Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 387368 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Laporta:"Anri i Lampard prve želje"

Predsednik Barselone Djoan Laporta izjavio je u utorak da će klub 2007.godine učiniti sve što je moguće da angažuje Tjeri Anrija.

”Učinićemo sve da angažujemo Anrija” rekao je Laporta i dodao da ima veliku želju da kupi i fudbalera Čelsija Frenka Lamparda.

”Svi u Barseloni pričaju o tome kako će nam se uskoro pridružiti Lampard i Anri. Ne bih bio nesrećan kada bi ta dva igrača došla na Kamp Nou” rekao je “gazda” tima Ronaldinjo.

Ostaje da se vidi da li će Arsen venger uspeti da privoli svog najboljeg igrača da produži ugovor sa Arsenalom, ili će biti primoran da ga proda pre leta 2007.godine kako bi londonski klub zaradio neki novac.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
ronaldinjo je strasan igrac,pogotovo u tandemu s Etoom. Barsa zakon
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Mesi o 2006: "Želim sve trofeje!"

Argentinski reprezentativac i vezni igrač Barselone, Lionel Mesi, zna šta hoće od naredne godine: titulu prvaka Španije, Ligu šampiona, Kup i titulu prvaka sveta u Nemačkoj sa reprezentacijom.

"Siguran sam da ćemo se boriti za titulu u Nemačkoj", rekao je Mesi u intervjuu argentinskom dnevnom listu Ole, podsetivši da će se na taj način preboleti prethodni turnir kada nisu prošli u drugi krug.

"Mi koji nismo tada igrali nemamo takvu vrstu pritiska. Onima koji su igrali je to bolna uspomena. Svi zajedno želimo da zasenimo tu mrlju."

Mesi, najbolji mladi igrač u 2005, se nada da će biti medju 23 igrača koji će putovati u Nemačku. "Nadam se da će me Pekerman pozvati. Siguran sam da ćemo tamo igrati dobro, od grupe koju smo dobili posle žreba u kojem nismo imali sreće. Od kada sam bio dečak sanjao sam da igram fudbal, i uvek sam hteo da dam odlučujući gol za pobedu. Bilo bi lepo doneti takvu sreću mojoj zemlji."

Mesi je dodao da bi bio srećan da Maradona jednog dana postane selektor.

Mesi je puno uradio u prošloj godini ali ga to ne čini samozadovoljnim.

"Bila je to dobra godina ali želim da je nadmašim. Mondijal se bliži i uzbudjen sam više nego ikada. Znam šta može da se dogodi ako budemo prvaci. Svi znaju da će biti jedinstveno, posebno."

Posebnu pažnju u sledećim obavezama Mesi je dao utakmici osmine finala Lige šampiona i velikom meču protiv Čelsija.

"Osvetićemo im se za prošlosezonsku eliminaciju. Sa druge strane, sa obzirom da je to jako dobar tim, bilo bi dobro da smo se sreli kasnije. Gledao sam prošlogodišnje mečeve i bilo je začudjujuće. Sada sam siguran da ćemo ih pobediti."   

Prva utakmica ovih timova igra se 22. februara na Stamford Bridžu u Londonu uz direktan prenos na B92.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Henrik Larson ide iz Barselone

Fudbaler Barselone Henrik Larson napustiće španski klub na kraju sezone, kako bi karijeru nastavio u Švedskoj, preneli su švedski mediji.
Larson (34), koji je došao u Barselonu prošle godine, posle sedam godina provedenih u škotskom Seltiku, izjavio je dnevnom listu "Ekspresen" da je dobio ponudu da produži ugovor za još jednu godinu, ali da je to odbio.

"Definitivnu odluku doneću kada se vratim kući posle Svetskog prvenstva, a do tada sam potpuno koncentrisan na svoj posao u Barseloni", rekao je Larson. On je naglasio da nije potpisao za neki švedski klub, ali da je otvoren za ponude.

"Očekujem da ću igrati još dve godine", rekao je Larson.

Švedski reprezentativac bio je jedan od najboljih strelaca kada je igrao u Seltiku, za koji je na 221. utakmici postigao 174 gola. U
Barseloni je, medjutim, prve sezone imao problema sa povredom kolena, a ove godine uglavnom je rezerva. Postigao je pet golova u 20 utakmica.

"Nisam ljut zbog toga što malo igram u Barseloni, ali svako ko sedi na klupi voleo bi da provede više vremena na terenu. Nisam izuzetak", rekao je švedski reprezentativac.

Larson je igrao godinu dana u švedskom prvoligašu Helsingborgu 1993. godine, a uprava ovog kluba izrazila je želju da ga ponovo angažuje
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S8
Nekada je bilo Pele i Maradona, sada je Pele, Maradona i Ronaldinho (mozda i obrnutim redosledom).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
'Ronaldinjo' naslednik 'Pelezinja'

Najbolji fudbaler sveta, Brazilac Ronaldinjo, pojaviće se kao lik u stripu. To je, uz ‘Zlatnu loptu’ i nagaradu ‘Fudbaler godine’ u izboru FIFA najneobičnije priznanje asu Barselone.

Jedan od najpoznatijih brazilskih strip-crtača, Maurisio de Souza izdao je strip koji nosi ime fudbalera Barse.

Jedini igrač koji se našao u stripu ili bio inspiracija autoru do sada je Pele. Krajem sedamdesetih godina prošlog veka de Souza je izdao nekoliko tabli stripa ‘Pelezinjo’ (Mali Pele) inspirisanog tada najboljim fudbalerom sveta.

U stripu ‘Ronaldinjo’ govori se o slavnom fudbaleru i njegovim uspesima na terenu, a izdavač novog stripa najavio je i reizdanje ‘Pelezinja’.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Next year in this time will be milioners!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 223
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson K700i
jeste gledali brazilian pingpong kada ronaldinjo cetiri puta pogodi precku u isto mestu a pri tome se krece gotovo u krugu precnika pola metra?ako nekom treba please contact me for link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6630
Naravno da sam gledao i Ronaldinjo je dokazao da je majstor ove igre.

Daj i link ako ti nije tesko.
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S8
Jedna finta dok je jos igrao u Brazilu

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Ronaldinho_Gaucho_... (220.15 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Next year in this time will be milioners!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 223
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson K700i
http://www.download.cg.yu/?ftpid=435       evo linka brazilian pingpong
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.