Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Barcelona - Mes que un Club  (Pročitano 389578 puta)
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson w700
Glavni problem je nedostatak Etoa jer Ronaldinjo jeste dobar ali kad nemaju dobrog napadaca onda vam nicemu ne sluzi ni perfektan srednji red
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Pa ako pocne onaj messi da mrsi muda mnogo onda tesko,da cemo da zgazimo celzi,podseca me na vukcevica sve hoce sam dva lepa driblinga i onda umesto da doda uzmumu loptu ili pogresan pas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Po meni Ronaldinho igra sasvim identicno kao proshle godine, ali mnogi govore da on trenutno nije u formi...
Barca nije u formi jer nema Eto'o da im zabije gol tako da su se sad svi okomili na Dinha...
Sad se tek vidi sta je Eto'o za Bracu...
Messi je jedan ogroman talenat cije vrijeme tek dolazi ali on je trenutno pod velikim pritiskom, a taj pritisak je unistio mnogo slicnih talenata...
Tako da Barca mora ubrzo naci rijeshenje za njihov napad...
Gudjo~ je solidan igrac ali on nije za Barce i po meni je on joker igrac...
Saviola, hmm neznam sta bih rekao za njega nisam ga nesto pratio samo se sjecam kad se on pojavio da je trebao biti naslednik Maradone pa tako mislim da ga je taj pritisak i unishtio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Brate da si ti ziv i zdrav koliko je teko mnogo talentovanih bilo u fudbalu,messi jeste talentovan i to strava ali mora da shvati da ima na terenu jos 10 igraca.Zadnjih 5 utakmica barce gledam on napravi lep potez ali za razliku od ronaldinja nevidi kako i gde da uposli igraca,mada iskreno se nadam da necu biti upravu za njega ne samo veceras nego i uopste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65
Glavni problem je nedostatak Etoa jer Ronaldinjo jeste dobar ali kad nemaju dobrog napadaca onda vam nicemu ne sluzi ni perfektan srednji red

Eto sada dolazi do izrazaja znanja Retardinja.Nema ko da mu spasava neznanje i da sakuplja otpate.Barsa se previse oslanja na njega.Zato sam je i zamrzeo i jos puno vezanih razloga sad me mrzi da pisem.Pre sam najvise voleo Barcu (posle Milana Naravno) ali je dosao Retardinjo  Smile ............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson w700
Pa Eto i jeste bio glavni igrac u stvari jer Ronaldinjo je taj koji je stvarao prilike a Eto ih realizovao a sada ko to moze da radi.Slazem se da je Mesi talentovan ali nije to to nije jos dovoljno fudbalski sazreo da bi bio kreator igre
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Eto sada dolazi do izrazaja znanja Retardinja.Nema ko da mu spasava neznanje i da sakuplja otpate.Barsa se previse oslanja na njega.Zato sam je i zamrzeo i jos puno vezanih razloga sad me mrzi da pisem.Pre sam najvise voleo Barcu (posle Milana Naravno) ali je dosao Retardinjo  Smile ............

To si sad rekao i to ostaje medju nama. Neko ce te cuti pa ce ti se smejati, zato bolje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Eto sada dolazi do izrazaja znanja Retardinja.Nema ko da mu spasava neznanje i da sakuplja otpate.Barsa se previse oslanja na njega.Zato sam je i zamrzeo i jos puno vezanih razloga sad me mrzi da pisem.Pre sam najvise voleo Barcu (posle Milana Naravno) ali je dosao Retardinjo Smile ............

To si sad rekao i to ostaje medju nama. Neko ce te cuti pa ce ti se smejati, zato bolje Smile

Tacno tako  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Znam ja koliko je talentovanih igraca bilo nepricam ja bzvz...
Po meni Messi igra sjajno...Messi je uvijek korak ispred ostalih igraca i tesko mu je uzeti loptu...
To da je on skrt koliko vi govorite nije tacno, momak jednostavno koristi svoju tehniku i u pravom trenutku uposli nekoga od suigraca...
Kada je tebi za ledjima jedan A.Cole ili R.Carlos i napada te stalno tesko je predati odmah loptu...
Rijetko ko je uspio onako prolaziti navedene igrace tako da stvarno Messi-u treba skinuti kapu...
Nadam se da ce josh bolji igrac postati...
Dinho je genije svaka cast njemu, ali Barca jednostavno ne funkcionishe kako treba bez Eto'o-a, a isto tako bi im falio i Messi da se ne daj Boze povrijedi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
U fudbalu nije samo da predjes igraca stos evo koliko se to i veceras pokazalo messi dva driblinga i izgubi loptu uz to i uspori ceo tim,zambrota covek veze ali veze nema ne uopste nego u Barsi to se i veceras videlo,ronaldinjo kao i sto sam rekao dva poteza na utakmici (svetska poteza) i zato je najbolji ali sam nemoze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 911
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.