеница је да је упао у Енглеску у најбоље време.

Ливерпул јесте неозбиљна екипа и не видим шта је ту запањујуће. Једно срећно освајање ЛШ не значи ништа. Они једноставно нису неко ко може ићи на титулу, већ им је врхунац треће место.

Слично је и са Арсеналом.

Манчестер је обнављао тим две-три године и било је ту много промашаја и чудних трансфера. Ђемба-Ђемба, чисто да се подсетимо. Ваља напоменути и да су у ЛШ испали једном у групи. Нису чак завршили ни на трећем месту, већ на четвртом.

Дакле све околности су биле на његовој страни, ту укључујући и Романов џеп без дна. Чим су се у Манчестеру сложиле коцкице, титула је отишла са Стамфорд Бриџа. Исто је изгледало и следеће године и овај јадник то није могао поднети, па је збрисао из клуба и то, уколико се добро сећам, након лоше серије пред сам дерби са Манчестером у гостима. Бедно, чак и за њега.

Даље, то што је сложио садашњи тим Челзија и не импресионира пуно, обзиром колико је потрошио и колико је играча прошло кроз тај клуб. Двоје или троје ћу да доведем, једног ћу убости. То је та логика отприлике. Да не говорим, како је увек могао понудити више од других.

Што се тиче Милана и Јувеа, они су конкуренција Интеру, као што је Ливерпул Челзију. Једни са маторим тимом, без пара за појачања, други којима паре и нису толики проблем, али малтене све друго јесте. И они треба да буду озбиљна конкуренција тиму који има најбоље играче, највише новца, а врло често и озбиљну судијску помоћ (мада се у случају Интера то политички коректно назива, случајним судијским грешкама).

Међутим све би то било у реду да Интер има бар некакву игру. У Челзију то бар није био проблем. Овде је доведен да тако нешто понови, плаћен је верујем више него било који други тренер, а Интерову игру у најбољем случају можемо описати, као неубедљиву. Притом то нема никакве везе са тим да ли је лепо за око или не. То људи врло често мешају. Челзијева игра није била лепа за око. Јувентусова под Капелом такође, али су и једна и друга биле убедљиве. Годину и нешто дана није можда довољно да би се ствари толико промениле, али да се направи помак итекако јесте.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
U potpunosti se slazem.

Po meni je Murinjo mnogo naduvan trener,to sam tvrio uvijek i stojim iza toga.
U Portu mu se desilo isto sto i Ljupku Petrovicu sa Crvenom Zvezdom.
Uprava kluba je napravila sjajnu selekciju igraca u kombinaciji mladost-iskustvo.
U Celziju mu je kostur tima napravio Ranijeri.Mancester je kuburio sa glupim pojacanjima(kao sto Duki rece) i cim je Fergi sklopio tim po svom ukusu bilo je kraj citave idile.
A i u to vrijeme imao je brdo para.

Dok je Inter mnogo,mnogo bolje delovao sa Mancinijem.Igra je bilo mnogo bolja,sa ciljem i jasno vizijom.A sada,ova igra Intera pa ne lici ni na sta.Nadiga ih 90% timova iz lige,ali,uz pomoc sudija,i individualnog klvaliteta pojedinih igraca izvuku pozitivan rezltat.

A satisfakciju za rad ima kao nijedan drugi trener i para za transfere u ogromnoj kolicini.

Sve u svemu,sva njegova prica o derbiju ne pije vodu.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ja se ne slazem nisacim sta vi pisete...Mozete da ge ne volite,da pricate da je "naduvan" ali ja i dalje mislim da je izjava "slucajno osvajanje Lige Sampiona" neozbiljna i da je Mancester "obnavljao tim" a da Arsenal sa Vengerom i njegvim sistemom rada nije kurentan tim...Mislim da je prica oko toga i vise nego besmislena,mislim to je moje misljenje,ok ako neko misli da tek tako mogu da se odredjene stvari rade...Celsi nije imao nikakvu tradiciju i ne pamti kada je uzeo trofej,Murinjo ga je na ovaj ili obnaj nacin uzeo...A moje misljenje je da ga je uzeo superiorno jer je napravio takav tim i takav rad na treninzima...

Ista stvar i sa Interom,lopine(Juventus) i Silvijova igracka(Milan) se zna ko su i sta su,i kakvi go da su,oni idu na titulu,a smesno je ta prica o sudijama kad je bila afera Kalcopoli i kad je Juve isteran iz lige,Milan je kao prosao sa samo bodovnim smanjenjem sto je skandal par ekselans,i oni su morali da budu isterani u ligu ispod...Tako da prica oko namestanja ne pije vodu i oko sudijskih gresaka,jer bi svako sacekao i jedva dockaoi da rascereci Inter...

Moje misljenje je da osvojiti Premijer Ligu,Seriju A,Ligu Sampiona sa Portom,Portugalsko prvenstvo,niz kupova u domacim takkmicenjima,u isto vreme govoriti vise stranih jezika,za relativno mladog trenera je nesvakidasnji uspeh,a i statistika koja kaze da preko 100 tekmi nije izgubio kod kuce,da gde god se pojavi osvoji prvenstvo mu daje za pravo da ponekad i da koju bezobranu izjavu,jer je sve to deo tog posla,i energija je usmerena i namerno se na odredjen nacin prenosi...Ako neko sve te uspehe zeli da spocita,a argumen je to da su ostali timovi losi i da je zato on najbolji je po meni smesan...
« Poslednja izmena: 20. Jan 2010, 15:10:08 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Bezobrazan je on kada zna da je slabiji.
I kada nema pravog resenja.

Niko nije rekao da je slucajno osvojio LS,ali je imao mnogo faktora koji su mu pomagali(na pr. gol iz Ofsajda Mancesteru).

Inter nema nista dobro od kada je on dosao.Isto je ovo radio Mancini,cak,mnogo ljepse i bolje je sve to izgledalo.
Mislim,Inter sa Murinjom nece osvojiti LS.

To sto on goovrio cetiri jezika u svojoj 40 godini,ne moze da bude neki sad argument za njegovo trenersko umjece(imam prijatelja u 35 je znao 6 jezika).To je stvar volje i zelje samog covjeka.

Posle porta osvajao je iskljucivo na suvi kvalitet svojih igraca.Sto u Celziju,sto u Interu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung SGH-E590
Bezobrazan je on kada zna da je slabiji.
I kada nema pravog resenja.

Niko nije rekao da je slucajno osvojio LS,ali je imao mnogo faktora koji su mu pomagali(na pr. gol iz Ofsajda Mancesteru).

Inter nema nista dobro od kada je on dosao.Isto je ovo radio Mancini,cak,mnogo ljepse i bolje je sve to izgledalo.
Mislim,Inter sa Murinjom nece osvojiti LS.

To sto on goovrio cetiri jezika u svojoj 40 godini,ne moze da bude neki sad argument za njegovo trenersko umjece(imam prijatelja u 35 je znao 6 jezika).To je stvar volje i zelje samog covjeka.

Posle porta osvajao je iskljucivo na suvi kvalitet svojih igraca.Sto u Celziju,sto u Interu. Smile
Inter je jaci od Milana i to je svima jasno osim tebi i uopste se ne radi o tome ko je jaci vec da se Milanu prave ustupci za razliku od Intera i Murinjo je bas to rekao u izjavi...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Ovo sto si izjavio su gomile gluposti(izvini ako te to vredja,ali jb. nisam umeo drugacije da se izrazim)

Prvo po kom ti to laickom pogledu na fudbal mozes da zakljucis da Inter nije nista dobro dobio njegovim dolaskom...Kada bi barem malo znao sistem njegovog rada,i pisholoski i onaj prekticni na treninzima ne bi verovao o cemu se radi...On je sam kada je dosao u Inter svoje igrace izribao otprilike rekavsi im da su smesni,da su jednu titulu uzeli za zelenim stolom,a drugu jer Juvea nije bilo,a Milan je imao bodovnu kaznu...Njegov metod rada je eksplicitan i drugaciji od drugih,on mnogo daje ekipi koju vodi,on mnogo proucava ekipu koju vodi,on tacno zna zasto neke stvari kaze,zasto precuti,zasto se dere,a zasto konstruktivno razgovra...Odredjene igrace je preporodio,napravljen je sistem igre gde se tacno zna ko sta radi,u Italijanskom fudbalu to ne moze mnogo da se vidi i da "izgleda" ali se vidi kroz rezultate,Inter je njegovim dolaskom postao stabilan tim koji zna sta hoce...To deluje dekadentno i usko profesionalno na rezultat,ali je delotvorno i ima ucinak...To sto ne moze u Ligi Sampiona,jednostavno trener nekada ne moze sve,nije cerobnjak,Barsa je mnogo kvalitetn tim,a Murinjo nema cerobni stapic da na Nou kampu  carobnim stapicem ugura loptu u barsin gol...Ja ne znam sta vi ocekujete od jednog trenera i koje je poimanje fudbala???

Sto se tice toga da govori jezike,to govori koliko je pragmatican i ambiciozan,koliko je spreman zbog svog posla da uradi sve kako bi bolje upoznao karakkter svakog igraca i svake ekipe na govornom podrucju kuju vodi...Nema to veze sa fudbalom,ali zurocno posledicno i ima veze,ali ako me odmah nisi razumeo,kako onda sad da ti to objasnim...To govori o coveku jednostavno i njegovoj posvecenosti...to sam hteo da kazem

I kada kazes da je nakon Porta titule osvajao na "suvi kvalitet svoji igraca" tek to mi nije jasno....Pa zar mislis da je lako uklopiti taj suvi kvalitet,iz njega izvuci maksimum,disciplinovati svakoga,podrediti ga timu,terati ga da igra i razmislja kako ti kazes i zelis,znati pristupiti treningu sa takvim igracima...To je kao kad bi dans rekao Gvardiola dobija na suvi kvalitet svojih igraca,stoji to,ali nije sve bas tako,a Murinjo je imao mnogo drugacije i losije igrace od onih koje ima Gvardiola i tek njemu ne moze da se kaze da su "igraci igrali sami za sebe"

ali vidim ja da ovoj raspravi nema kraja  Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6700
ja ne volim Murinja ne kazem da je los trener ali njegova igra mi se ne svidja i stalno se zali sve njemu smeta.Ne znam da li mu je cilj da tim izjavama postigne nesto ili da bude u centru paznje.
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Da vidimo.

Murinjo zeli da bude kao najbolji trener na svijetu,a to je cika,don Kapelo.
Ali ocigledno mu ne ide,zasto?Ne kapira on fudbal toliko dobro kao Kapelo.
Pa dalje,on cak i nije medju top 5 trenera na svijetu.

Ma svi ti njegovi sistemi nijesu dovoljni dobri,a to se vidi na terenu.
Dodje poslednje plasirani tim na tabeli,pa ti ocita lekciju na terenu,izgubi iz jednog razloga,ima slabije individue na terenu.Pa ne samo Sijena.Tu je Kaljari koji ih je ucio kako se igra dobar fudbal,al dogodi se isto,malo povlacnje,neki pelan,ofsajd,ruka i eto pobjede... Smile

Koje je igrace preporodio?

Ako mislis na Balotelija,pa i nije neki uspjeh napravio.
U LS do sada,za dvije godine,nikog nije nadigrao,meni je to dovoljan dokaz,da nezna i nema resenje za osvajanje LS.Mozete sad vi da se bunite i da pricate bajke o njemu.On je doveden sa jednim cilje -LS!!!! A on to nece uzeti.

I da.Nijsam ja navijac Milana pa da sad pljujem Inter.Jednostavno,to je moje vidjenje,kao sto ti imas svoje.

30 godina Inter baca pare u prazno.Katastrofalna politika,losi treneri,losi igraci(ne svi naravano)..i td i td i td.

Jedina sreca Interu je ta,sto su Juve i Milan slabi u zadnjih par godina... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 19:21:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.