Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 391390 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Nogometaš godine. Ne nogometaš uopšte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
A ti faca smatras verovatno Vengera najverodostojnijim. Pa to je kao da ja i ti pocnemo rasparavu o tome ko je poceo rat? Uostalom Anri je od Ronaldinja bio bolji samo na SP, a cinjenica je da ni on tu nije bio nista specijalno, mada pored Zizua i ne moze da bude (ipak je on za njega klasa). On je bio broj 5 u svojoj reprezentaciji zajedno sa jos nekima, dok prva 4 mesta zauzima Zidan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Nogometaš godine. Ne nogometaš uopšte.

Da, to sam i rekao. Ali ipak nije loše vidjet što struka smatra. Njihova mišljenja imaju neku težinu.

A ti faca smatras verovatno Vengera najverodostojnijim. Pa to je kao da ja i ti pocnemo rasparavu o tome ko je poceo rat? Uostalom Anri je od Ronaldinja bio bolji samo na SP, a cinjenica je da ni on tu nije bio nista specijalno, mada pored Zizua i ne moze da bude (ipak je on za njega klasa). On je bio broj 5 u svojoj reprezentaciji zajedno sa jos nekima, dok prva 4 mesta zauzima Zidan.

Ne, ja smatram Capella najvjerodostojnijim.

Ono što sam htio pokazat je da su mišljenja o pojedinim igračima subjektivna. Htio sam pokazat da mišljenja stručnjaka - barem za proteklu godinu - ipak ne podržavaju priču o "Ronaldinhu četiri klase iznad svih ostalih"... htio sam raspravu spustin na neku malo realniju razinu...

Nitko ne spominje Ronaldinha u PSG-u... kada je bio totalni anonimus (u odnosu na ono što je danas).. i u PSG-u je pokazivao jednako tehničko znanje, ali uz sebe nije imao Deca, Xavija, Marqueza i Eto'oa... I zbog toga treba reć da su za dobar dio Ronaldihnove sadašnje slave zaslužni i njegovi suigrači iz Barcelone, ali i trener Rijkaard koji mu je, izgleda, pronašao idealnu ulogu - polulijevo, lagano izvučen na krilo... igra kad mu se dođe, inače statira a igra momčadi ne trpi...

Treba reć da je u reprezentaciji na ovom SP imao ogromnu priliku doazat i potvrdit reputaciju najvećeg - pa je katastrofalno propao... boljim su se pokazali i Kaka i Emerson

Na koncu - želim reć da treba dva puta razmislit prije nego što ga se stavi uz bok Peleu i Maradoni - to su ljudi koji su sami samcati (ovo posebno vrijedi za Maradonu) doveli svoje momčadi do najvećih uspjeha... a Ronaldinho to još nije napravio.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Niko nije ni reako da je on covek-tim u Barseloni, niti bi oni moglu uzeti LS da samo on igra, ali opet iz ovih zadnjih meceva mozes videti da ipak moze povuci ekipu u teskim situacijama.

Poredjenje as Peleom i Maradonom je tesko zbog vrlo razlicitog stila igre i na kraju krajeva konkurentnosti koja je bila u fudbalu narocito u Peleovo vreme. Zbog toga je meni glupo porediti cak i Pelea i Maradonu. Da li im je uz rame tesko je reci, ja sam mislio to jedno vreme, ali se pokazalo da sam trcao pred rudu? Ipak, ima neku tezinu to kada Maradona kaze da ono sto radi Ronaldinjo niko ne ziv ne moze. A ima i Roni jos par godina ispred sebe. Zivi bili pa videli...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
A ima i Roni jos par godina ispred sebe. Zivi bili pa videli...

E tu su se mnogi prevarili Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Što, ima 10 godina više nego što se misli?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Ne , nego svaki igrac ima vrhunac karijere mozda je ovo bio retardinjov.
Za  mnogo,mnogo igraca se tako pricalo "e on je jos mlad sta li ce da radi kada malo ostari" ali oni na kraju useru motku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Evo mog misljena:1.St faca ti jesi u pravu za Maradonu sa strogo profesionalne tacke gledista,ali veliko je pitanje je da li bi Maradonu cenili vise da se nije drogirao,jebo sve zivo,i u globalu ziveo bahato,ljudi jednostavno vole igrace "Dzejms Din" profila i njihove hazarderske zivote,ponavljam velike su karakterne razlike izmedju Pelea I Dijega,naime jednom je neko dodeljivao neku nagradu za igraca svih vremena ili sl.,i naravno Pele i Dijego su bili u uzoj konkurenciji,kada je Pele dobio nagradu,krenuo je da se pozdravi sa Dijegom,na sta je ovaj besno okrenuo ledja i otisao. . .Zakljucak:Ja vise cenim bezobrazne,prgave argentince sa velikm srcem,Neko jebene iritantne brazilce("Mi smo najbolji"). . .Ziveo kralj kokainskih noci. . . .

2.Dule taman sam pomislio da si uz facu retki znalac fudbala na ovom forumu a ti  rece da je Ronaldinho bolji citiram:"Od Totti-ja za 3 klase a od Gerrarda za dve. . . "Treba biti objektivan jeste zna ronaldinho sve sa loptom istina je Gerrard da ono pokusa slomio bi kicmu. . .ali nije fudbal samo dribling. . .Ronaldinho nije lider ekipe,ume da se zanese,nema uticaj na sudije i protivnicke igrace,nije bas timski igrac. . .U najnajnajboljem slucaju je za dlaku bolji od ostalih konkurenata. . .
3.Ronaldinjo je ako verujete nekom mom misljenj jos uvek daaaleko iza Zidana a tako ce i ostati. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Što, ima 10 godina više nego što se misli?

Smile Smile Smile Smile

Tacno je to da je Pele godinama vladao i sigurno zbog toga je najbolji, a na Ronaldinhu ostaje josh veliki posao da ga dostigne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Partizan, mislim da si ti mnogo subjektivniji za Dzerarda, no ja za Ronaldinja. Roni je lider, dusa ekipe. Uticaj na sudije je potpuno vanfudbalski element, mada ne vidim opet sta bi tu bio problem Ronaldinja. Nemoj se ogranicavati na premier ligu. Ja ti garantujem da u Evropi, Roni ima veci uticaj od Dzerarda. Sto se tice igre, on igrajuci za sebe, igra za ekipu. To je njegov kvalitet, da nije tako on bi bio obican zabavljac, nesto malo bolja verzija Denilsona.

Oko Totija smo imali diskusiju. Pa kao i za Dzerarda, zavisi sta podrazumevas ti, a sta ja kada pomenem rec klasa. Mozda i zvuci previse jako. Nebitno skroz, pogotovo u Totijevom slucaju. On se ne moze sa Ronaldinjom meriti ni po cemu. To je prosto neumesno. Kazem ti gotivim Franceska, ali moje misljenje je da njegovu titulu "princ Rima", van tog Rima niko ne bi jebo 5%. Vrhunski igrac za Romu, dobar igrac za Italiju i neki drugi jak tim gde bi eventualno otisao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.