Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 390070 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Neznam koliko si pratio veceras utakmicu ali neznam da li se sjecash kako je Messi uposlio Ronaldinha i on masio?Koji je to svetski potez njegov bio (Dinhov) ?Sto je prebacio loptu preko Boul~ a i ona asistencija je po meni malo bila sretna ali nema veze...
Messi je i ovu utakmicu i protiv Reala napravio sjajnu priliku Gudjoh~ i Ronaldinhu ali su oni masili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65
Neznam koliko si pratio veceras utakmicu ali neznam da li se sjecash kako je Messi uposlio Ronaldinha i on masio?Koji je to svetski potez njegov bio (Dinhov) ?Sto je prebacio loptu preko Boul~ a i ona asistencija je po meni malo bila sretna ali nema veze...
Messi je i ovu utakmicu i protiv Reala napravio sjajnu priliku Gudjoh~ i Ronaldinhu ali su oni masili...

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Ne mogu da verujem kakvih likova ima. Lazete sami sebe, znate da je Zuba bog ali iz ciste mrznje mlatite kako je los. Ako neko mrzi Milan to sam ja, ali nikada necu reci da je Kaka los igrac iako ne mogu ocima da ga vidim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Baš tako.

Pričaju gluposti.

Jebi ga, ako ti netko nije drag, ne znači da ne vrijedi.

Kvalitetu treba priznat, a "sviđanje" je nešto sasvim deseto.

Ja ne podnosim Brazil ali, brate - najbolji su.

Ja ne podnosim Real ali, brate - najveći su.

Ja ne podnosim Ronaldinha, ali brate - odličan je.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Ne mogu da verujem kakvih likova ima. Lazete sami sebe, znate da je Zuba bog ali iz ciste mrznje mlatite kako je los. Ako neko mrzi Milan to sam ja, ali nikada necu reci da je Kaka los igrac iako ne mogu ocima da ga vidim.

tako je  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Meni je Dinho vrlo drag i cijenim ga, ali ipak vi sami sebi lazete...Svi vi ste malo prenaglili sa njim, a znate da se na muci poznaju junaci...
Evo sada kad nema Eto'o, Barci neide tako dobro i svi traze krivca u njemu, nije on kriv ali od njega se ocekuje da je uvijek u top formi...
Ja Dinha volim ali sam ipak realan, ne kazem da je Messi bolji od njega ali Ronaldihno nije to sto ste vi svi mislili...
Messi je jedan ogroman talenat i njegovo vrijeme tek dolazi ali Ronaldinho nije svemoguc, ipak sjetite se vi koji malo duze pratite fudbal Ronalda u periodu dok je igrao za PSV, Barcu i Inter pre povrede...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Citat
Evo sada kad nema Eto'o, Barci neide tako dobro

A po cemu to Barsi ne ide tako dobro? Sta treba, da dobijaju sve sa 3-4 razlike, da pobede Celsi u obe tekme i Real u Madridu pa da sve bude normalno?

U Spaniji su prvi i treba im jos samo pobeda protiv Verdera kod kuce da prodju grupu (sto doduse nije nimalo lako obzirom na igre Verdera, ali ako nisu u stanju i ne treba da idu dalje).

Citat
ipak sjetite se vi koji malo duze pratite fudbal Ronalda u periodu dok je igrao za PSV, Barcu i Inter pre povrede...

Gledao sam ja Ronalda u Barsinom dresu na Marakani, jeste bio zver od igraca. Samo mi nije jasno zasto njegov pad povezujes sa Ronaldinhom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Trio Barselone pokupio FIFPro nagrade

Trio fudbalera evropskog prvaka Barselone pokupio je nagrade Svetskog udruženja fudbalera (FIFPro), koje ima više od 67.000 članova.

Očekivano, za najboljeg fudbalera godine izabran je Brazilac Ronaldinjo, njegov klupski kolega, Lionel Mesi, proglašen je najboljim mladim igračem, dok je, Samjuel Eto dobio nagradu za zasluge u sportu zbog aktivnog učešća u borbi protiv rasizma i rada na razvoju afričkog fudbala.

"Počastvovan sam ovim priznanjem koje će mi predstavljati podstrek u daljem napredovanju", izjavio je 26-godišnji Ronaldinjo, koji je na 29 utakmica prošle sezone postigao 19 golova.

Uz Barselonin trio, nagradu je dobio i Portugalac, fudbaler Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo
u kategoriji "najbolji mladi fudbaler", ali po izboru navijača. Prošle godine tu nagradu je dobio njegov saigrač Vejn Runi.

Fudbaleri širom sveta izabrali su i najbolji tim u 2006. godini. On izgleda ovako: Djanluidji Bufon (Juventus) - Lilijan Tiram (Barselona), Djanluka Zambrota (Barselona), Fabio Kanavaro (Real Madrid), Džon Teri (Čelsi) - Andrea Pirlo (Milan), Zinedin Zidan, Kaka (Milan) - Samjuel Eto (Barselona), Tjeri Anri (Arsenal), Ronaldinjo (Barselona).

Ceremonija proglašenja fudbalera godine u izboru FIFPro trebalo je da bude održana u ponedeljak uveče u Atini, ali je otkazana zbog nesporazuma grčke vlade sa komercijalnim partnerima iz Engleske.

"Veoma nam je žao zbog toga. Nagrade FIFPro će biti uručene dobitnicima u njihovim klubovima, a mi ćemo se potruditi da to bude na uradjeno dostojanstven način", saopštila je ta organizacija.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Ja sam bio 100% siguran da ce Eto'o dobiti nagradu za najboljega igraca... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Ronaldinjo - magija koja ne prestaje

Brazilac ponovo proglašen za najboljeg igrača sveta

Ronaldinjo je ponovo najbolji igrač planete, a to priznanje reprezentativcu Brazila stiglo je od njegovih kolega iz Udruženja profesionalnih fudbalera (FIFpro). U prethodnih par meseci glasalo je njih 43.000 i najveći broj poena otišao je upravo na adresu Basrelonine superzvezde, koja je potukla čak sedam igrača iz finalne utakmice Svetskog prvenstva između Italije i Francuske.

Naši fudbalski stručnjaci složili su se u oceni da je nagrada otišla u prave ruke, uprkos činjenici da Ronaldinjo nije blistao na Mondijalu, kao i da je za konkurente imao Fabija Kanavara, Samjuela Etoa, Zinedina Zidana, Frenka Lamparda, Tjerija Anrija...

VLADICA POPOVIĆ, trener Crvene zvezde koji se popeo na svetski klupski tron, tvrdi da igrači nisu pogrešili u izboru jer su kompetentni da ocene ko je najbolji među njima u protekloj sezoni.

- Da sam mogao da učestvujem u anketi, moj glas bi bio 43.001. Ronaldinjo je imao odličnu sezonu iza sebe, vodio je Barselonu do titule u Španiji i Ligi šampiona, ali ono što Brazilac može da uradi sa loptom na terenu vrednije je za publiku od svake titule. Tačno je da je u drugoj polovini sezone imao pad, ali on je generalno sjajan igrač, koji se perfektno ponaša i sa lakoćom nosi breme slave. Ovo priznanje nije veštački proizvod, već posledica odlične igre i osvojenih trofeja. On je imao veliku konkurenciju u Etou i Kanavaru, međutim navijači, ali i Ronaldinjove kolege, pamte njegove poteze. To se ne zaboravlja, a sve ostalo izvetri veoma brzo. Đanluiđi Bufon, golman Juventusa i svetskih pravaka Italijana, jeste imao uspešnu sezonu, međutim, ocenjivanje čuvara mreže je veoma nezahvalno. To mesto u timu nosi veliku odgovornost, jer 87 minuta može perfektno da brani, a onda da jednim golom sve padne u vodu - kaže Vladica Popović.

GORAN STEVANOVIĆ, trener reprezentacije SCG na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, kaže da bi Ronaldinju svake godine dodeljivao titulu najboljeg na svetu.

- Brazilac je igrač zbog kojeg se dolazi na stadion i zbog kojeg je fudbal i dalje najpopularniji sport. Bez njega bi ova igra izgubila smisao i zato ga po svaku cenu treba čuvati da bi ostao na terenu još koju godinu. Posle dve titule, u Španiji i Ligi šampiona, došlo je do pada zbog velikog umora, ali kada je Ronaldinjo inspirisan za igru - nema mu ravnog. Očigledno da Brazilac nije robot i da mu je neophodan odmor. Igrač Barselone nije bio na vrhunskom nivou ni na Mondijalu, ali igračima je u ovakvim izborima teško podvaliti jer oni dobro znaju ko je ko u svetskom fudbalu. Uostalom, zar da se preko noći zaborave njegovi potezi poput gola Čelsiju, koji je prepričavan mesecima posle utakmice. Rađene su čak i analize tog šuta vrhom kopačke. Kanavaro je, takođe, imao dobru sezonu, odličan je igrač, ali njega bih stavio da bude „1b“ u svetskom fudbalu. Lično ne volim ni ekipe ni igrače koji imaju mašinu umesto duše, i zato uživam u igri Barselone, Arsenala i Liona, odnosno majstorijama Anrija, Ronaldinja, pa i Zidana posle kojeg, na sreću fudbala, nije ostala praznina - tvrdi Stevanović.

ŽELJKO PETROVIĆ, donedavno trener Boaviste, ne vidi igrača koji bi majstorijama zasenio igru Ronaldinja u sezoni 2005/2006.

- Brazilac je imao pad od Svetskog prvenstva, ali to ne umanjuje njegov blistav učinak. Imam utisak da je postao mnogo više od fudbalera jer za njega ne glasaju samo zbog igre i majstorija, već i zbog osmeha kojim razbija predrasude o superzvezdama. Teško je zaboraviti šta sve može da uradi na terenu i uvek će se u TV emisijama više puta ponoviti jedan njegov dribling, nego deset vrhunskih uklizavanja Fabija Kanavara. Sada protivnici više pažnje obraćaju na njega, čuva ga po nekoliko igrača, češće ga zaustavljaju faulovima, pa je i njemu teže da se razmaše. Uvek bih pre glasao za njega, nego, na primer, za golmana. Zato ne mogu da razumem da je Kan bio izabran za najboljeg igrača Mondijala 2002. godine. U ovakvim izborima i defanzivni igrači su u lošijem položaju jer nisu dovoljno atraktivni, pa imamo primer da Paolo Maldini nikad nije bio najbolji igrač sveta, iako je vrhunski fudbaler. Po mom ukusu igraju Lapmard i Eto, Kaka je takođe prototip savremenog igrača, ali za njega još ima vremena da se bori za ovakve titule. Ronaldinjo, ipak, igrom i fenomenalnim ponašanjem potvrđuje da je prva zvezda svetskog fudbala - zaključuje Petrović.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.