Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:10:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 09 od 9. do 12. jula 2009. godine  (Pročitano 56639 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
Eto i potvrde.Sjajan izbor.Sve cestitke organizatorima.Ocekujemo jos novih imena...npr James Zabiela,Danny Tenaglia...skromno zar ne

Zabiela tesko, za par dana je u Beogradu.. A bilo bi super ako bi dosao Tenaglia.. jedan od meni omiljenih setova na Areni 2007.. Ali tesko i za njega, prilicno je skup..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC Desire HD
Da skup je....a Carl Cox i Prodigy nisu skupi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0

...da se ja pitam, ja bi ove godine stavio Prodigy na "Dance Arenu"...  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs

...da se ja pitam, ja bi ove godine stavio Prodigy na "Dance Arenu"...  Smile  Smile  Smile

I time izazvao smrt par desetina ljudi Smile

Da skup je....a Carl Cox i Prodigy nisu skupi

Skup je u odnosu na to koliko njegovo ime prodaje karte. Kvalitetan jeste, ali nije toliko atraktivan publici.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC Desire HD

I time izazvao smrt par desetina ljudi Smile

Mislis 10.000 ljudi koji ne bi stali u arenu...
« Poslednja izmena: 22. Apr 2009, 20:26:09 od slobx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Kompletirana lista „Dens arene“
I Erik Pric na „Egzitu“

Zvezde svetske elektronske muzičke scene, di-džejevi koji su svojim nastupima obeležili prethodne „Egzit” festivale, nastupiće i ove godine na Tvrđavi od 9. do 12. jula. Nova ekskluzivna imena za „Dens arenu” su potvrđena, dolaze di-džejevi Erik Pric i Adam Ber, Stiv Anđelo i Sebastijan Ingroso, Pol Volford i Jusef, te Stiv Louer i Li Baridž.

Ove godine prvi put nastupaju i di-džejevi Gaj Borato, Etjen de Kreci i Ribut, a osim navedenih imena, do sada su potvrđeni nastupi najboljih svetskih di-džejeva u ekskluzivnoj varijanti „bek2bek”. Muziku će u parovima puštati neprikosnoveni Karl Koks i predvodnik čikaškog hausa „Green Velvet”, superstar di-džej Sasha i progresiv haus zvezda Džon Digvid, te inovativni Riči Hotin i Dubfajer, zvezda sa Ibice Sander Klajnenberg i veteran elektronske scene Daren Emerson, potom eksperimentalni „Kissy Sell Out” i Aleks Metrik, te Hajdi iz Berlina i Džastin Martin iz Kalifornije.

Kompleti ulaznica za sva četiri dana desetog „Egzita” mogu da se kupe po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, a rezervacije idu preko sajta www.gigstix.com .

Raspored

Četvrtak, 9. jul

Sasha i Džon Digvid
Stiv Louer i Li Baridž
Ribut

Petak, 10. jul

Riči Hotin i Dabfajer
Hajdi i Džastin Martin
Gaj Borato

Subota, 11. jul
Adam Ber i Erik Pric
Stiv Anđelo i Ingroso
Aleks Metrik i
„Kissy Sell Out”
Etjen de Kreci

Nedelja, 12. jul

Karl Koks i
„Green Velvet”
Daren Emerson i
Sander Klajnenberg
Jusef

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
I Gui Boratto dolazi !?  ma daj bre.... neću više da živim.
$%#*? ti pare da ti.....  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
HTC Desire HD
Joj sto mrzim sto svi kukaju.....Svi ste znali da je ovo 10-ti Exit i svi znate da rezervacija karata krene 6-7 meseci pre pocetka a iznalo se da ce biti najbolji line up do sada.Svako ko je hteo mogao je da rezervise karte po ceni od 4999 ( one po 3999 nisam uspeo ni ja iako sam u vreme kad je pocela prodaja bezuspesno pokusavao da se logujem na gigstix).Znaci 7 meseci puta 30 dana prosecno je 210 dana, 5000:210=23.90 dinara dnevno tj oko 720 din mesecno.Znaci ako si punoletan i ne mozes da ustedis 24 dinara dnevno onda ni ne treba da ides.A ako si stvarno ljubitelj elektronske (ili bilo koje druge muzike) ustedeo bi i za pivo na tvrdjavi. Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
Lylly Allen ima nešto da vam kaže...

Znate one ljude koji bez ustručavanja kažu ono što drugi prećutkuju? E pa Lily Allen dolazi da nam otvoreno i direktno kaže ono što misli, u četvrtak 9. jula, na glavnoj bini Exit festivala!

Lily je strašno zauzeta ovih dana. Trenutno je na turneji po Velikoj Britaniji, u junu je u Australiji, a posle toga vraća se u Evropu, počev od Nemačke, preko Luksemburga... Exit je jedna od njenih stanica, koju će, nadamo se, smatrati vrednom posete.

Poreklom iz Hamersmita, ćerka komičara/glumca i producenta, od detinjstva je izložena umetničkim uticajima. Seleći se puno kasnije, menjajući kuće i škole, dobila je reputaciju buntovnika, bivala uhvaćena kako puši i pije, i govori ono što misli. Priča kaže da ju je zapravo u školi nastavnik čuo kako pevuši pesmu grupe Oasis, pa joj predložio da iskoristi talenat i da radi s njom na njenom glasu.

Nije postala poznata olako, izdavačke kuće nisu puno marile za realne, iskrene i malo drske stihove koji su pratili njenu muziku, pa je ona otišla na MySpace, tamo kačila svoju muziku i okupila značajan broj fanova. Tada su kuće počele da menjaju svoj stav, pa su je angažovale, ali nisu puno odrešile kesu, jer su imale na umu neke druge mlade muzičare. Nema veze. Ona je izdala Alright, Still 2006. i svi su počeli da pevuše stihove “At first, when I see you cry, I go ahead and smile...”. “Smile” je dostigao prvo mesto na britanskoj top listi singlova. Konačno neko ko peva o želji za osvetom posle raskida, i realizaciji te želje! I ostali hitovi s tog albuma, “LDN”, “Smallest things”, “Shame for you”, donose još te iskrenosti i činjenica koje se kriju iza svakodnevnih klišea. Ovaj album je izglasan za treći najbolji album u 2006. godini.

Njena novoutvrđena tradicija nastavlja se sa narednim, trenutno aktuelnim albumom, It’s Not Me, It’s You i naslovom kojim konačno govori ono što ljudi misle kada kažu “Nije do tebe, do mene je”. Pesme “Fear”, “22” i “Fuck You” već su hitovi, čujemo ih svuda okolo, penju se na listama i uključuju u kompilacije.

Ona odaje utisak žustre devojčice, a ipak se čini da je ljubimica kolega, budući da je recimo Manu Chao ugostio kao prateći vokal na svom hitu “Bongo Bong”, da je radila sa bendom Basement Jaxx, sa Robijem Vilijamsom, grupama Klaxons i New Young Pony Club. Takođe, vodi svoju emisiju na na kanalu BBC III pod nazivom “Lilly Allen and Friends”.

Lili ima svoje mesto na listi najkul ljudi časopisa NME, ona je "Number One Reason to Love” and "Hottest Woman of Pop/R&B" prema mišljenju čitalaca časopisa Blender i to su samo neke od njenih nagrada.

Ok, znači, znate šta možete da očekujete od nje. Ona se ne zamara Bontonom, ali je jako simpatična. Možda ćete je videti u šarenim elegantnim haljinama kombinovanim sa patikama za trčanje, pa čak i sa zlatnim kajlama... Iznad svega, očekujte i malo suvog britanskog humora, duhovitosti kombinovane sa naizgled lakim notama, za koje se obično ne očekuje da ih prate stihovi koji imaju dublje značenje.

Zapamtite, 9. jul, Main Stage. Vidimo se! I, nemojte se iznenaditi ako umesto “Thank you very much” čujete “Fuck you very much”. Pogreše ljudi, a njoj - njoj to baš dobro stoji.

Izvor: EXIT
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
@slobx,
dobro, ne znaju svi matematiku toliko dobro, evo ja i dalje računam na prste, pošto je sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje ipak viša matematika, jel da...  Smile

ps. ja upravo štedim i baš zato što sam izračunao koliko moram da uštedim do početka, zato kukam. I nije isto kad ti npr. iskrsne neki dug kojeg moraš da se otarasiš čim skupiš nešto, i kad možeš na miru da štediš  Smile
tako da imam razloga da kukam, i ne možeš toliko da generalizuješ stvari. Nije baš svakome ista situacija. Čak naprotiv.

pss. [ekstaza]možda mi burazer da njegovu kartu ako (ako Bog da) izaberu njegov bend da svira na Exitu[/ekstaza] 

@kokota/ziledin, pohvale na ekspres dopunama ove teme  Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2009, 13:03:51 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:10:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.