Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:44:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 09 od 9. do 12. jula 2009. godine  (Pročitano 56521 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Britanska zvezda u Novom Sadu
Lili Alen na „Egzitu“
Autor: A. Novaković | 24.04.2009. - 05:00

Popularna britanska pevačica Lili Alen dolazi na „Egzit” koji se od 9. do 12. jula održava u Novom Sadu, a kontroverzna mlada zvezda koja ogromnu pažnju svetske javnosti izaziva zbog sjajnih pesama, ali i serije skandala, na „Mejn stejdžu” će nastupiti u četvrtak, 9. jula.

Iako ima samo 23 godine (rođena je 1985. u Londonu), Lili Rouz Beatris Alen, kako glasi njeno pravo ime, već je uspela da postane jedna od najpopularnijih pevačica, budući da nema dlake na jeziku, mediji je obožavaju, a brojne kolege, sa kojima je godinama na ratnoj stazi, ne podnose je.

Lili, čiji je otac glumac Kit Alen, a majka Alison Oven, filmska producentkinja, kaže da je odlučila da postane pevačica sa 11 godina. Tada ju je, dok je pevala pesmu benda „Oasis”, u školskom dvorištu čuo jedan od nastavnika i predložio joj da uzima časove pevanja. U narednih nekoliko godina Lili je učila da svira klavir, violinu, gitaru i trubu, a zatim su počeli njeni problemi - promenila je čak 13 srednjih škola, a u intervjuu za magazin „Rolling Stone” je objasnila da je iz škola izbacivana zbog toga što je pušila, pila... i upražnjavala oralni seks sa dečacima! Školu je batalila u 15. godini, jer, kako kaže, nije želela da trećinu života provede pripremajući se za narednu trećinu, a sve to da bi zaradila penziju koju će koristiti u poslednjoj trećini života.

Nakon što je sa porodicom letovala na Ibici, Lili je odlučila da ostane na ovom španskom ostrvu gde je upoznala svog prvog menadžera Džordža Lamba. Nakon što je nekoliko muzičkih kuća odbilo da objavi njen materijal, odlučila je da se posveti hortikulturi i postane cvećarka, ali brzo se predomislila i ponovo počela da piše pesme. Početkom 2004. započela je saradnju sa producentskim duetom „Future Cut”, a naredne godine je otvorila nalog na stranici „MySpace” na kojem je postavljala svoje demo snimke. Njene pesme su ubrzo skidale hiljade ljudi, a veliki hitovi su postale numere „LDN” i „Oh My God”, obrada hita grupe „Kaiser Chiefs”. Posle velikog internet uspeha, Lili Alen je napokon privukla i pažnju ostrvskih medija, a u julu 2006. je objavila debitantski album „Alright, Still” sa kojeg su veliki hitovi postale numere „Smile”, „Littlest Things” i „Knock ‘Em Out”. Ploča je prodata u skoro tri miliona primeraka, Lili je postala velika zvezda, ali i skandalmajstor. Poznata je po pokazivanju golih grudi („Šta ću kad ne volim grudnjake”, kaže ona), izjavama tipa: „Mediji prikazuju samo loše strane droge”, kao i po svojim prepirkama sa Madonom, Bobom Geldofom, Kajli Minog i Čeril Kol, a najviše joj se zamerila Keti Peri sa kojom se mesecima prepucavala preko novina. Svoje svađe sa drugim muzičarima Lili je objasnila na sledeći način: „Tada sam patila od nedostatka samopouzdanja i mislila sam: O bože, niska sam, debela, ružna i mrzim sve te ljude koji se razmeću svojom lepotom”.
Sjajna pevačica će na „Egzitu” promovisati novi album „It’s Not Me, It’s You” sa kojeg su skinuti hitovi „The Fear” i „Not Fair”, a velika prašina se podigla (baš čudno) zbog numere „Fuck Me” koja je cenzurisana u većini zemalja...

Buran ljubavni život
Mlada pevačica je pet meseci bila u vezi sa Edom Simonsom iz benda „The Chemical Brothers”. Oni su se upoznali na svirci Simonsove grupe u Londonu, a po rečima njenih prijatelja, Lili je na žurci posle koncerta pokazala prstom na Eda i rekla: „On će biti moj dečko”. Tako je i bilo, a nekoliko meseci kasnije su ostrvski tabloidi objavili da je Lili trudna. Međutim, doživela je spontani pobačaj, a dve nedelje kasnije njih dvoje su raskinuli...

Karte i dalje po promo ceni
Osim Lili Alen, do sada je potvrđeno da će na „Mejn stejdžu” nastupiti i „Prodigy“, Peti Smit, „Kraftwerk”, „Arctic Monkeys”, „Korn”, „Madness” i Mobi dok će na „Dens areni” nastupiti Karl Koks, Riči Hotin, Džon Digvid, Saša i „Green Velvet”. Kompleti karata po promotivnoj ceni od 5.990 dinara (redovna cena će biti 9.990 dinara) mogu se kupiti u ekspoziturama „Erste banke” u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Subotici, u „Gigstix” prodavnicama, kao i preko sajta www.gigstix.com.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Čanak i Mumin na „Egzitu“
Autor: M. Radojković | Foto:z. raš | 27.04.2009. - 05:00

Dugogodišnji prijatelji, Novosađani i sustanari iz kuće „Velikog brata” muzičar Milan Mumin i političar Nenad Čanak će na predstojećem „Egzitu” koji se od 9. do 12. jula održava u Novom Sadu nastupiti zajedno. Mumin i Čanak bi trebalo da na Tvrđavi zajedničkim snagama izvedu nekoliko pesama.

- Čanak i ja već neko vreme planiramo da nastupimo zajedno i želja nam je da to učinimo na „Egzitu”. Postoji mogućnost da pre festivala nastupimo još negde kako bismo se uvežbali za „Egzit” - ispričao je za „Blic” Milan Mumin koji je već nekoliko puta pevao na ovom prestižnom novosadskom festivalu solo, ali i sa grupom „Love Hunters”.

Mumin i Čanak se poznaju godinama, dobri su prijatelji, a kada su bili mlađi nekoliko puta su sarađivali - Čanak je bio autor nekoliko pesama, a čak su i nastupali zajedno.
U intervjuu za „Blic” Čanak je nedavno otkrio zanimljive detalje iz njegovog i Muminovog prijateljstva.
- On je moj dugogodišnji prijatelj, jedan od onih kojima nikada nisam zamerio za to što me je špijunirao. Neko vreme je stanovao u stanu naspram mog i svaki dan je gledao dvogledom da li se ja muvam po kuhinji kako bi se sam pozvao na ručak. Posle desetog ili petnaestog puta kada bi „slučajno” banuo dok sam pripremao jelo, shvatio sam o čemu se radi, ali mu nisam zamerio - ispričao je Čanak.
Milan Mumin je pre nekoliko dana u beogradskom klubu „Lava bar” promovisao svoj prvi solo (a deseti jubilarni) album „Asthma Sky”. Mumin je više od deset godina bio u sastavu grupe „Love Hunters”, poslednji album su izdali 2004. godine, a sa ovim projektom počinje Muminova solo karijera.
- Na albumu „Asthma Sky” radio sam u poslednjih godinu dana sa njujorškim bendom „The Undercover Maniacs” sa kojim inače nastupam u Americi. Ovde imam drugu, novosadsku postavu sa kojom sam, takođe, veoma zadovoljan. Na albumu se nalaze potpuno nove stvari, ja sam, naravno, pisao muziku i tekst, a ovo je moj solistički prvenac - rekao je Mumin za „Blic” naglašavajući da je ovaj album u svakom pogledu dosta zreliji od njegovog dosadašnjeg rada.

Cene karata
Kompleti karata po promotivnoj ceni od 5.990 dinara se mogu kupiti u ekspoziturama „Erste banke” i preko sajta www.gigstix.com. U redovnoj prodaji ulaznice će koštati 9.990 dinara.

Revija zvezda na Tvrđavi

Do sada je potvrđeno da će na 10. jubilarnom „Egzitu” na „Mejn stejdžu” nastupiti bendovi „Arctic Monkeys”, „Madness”, „Manic Street Preachers”, „Kraftwerk”, „The Prodigy”, „Korn”, Peti Smit, Mobi, Lili Alen... Na „Dens areni” će nastupiti Karl Koks, Riči Hotin, Džon Digvid, „Green Velvet”, Adam Ber, Dabfajer, Daren Emerson, Erik Pric...

Izvor: Blic

Ahahaha, kakva smejurija... dno. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
...Mumin i Čanak...
dalje ne vredi citati...zlo... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Prodigy ne sme da se propusti! Novi album je strava! Bice loodiloooo!
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
jaaaaako mi se ide,al nema se para. . . . Smile jedina nada mi je zasad ovo,otišlo je već deset karata, ostalo 40 setak kompleta karata. . . držim fige. . . . linkposlednja nada
« Poslednja izmena: 04. Maj 2009, 09:21:06 od draganajovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

*still the window burns*

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung gt-s5230
nema boljeg festa od exita. . . . . . . . .  :D
IP sačuvana
social share
The day that never comes.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Desire HD
Spremno i zapakovano - Dance Arena
Tuesday, 05 May 2009

Ovogodišnje izdanje Dance Arene zaokružuju back2back nastupi sledećih parova: James Zabiela i Nic Fanciulli, u četvrtak, 9. jula, Loco Dice i Magda, u petak, 10. jula, Tayo i Hannah Holland, subota, 11. jul, i Japanese Popstars Live 12. jula, u nedelju.

U DJ kulturi, bis nije česta pojava. Posle svirke, koliko god dobre, publika aplaudira zvezdi koja odlazi i ustupa mesto narednoj. Barem je tako bilo na Exit festivalu svih ovih godina. Osim jednom, posle nastupa Zabiele 2006... Publika jednostavno nije htela da ga pusti, posle nekoliko sati tražili smo još, i iako je pokušao da se stidljivo izvuče, on je jednostavno morao da svira dalje... I kao da to nije bilo dovoljno, kada smo ga konačno pustili da završi, on je sišao, da se sa svima rukuje. Dok smo bili na putu kući, svuda se moglo čuti: "Da samo on dolazi svake godine, mi bismo dolazili samo zbog njega." I evo prilike da se opet sa njim rukujemo! Od onda, objavio je "Darkness", svoj najskoriji rad, radio sa etiketom Renaissance, kao i sa sopstvenom, zvanom Hearing Aid, počeo da sarađuje sa Nicom...

A Nic Fanciulli je jedan od najcenjenijih mladih disk džokeja današnjice, sa uspešnim izdanjima za etikete kao što su  Renaissance i Saved Records, sa rezidencijama u klubovima Ministry of Sound u Londonu, Space u Miamiju, i Il Muretto u Veneciji, kao i Grammy nominacijom za najboljeg didžeja 2007. iza sebe. On i James su ujedinili snage 2007. godine, dajući svom spoju ime One+One, vladajući klubovima širom sveta od tada. Zajedno su izdali jedan dupli CD remiksa i neke od svojih originalnih radova, poput No Pressure i Rover.

Ostalo je jedino na našoj mašti da zamisli kako će njih dvojica zvučati: sam Zabiela je već ogromno uzbuđenje, a kamoli takva dopuna kao što je Nick. Ali, naša mašta seže do 9. jula. A tada ćemo videti.

Petak, 10. jul, dan je kada nastupaju Loco Dice i Magda. Prvi deo ovog dueta dolazi nam iz Dizeldorfa u Nemačkoj i poznat je po raznovrsnosti svog zvuka i razvijenog osećaja za potrebe publike. Rezident je klubova na Ibici, u svojoj zemlji, izdaje i producira za kuće M_nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty i Cocoon, što predstavlja dobre preporuke. Stekao je reputaciju po preciznim kombinacijama u koje ulaze house, techno, hip hop i mnoge druge elektronske note, ali i po ostavljanju ličnog traga u ovim kombinacijama, koji uspeva da se prilagodi najrazličitijim profilima i mentalitetima publike.

Deleći evropsko, a svetsko poreklo, raznovrsnost zvukova koje spaja nota minimala, Magda predstavlja drugi deo ovog dua. Rođena u Poljskoj, sa muzičkim uticajima iz Njujorka i Detroita, ali muzičkim domom u Berlinu. Stekla je slavu svojom kompilacijom She’s a Dancing Machine i od tada izdaje za kuću Items&Things, zaslužujući i održavajući rezidentska mesta u najpoznatijim evropskim klubovima. 10. jula minimal se spaja sa tech/house zvukom, kao izvrsnom podlogom za varijacije.

U subotu, 11. jula, break-beat se stapa sa jungle zvukom u saradnji imena Tayo i Hannah Holland. Tayo je popularno britansko ime, DJ koji je započeo karijeru pored zvezda drum’n’base muzike kao što su Fabio, Grooverider (koji takođe nastupaju na ovogodišnjem festivalu) i Peshay, da bi nastavio da istražuje ovaj zvuk prešavši na break beat i njemu slične zvuke. Povezuju ga i sa zvezdama kao što su Carl Cox (za čiju je kuću izdavao neke remikse), Layo & Bushwacka, Hybrid, Lee Burridge... 

Društvu u koje ga DJ magazine smešta kao člana “naredne velike petorke” pripadaju i Yousef, Danny Howells, Fergie and Ashley Casselle, sada već zvezde elektronske scene. Njegova etiketa Mob, objavila je radove disk džokeja kao što su Rennie Pilgrem, Stanton Warriors i DJ Technique, a izdanja Ashley Beedle, D Kline i njegova tek treba da se pojave.

Pored njega nastupa Hannah Holland, DJ zvezda u usponu, rođena u južnom Londonu i inspirisana jungle zvukom, kako sama za sebe kaže. Ova zauzeta dama čija najveća radost dolazi od teranja ljude na prljav ples (opet, po njenim rečima), donosi nam različitost zvukova koje spaja base komponenta, a koji, u kombinaciji sa zvukom koji donosi Tayo, postavlja gore pomenuti ples kao obavezu. Rezident je u klubovima poput Bugged Out i  Fabric i jedna je od vladara londonske underground scene, kao i ko-osnivač i vlasnik kuće Bastard Batty Bass. Njihova muzička biografija nam govori da od njih možemo i treba da očekujemo puno kad je reč o masivnim base tonovima kojima je suđeno da završe u našim nogama... i drugim delovima tela.

Japanese Popstars nam iz Severne Irske dolaze 12. jula, u nedelju. Ovaj elektro bend koji se opire definicijama proglašen je za najbolji novi producentski sastav 2008. od strane časopisa DJ magazine. Ovu, kao i mnoge druge nagrade zaslužili su svojim debi albumom pod nazivom "We Just Are". Njihov živi nastup donosi elektronski zvuk sličan indi zvuku, a opet jako različit od njega, energiju kao malo koji novi bend. Ovo možda ima veze sa njihovim muzikom koja kao da je pravljena isključivo za žive nastupe i otvorene prostore. U tom slučaju, Dance Arena ima dobre kvalifikacije.

Izvor:EXIT
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Desire HD
Eto i potvrde.Sjajan izbor.Sve cestitke organizatorima.Ocekujemo jos novih imena...npr James Zabiela,Danny Tenaglia...skromno zar ne

Zabiela tesko, za par dana je u Beogradu.. A bilo bi super ako bi dosao Tenaglia.. jedan od meni omiljenih setova na Areni 2007.. Ali tesko i za njega, prilicno je skup..

Hehehe Zabiela tesko ali ipak dolazi.Buc truc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
Karte za EXIT u regionu
Ponedeljak, 4. maj 2009. 19:10    

Ulaznice za deseti EXIT festival od ponedeljka se mogu kupiti i u gradovima regiona.

Do sada su se ulaznice mogle nabaviti u Hrvatskoj, Sloveniji, Banjaluci i Tuzli, a od ponedeljka prodaju se i u Sarajevu, Bugarskoj, Makedoniji i Crnoj Gori.

Za najbrže i najvernije fanove novosadskog festivala obezbeđene su i promotivne cene ulaznica.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 1234
Glupo pitanje - kog dana je Prodigy?
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:44:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.