Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 17:21:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 851166 puta)
Ucesnik diskusija

bludnik...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
jel taj stevanovic onaj sto je dosao iz radnickog obrenovca ili tako nesto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Da!

Igrace za Srbiju valjda... Koliko ja razumem, on je i posle tog igranja za svajcarce(ako je uopste i igrao za njih), igrao za nasu omladinsku reprezentaciju...

U sustini trebalo bi da igra za nas... Covek koji je prenosio nije to verovatno znao...

I 91. je godiste, dakle 18 godina a ne 17(ove ce vec 19)...

« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 23:01:10 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Jbt. kakva utakmica,ovo samo Inter moze,podsetilo me je na tekmu protiv Sampdorije pre par seozna,tada je komentator na Piknu uzvikivao "Lud tim,lud tim,neverovatno !" Ovo veceras je bilo upravo tako,u tom stilu,drama protiv poslednjeplasirane ekipe na tabeli,golovi u poslednjim minutima,haos...bukvalno "pazza Inter"

Murinjo se kao sto sam gore pisao i pretpostavljao odlucio da mu levi bek bude Zaneti,poceo je sa Stankovicem,Motom i Snajderom,i ubacio je Kvarezmu da pocne,sto je izgledalo otpsilike ovako:

-----------------------------cezar----------------------------
maikon---------lusio-------------kordoba----------zaneti
----------------------------------------------------------------
---------------------------mota------------------------------
----------------stankovic-------snajder-------------------
-----------------------------------------------------------------
------pandev--------------------------------kvarezma-----
----------------------------milito-------------------------------

Nakon svega ovoga lako je pricati i pisati o bilo cemu,ali meni se taj Kordoba na mestu stopera nikako ne svidja,pogotovo uparen sa Lusiom koji pokazje da na momente ne da ne lici na sebe,nego ispada kao iz voza kao da igra za Cukaricki.Svakako,najveci problem u ovoj tekmi je bio motivisati Interove zvazde da odigraju protiv poslednjeplasirane ekipe koja je poslednju tekmu izgubila primivsi 5 komada...Upravo se to obilo o glavu Murinjovim igracima...Uglavnom,iznenadila me je tumbanje da Samjuel igra beka,a Kordoba stopera,ali eto vidimo da je Murinjo bio u pravu i da mu je Samuel to vratio sto ce pamtiti ceo zivot...Mota nikakav,ni Maikon se nije bas proslavio,Milito se trudio,Pandev solidan...Na kraju je Murinjo ubacio sve sto ume da da gol,pa makar imalo i 17 leta na teren,usli su Arnautovic i Stevanovic i murinjo je navalio iz sve snage...

------------------------------cezar----------------------------
maikon------------lusio----------kordoba--------samjuel
------------------------------------------------------------------
---------------------------zaneti------------------------------
-----------------------------------------------------------------
---------------------------snajder-----------------------------
pandev------arnautovic----------milito--------stevanovic

U svakom slucaju moje misljenje je da Inter ovu tekmu ne bi dobio da nije bilo Snajdera koji je po meni i igrac utakmice,ne samo zbog golova,vec zbog toga sto je stalno pokusavao da razigra svoje napadace iako je bio izlozen ne kaznjenim batinama celo drugo poluvreme.Svaka cast i kapitenu,koji takodje nije odustajao...Psiholoski velika i znacajna pobeda Intera,izbegnut je bolan poraz koji je bio skoro neminovan u '89 minutu,Murinjo je odrzao svoju nepobedivost na domacem terenu,razigrani su i mladi igraci za koje ce ovo biti veliko iskustvo...boga mi Inter je protiv poslednjeplasiranog na tabeli mnogo toga dobio u ovoj pobedi,toga jos uvek ni Murinjo nije svestan...

Stvarno velika ,lepa i ultra zanimljiva tekma,svaka cast

IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ovokm utakmicom je prvenstvo reseno, rekao bih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Evo za sve one koji ovu tekmu nisu uzivo gledali,neka se jedu i neka uzivaju u preokretima...

Ovo ce biti jedan od antologijskih fudbalskih klipova na jutubu,uci ce u anale,kao Inter-Doria 3-2 (2005)

IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Samuel je na kraju igrao u spicu(a Stevanovic pozadi), kao ponekad Materazzi, zato i dade onaj gol... I to kako ga dade, ko vrhunski spic...  Smile

Nije jos reseno prvenstvo, ako sutra Milan dobije(a solidne su mogucnosti da se tako nesto desi), nista se nije promenilo...

« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 23:37:29 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ма откуд му то да је Стевановић играо за Швајцарску?  Smile Прешао је лета 2008. из Радничког у Интер, кад и Петровић у Партизан  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ma igrao je valjda dok je bio klinac... A to se moze naci i u nekim tekstovima kada je prelazio u Inter, tj. tekstovima na engleskom...

On je i rodjen u Cirihu valjda... 

Ali mislim, igrace valjda za Srbiju... Mene uopste cudi kako on trenutno nije standardni clan nase omladinske reprezentacije? Mi to imamo toliko vecih talenata, ili se posvadjao sa nekim?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
'91 је излазна генерација омладинаца ове године. Може бити да постоји и неко ограничење у броју играча за такмичења. Милановић већ игра за младе, па и Алексић, Љајић...

Е сад, видећемо хоће бити позиван за младу репрезентацију. Он је ту у офанзивном реду, уз Ђуричића и Љајића највећи таленат код нас  Smile Никона Јевтића више нико ни не помиње, сад би требао заиграти за омладинце па ћемо видети Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung S8
Arnautovic je rodjeni Svajcarac i mislim da nije presao iz Radnickog u Inter vec iz nekog Svajcarskog kluba.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 17:21:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.