Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 230 231 233 234 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 426745 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Faco uzmi u obzir da su oni izjavili da im dolazi Abidal pa eto mozda rijeshenja za lijevi bek, licno ja bih volio da odvedu Dani-a, a Zambrottu prebace na lijevi bek ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A stara dobra 4-4-2 formacija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Opet se Dinho treba prilagoditi novoj poziciji, a i Messi takodje ...

Jedino u slucaju mozda da dodje Henry jer su isto izjavili da je to vec gotova stvar ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
ja se plasim da mesi sam po sebi je predodredjen cestim povredama,nadam se da gresim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Mlad je ... Zato i jeste sklon toliko povredama i velikim varijacijama u igri ...
I dalje sam protiv ranog "bacanja" mladih igraca u vatru ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
A čuj... Messi iza sebe ima već 2-3 sezone u prvoj ligi plus Liga Prvaka plus svjetsko prvenstvo... više nije mlad

Ozljede? E jebi ga... to je nešto šta se ne može izbjeć... Ozljede ili ne - mali je genijalac.. opasan za gol čim primi balun (loptu) - da sam ja trener, to bi meni bilo sasvim dovoljno da ga stavljam u prvu momčad

partizan_u_srcu

Moje je mišljenje da u 4-4-2 formaciji Puyol "visi"... on jako često zna izgledat ko zaigrano ždrijebe na livadi... a obrana s 4 u liniji traži puno više koncentrancije i taktičke discipline... Srčanost, snaga, brzina, neustrašivost - sve to Puyol ima, i odličan je "manndecker" (rekli bi Švabe), ali taktička disciplina nije jedna od njegovih najistaknutijih osobina

Zato mislin da bi on najbolje funkcionira ako iza sebe ima libera, a isprid sebe samo igrača kojeg triba čuvat. Jer, Puyol je u prvoj postavi nezamjenjiv, a isto tako je i slabiji kad igra u liniji - zaključak - pridodaj mu libera, i to je to

Daniel Alves - to bi bija pun pogodak, on desno i Zambrotta livo. Super!
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Mlad u godinama je mislio decko,a to sto ima osvojeno je +(iskustvo)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 572
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ej, Monika...

Ajde reci mi ti šta misliš o ovoj mojoj teoretskoj postavci i Barceloni u formaciji 3-5-2 o kojoj smo pričali na prethodnih stranicu-dvi..

Ajde baš me zanima,... ako ti nije teško...

OK?
Taktika je OK,ali u toku ove sezone Rajkard je u par navrata pokusao da eksperimentise sa tri stopera,
pa je nakon neuspjeha i dosta pretrpljenih kritika odbacio tu varijantu.Za tu formaciju morali bi imati puno
eksplozivnije i pokretljivije bekove sto svakako osim Zambrotte Barca nema.(godine cine svoje)

@shaguar

Vecina tih momaka je godiste 1986-1990,a u Segundi B imas i klubove koji nisu B tim nekom klubu pa okosnicu tima
u takvim klubovima cine igraci od 27-28 godina.Tu je razlika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Faco, mali je od pocetka imao problema sa ozlijdama i to je sigurno ostavilo traga, ja imam neku svoju teoriju da mlade igrace treba postepeno uvoditi i davati im shto manje prilike jer oni u svojoj zelji i prevelikim ambicijama dovode sebe do povreda i to sigurno ostavlja duboki trag na njima ...
Messi malo-malo pa po mjesec-dva povrjedjen, ali da je igracina igracina je  Smile  da se razumijemo ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Taktika je OK,ali u toku ove sezone Rajkard je u par navrata pokusao da eksperimentise sa tri stopera,
pa je nakon neuspjeha i dosta pretrpljenih kritika odbacio tu varijantu.Za tu formaciju morali bi imati puno
eksplozivnije i pokretljivije bekove sto svakako osim Zambrotte Barca nema.(godine cine svoje)

Da, istina... samo, Rijkaard je eksperimentira sa 3-4-3 formacijon u kojoj je prednja linija ostala neizmijenjena Ronaldinho livo krilo, Etto centralno, Messi desno krilo...a u ovoj mojoj varijanti Ronaldinho bi bija mezzopunta plus Messi i Etto naprid (bez neke određene pozicije, onako "križaju" se)

Plus toga, Rijkaard je eksperimentira u fazi kad je kompletan igrački kadar bija u krizi, tako da je bilo za očekivat neuspjeh

Plus toga, teško se može uspješno prominit formacija usrid sezone... triba to uigrat, nije to lako izvest na pola sezone
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 230 231 233 234 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.