Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 426945 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A čuj... prvi napadački tandem bi svakako bili Etto-Messi... a ova dvojica ostalih bili bi alternacije... pa sad složit ti to kako hoćeš, ali summa summarum prva postava izgledala bi:
Valdes - Puyol, Edmilson, Marquez - Zambrotta, Xavi, Deco, Sylvinho - Ronaldinho - Messi, Etto
ja sam najveca pristalica 3-5-2 postave al nisam bas siguran kolko bi barsa bila dobra u takvoj po0stavci....

1.za tako nesto su ti potrebni mnogo jaki zadnji vezni tipa vijera,gatuzo......a xavi i deco su bolji u organizaciji napada nego u kvarenju igre protivnika....mogao bi da igra jedan od njih....a drugi bi visio..nisam siguran da je to bas dobro
2.ovi sto bi isli po stranama tzv wing bekovi su ok...zambrotta je vrhunski igrac i prilagodio bi se svakoj postavi.....van bronhorst...nezanlica.....po meni najlosiji igrac u barsi.....

i uopste stavio si igrace koji su generalno ofanzivni...sta je sa odbranom gola???

u timu nema inijeste??nema gudjonsena????po meni mesi i nije bas napadac

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Messi nije izraziri napadac ali po njegovoj teoriji imao bi maksimalnu slobodu kreacije u napadu. .

I ja sam stavio iste primedbe kao ti sto se tice defanzive. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ta 3-5-2 postava je stvorena za Inter......sa kambijasom i vijerom kao zadnji vezni..ah opet ja o interu... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
1.za tako nesto su ti potrebni mnogo jaki zadnji vezni tipa vijera,gatuzo......a xavi i deco su bolji u organizaciji napada nego u kvarenju igre protivnika....mogao bi da igra jedan od njih....a drugi bi visio..nisam siguran da je to bas dobro
2.ovi sto bi isli po stranama tzv wing bekovi su ok...zambrotta je vrhunski igrac i prilagodio bi se svakoj postavi.....van bronhorst...nezanlica.....po meni najlosiji igrac u barsi.....

i uopste stavio si igrace koji su generalno ofanzivni...sta je sa odbranom gola???

u timu nema inijeste??nema gudjonsena????po meni mesi i nije bas napadac

Pazi.. ne tribaš promatrat 3-5-2 formaciju isključivo onako kako je igraju Švabe.... sa jednin duel-igračen u sredini (tzv. "zadnji vezni") koji čini blok zajedno sa stoperima.

Ta 3-5-2 formacija ima više izvedbi, a sve ovisi o profilu raspoloživih igrača i o odabranoj taktici... pošto Barcelona ima tehnički potkovane igrače i igra se temelji na držanju lopte, ne treba ti klasičan duel-igrač u sredini terena...   toj pretpostavljenoj formaciji Deco i Xavi bi igrali isto ono šta igraju i sada... bez nekih bitnijh razlika... Ni sad Barcelona nema klasičnog defanzivnog duel-igrača u sredini terena.

Kritično je jedino na livom boku - Sylvinho je upitan, Van Bronckhorst isto tako... ali ako se to sve skupa dobro uigra onda ne bi tribalo bit problema

Gudjohnssen - može ka zamjena, nikako u prvu postavu
Iniesta - a šta ću s njime?

Naravno - ka i u svakoj momčadi, klupa je jako bitna... tako da i Gudjohnssen i Iniesta i Saviola i Motta i Beletti... svi oni bi imali mista u toj ekipi

Mene zanima šta vi mislite, načelno, da li bi ova 3-5-2 koncepcija više odgovarala Barceloninom igračkom kadru nego ova sadašnja koju forsira Rijkaard sa Ronaldinhom na livome krilu i obranon u liniji?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
I ja sam pristalica te formacije,znaci slazem se, e sad nemogu i nesmem tolio u detalje da ulazim jer nisam kompetentan toliko,ipak treba skola i za to.Ali se u nacelu slazem sa tom taktikom pogotovo kad je barsa u pitanju,Ronaldinju je tesko jako tesko naci mesto.Rajkard je to uspeo u prvoj dekadi njegovog mandata,ako pogledate ranije nastupe ronaldinja videcete da su se treneri jako mucili sa njim.Mesi je jaci od Ronaldinja u duelu jedan na jedan,bar u poslednje vreme,a Roni ima druge kvalitete,tako i da tu treba traziti kljuc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa dobro sad niko od nas nije preterano kompetentan da prica o tome ali mozemo da diskutujemo. . .

I meni je ova formacija bolja samo je pitanje dal bi se Ronaldinho snasao na toj novoj poziciji i da li bi mogao da pruza iste partije kao do sad,jer je slozicete se ta pozicija mnogo odgovornija od one uz levu aut liniju. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Slazem se,treba probati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Berluskoni ne odustaje od Ronaldinja i Etoa

21. maj 2007. (Sportservis) - Predsednik Milana Silvio Berluskoni sastaće se s menadžerima dvojice fudbalera Barselone, Ronaldinja i Samjuela Etoa, u sredu veče u Atini, pre finalne utakmice Lige šampiona između "roso-nera" i Liverpula.

Berluskoni je pozvao Roberta de Aziza, Ronaldinjovog brata i menadžera, na finale LŠ, što je ovaj prihvatio. Prvi čovek Milana kontaktirao je i advokata Hozea Mariju Mesaljesa, koji zastupa Etoa, pozvavši ga da bude njegov gost i pridruži mu se u svečanoj loži. Mesalja je, takođe, prihvatio poziv i očekuje se da će Berluskoni iskoristiti svoju harizmu i prisustvo dvojice menadžera kako bi još u Atini započeo pregovore o prelasku dvojice fudbalera na "San Siro".

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Neshto se podhitno mora mjenjati jer Barca je nazalost vec procitana ...

Bilo koja bolja ekipa moze zaustaviti njihov vezni red, a to se i sinoc vidilo. Sa dobrom organizacijom, dobrim markiranjem i pokretljivim veznjacima Barca je zaustavljena, vidjeli ste i sami sinoc da su se prvih 30 min. samo Thuram i Puyol dodavali i kada bi odlucili poslati loptu u vezni red Thuram bi preskocio pola terena sa nekom nepreciznom loptom i ajmo opet ...

Mislim da je rijeshenje za to da igraju Iniesta/Xavi/Deco zajedno, naravno uz veliku dozu pokretljivosti jer ustvari Deco nemoze uopshte primiti loptu i kada primi on je okrenut ledjima od protivnickog gola i nemoze se okrenuti vec vraca loptu u zadnju liniju ... Ronaldinho je fizicki vrlo nespreman, slabo se krece i nema vishe tu brzinu, zato ga onako sa malo boljim markiranjem skoro svaki bek zaustavi, slabo se krece i to je definitvno najveci problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Nije Ronaldinjo za italijane,barem ja tako mislim polomice ga posle 3-4 utakmice,a Eto moze,stamen je cvrst ima prodor,....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.