Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 01:40:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 851971 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Bitno je da na terenu ne trubi previse i da trci kao manijak i izvrsava svaki zadatak...Ovi seljacki ispadi po gradu ce ga proci s' godinama... Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Mislim da je ovaj nas Alen Stevanovic primer kako danas mladi fudbaleri treba da se ponasaju na terenu i van njega.

Vidi se da je vaspitan momak, stvarno mu zelim od srca da uspe i napravi veliku karijeru.  Smile Smile Smile Smile Smile

A ovaj Baloteli...nemam reci.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Igraci koji su u protokolu za utakmicu protiv Barija...

Bari-Inter: 20 convocati
APPIANO GENTILE - José Mourinho ha convocato 20 nerazzurri in vista di Bari-Inter, gara valida per l'anticipo della 20^ giornata della Serie A Tim 2009-2010 in programma domani, sabato 16 gennaio, allo stadio "San Nicola" di Bari (calcio d'inizio h. 20,45).

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier, Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 29 Giulio Donati, 39 Davide Santon;

Centrocampisti: 7 Ricardo Quaresma, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso, 44 Sebastian Carlsen;

Attaccanti: 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

www.inter.it\xA0                                        
Ufficio Stampa
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Baloteli kažnjen sa 38 evra zbog trubljenja na trgu

Hahaha car, znaci car!  Smile Smile Smile

Na stranu ovo sa policajcima, ali kazi koji kralj ti treba da budes da uradis ovo i da ovako pokusas da budis nekoga...  Smile Smile

Nema Stevanovica na spisku, ali dobro, nismo ni ocekivali da ce postati standardni clan tima...   

On ce na kraju mozda na pozajmicu negde, a to moze da bude nezgodno. Tj. u Italiji postoji jedan fenomen, (tj. nije samo u Italiji, ali dobro, mislim da je tu najvise), ti veliki klubovi itpa Inter, Milan(ovi pogotovu) i sl. svoje mlade igrace salju i po 3-4 puta na pozajmicu, oni tamo ne igraju, zato sto su mahom klinci, a i sto bi neki tim forsirao tudjeg igraca, pa se desi da veliki broj njih tako i propadnu i ne postanu igraci kakvi su mogli da budu, a u toku tih pozajmica im i istekne ugovor sa velikim klubom...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung Wave II
Dogovorili se Roma i Inter

Ako je verovati rimskim medijima, Roma i Inter su se dogovorili o transferu Žulija Baptiste u milanski klub. Ono što se pričalo već nekoliko sedmica, večeras je dobilo potvrdu jer je u Milano stigao menadžer Alesandro Luči, u pratnji predsednice "vučice", Rozele Sensi i sportskog direktora Danijela Prada. Baptista je ove sezone retko ulazio u igru, uz samo 11 nastupa u Seriji A, s tim da je samo jednom bio starter.

O dolasku brazilskog napadača na "Đuzepe Meacu", trener "nero azura", Žoze Murinja nije želeo da kaže mnogo.

- Da li mi se sviđa Baptista? Ja na primer, ne želim da kukam kada Eto ode na Afrički kup nacija. Ali ako neko stigne pre 31. januara, da pomogne timu, to je odlično. Čak i ako ne budem dobio igrača na sredini terena, opet je sve u redu. Na primer, Alen Stevanović je dobio šansu protiv Sijene i odlično odradio posao - kazao je Murinjo.

Izvor: Sportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Cekaj sad, sta ce im Baptista?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ako bude dosao a gledajuci taktiku koju igra Murinjo,Baptista ce igrati ono sto igra Pandev,Eto ili Baloteli,nece igrati ono sto ljudi koji igraju PES ili Menadzer zovu AMC,to necete videti,a opet nece igrati ni ono sto igra Milito(klasicnog sidrasa)...
Ja licno nisam odusevljen ovim fudbalerom,za  jednog Brazilca je konjina,ne secam se ni jedne njegove tekme ili poteza koji moze da se nazove smekerski ili Brazilski,nekako je sirov,a ja ne volim takve...

O dolasku brazilskog napadača na "Đuzepe Meacu", trener "nero azura", Žoze Murinja nije želeo da kaže mnogo.

- Da li mi se sviđa Baptista? Ja na primer, ne želim da kukam kada Eto ode na Afrički kup nacija.

Murinjo ce uvek biti Murinjo   Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 21:44:43 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Ako bude dosao a gledajuci taktiku koju igra Murinjo,Baptista ce igrati ono sto igra Pandev,Eto ili Baloteli,nece igrati ono sto ljudi koji igraju PES ili Menadzer zovu AMC,to necete videti,a opet nece igrati ni ono sto igra Milito(klasicnog sidrasa)...
Ja licno nisam odusevljen ovim fudbalerom,za  jednog Brazilca je konjina,ne secam se ni jedne njegove tekme ili poteza koji moze da se nazove smekerski ili Brazilski,nekako je sirov,a ja ne volim takve...

Ne zovu ga dzabe "Zver".  Smile

Kako ne znas onu utakmicu za Arsenal kada je u kupu, cini mi se Liverpulu nabio cetiri komada.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ja bas mislim da dolazi da igra iza spiceva(kada je Snajder povredjen), a cak su valjda i novine pisale da bi to trebao da igra jos ranije kada je pominjan taj transfer...  Smile

Cak je i Murinjo rekao da sigurno nece da dovodi napadaca, a po tvome bi to igrao...  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ja bas mislim da dolazi da igra iza spiceva(kada je Snajder povredjen), a cak su valjda i novine pisale da bi to trebao da igra jos ranije kada je pominjan taj transfer...  Smile

Cak je i Murinjo rekao da sigurno nece da dovodi napadaca, a po tvome bi to igrao...  Smile  Smile

Aj videcemo  Smile Ali pre ce tu da igraju Snajder ili Stankovic,ovaj je strvina,a i brz je,jes' da nema potez,ali je izdrzljiv kao "zver"  Smile zato mi se cini da ce vise igrati u napadu...

Mislim i ti i ja pretpostavljamo,polako,nije jos ni dosao,bitno je da je sto Adzic kaze "polivalentan" da moze i iza spiceva,a videcemo gde ga vidi "gospodin posebni",jer se on jedini i pita...

Mada kazem za jednog Brazilca,baptista je sem te sirove snage smesan...Zna se bre ko su Brazilci i kako igraju,i kako rezonuju i koja je njihova filozofija fudbala,pogotovo ako igraju te pozocije iza spiceva...A i kad su spicevi imaju zavidnu tehniku,dribling,cudimo se i defanzivcima iz te zemlje sta sve rade se loptom,ovaj nekako deluje sirovo,ne znam...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 01:40:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.