Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 392120 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Pa zaqr je bolji za klasu od Gerrarda,Kake,Tottija. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Da bi za nekog sa sigurnoscu mogao da kazes da je najbolji, kao sto je Ronaldinjo zadnje 2-3 godine, taj neko mora da jednostavno odskace od drugih, inace ce uvek biti velikih neslaganja, neko ce reci ovaj, neko drugi onaj. Za Ronaldinja se 80% ljudi slaze da je najveci igrac u fudbalu trenutno i to ga onda cini za klasu boljim od ostalih igraca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
A inace od Totija nije za jednu nego za tri klase bolji, od Dzerarda dve, a Kaka mu je ipak najblizi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Sta ce njemu bilo kakva "dopuna", kad je za klasu bolji od svakog drugog igraca na svetu?

Pa da bude za 2 klase bolji od sviju... Smile
Ma salim se ja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Pitanje je jos kolko ce on biti "najbolji".Pele je bio za klasu bolji od svih i Maradona iako ga ja nevolim ali sto jes.A za klasu bolji nikad nece biti jedan prolazni igrac kao retardinjo.Dule1205 pre bih rekao da 40% ljudi misli da je najbolji a da ostali imaju podeljena misljenja.A od ta tri igraca sto si pomenuo jedino je Kaka medju prva tri igraca ako ne i prvi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Nemoj ni ti preterivati. Kada strucnjaci glasaju za njega i dobije 3 puta vise glasova od drugoplasiranog, to nesto govori. Ovde su neki koji ga ne gotive postali glasni posle SP, ali ni sada ja ne mogu naci vise od jednog na trojicu da ga kritikuje. Dobro, nisu ni sad ovih 66% svi slozni u proceni koliko je bolji od ostalih, nekima je malo, nekima malo vise, ali da garant 2/3 ljudi tvrdi da je najbolji u to sam siguran.

P.S. Nije valjda da Maradonu ne gotivis. Pih bre sa kakvim ljudima je razgovaram, jos mi samo reci, da ces da glasas za Cedomira, pa ode sve u ...   Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2006, 14:29:18 od dule1205 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Niko ne poriče da je Kaka jedan od najboljih igrača na svetu, po mom mišljenju možda čak i drugi, ali Ronaldinho je ipak klasa za sebe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Umes li da citas Maradonu nikako ga nisam voleo ko lika.
Ali po fudbalskom znanju svakako jesam.
Kako mozes da znas koliko ljudi tvrde da je najbolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
1. Umem da citam i skapirao sam te coveve. Pa bas zbog njegovog bezobraznog, buntovnickog stava ga i gotivim, kao i dobar deo ljudi pored mene.
2. Ne mogu ti naravno reci da imam neki uzorak od hiljadu ljudi, ali opet u nekom sirem krugu ljudi sa kojima diskutujem o fudbalu (a nije to bas sada 5-oro ljudi), vecina je za Ronija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Evo samo jedna mala dopuna vašoj (po mom mišljenju nepotrebnoj) diskusiji... ali eto, da se i ja uključim.

Sportske Novosti rade anketu "Nogometaš godine" - u anketi sudjeluje 10 uglednih nogometnih trenera... za sada su intervjuirana četir trenera, i oni su za najbolje igrače glasali ovako:

1. Fabio Capello - Cannavaro, Buffon, Henry
2. Felix Magath - Ronaldinho, Henry, Cannavaro
3. Carlo Ancelotti - Kaka, Cannavaro, Henry
4. Arsene Wenger - Henry, Kaka, Cannavaro

Prema tome, može se reć da su stručnjaci ipak malo drugačijeg mišljenja o tome da li je Ronaldinho "za dvije klase" bolji od ostalih... Za sada takvo mišljenje ima samo Felix Magath... a mislim da je ipak mišljenje trenera vjerodostojnije od mišljenja nas, amaterskih promatrača.

P.S. Maradonu nikad nisam volio upravo radi beozbraznog, neodgovornog ponašanja... glupa budala proćerdala je veličanstvenu karijeru na kokain i pičke... Da je bio makar 50% sportaš kakav je bio Pele, Argentina bi imala 4 svjetske titule a on bi bio sportski velikan u rangu Michaela Jordana

IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.