Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 00:51:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 09 od 9. do 12. jula 2009. godine  (Pročitano 56596 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N70
A ja zaista ne mogu da verujem koliko si ti u stanju da pravdaš kretenske odluke organizatora...   Smile

Jos jedno pitanje i necemo vise da davimo.. Koje kretenske odluke? Sto ne dovode ljude koje bi ti da slusas jer se to jebeno ne uklapa sa koncepcijom festivala, kao sto je slucaj i sa svim drugim festivalima u Evropi koji nisu iskljucivo elektronski?

Ne vredi,dečko,veruj mi...Možemo ovako do sutra... Vidim da si ti skontao da ja ovo pričam samo zbog sebe... Smile

Evo i ja samo da postavim još jedno pitanje - Da li na Exit-u postoji jedan muzički pravac,sem turbo folka,a da nije zastupljen?

« Poslednja izmena: 27. Mar 2009, 01:12:13 od soichiro »
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Vas dvojica ste neumorni...  Smile

Da se i ja umesam sa jednim komentarom tj. svojim skromnim misljenjem po ovom pitanju...

Ne slusam trance ali sam siguran da bi ljudi koji se okupljaju na dance areni jednako dobro prihvatili nekog od top trance DJ-eva kao i bilo kod drugog koji im se "servira"  Smile

Sto se tice njihovih materijalnih potrazivanja stvarno nemam predstavu koliko daju za Cox-a i koliko bi trazio Tiesto ili Van Dyk, Van Buuren...ali verujem da nije neka velika razlika, ako je uopste ima.  Smile

Da zakljucim, organizatori bi mogli(kad bi hteli) dovesti bar jednog od ovih DJ-eva koje spominje @soichiro i time upotpuniti ponudu na Exit-u(iako nije elektronski festival).

Slozite se oko ovoga i "idemo dalje", ovako mozete u nedogled...  Smile
Ni vas dvojica ni ja direktno ne odlucujemo koga ce dovesti, moze im se predloziti ili odraditi neka anketa na Exit.org ili MyExit-u i videti ima li sire zainteresovanosti posetilaca i organizatora da dovedu neke od Trance DJ-eva.
Kad vec ima svega ne vidim razlog da ne bude i neki predstavnik Trance muzike, nemam nista protiv  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N70
Vas dvojica ste neumorni...  Smile

Da se i ja umesam sa jednim komentarom tj. svojim skromnim misljenjem po ovom pitanju...

Ne slusam trance ali sam siguran da bi ljudi koji se okupljaju na dance areni jednako dobro prihvatili nekog od top trance DJ-eva kao i bilo kod drugog koji im se "servira"  Smile

Sto se tice njihovih materijalnih potrazivanja stvarno nemam predstavu koliko daju za Cox-a i koliko bi trazio Tiesto ili Van Dyk, Van Buuren...ali verujem da nije neka velika razlika, ako je uopste ima.  Smile

Da zakljucim, organizatori bi mogli(kad bi hteli) dovesti bar jednog od ovih DJ-eva koje spominje @soichiro i time upotpuniti ponudu na Exit-u(iako nije elektronski festival).

Slozite se oko ovoga i "idemo dalje", ovako mozete u nedogled...  Smile
Ni vas dvojica ni ja direktno ne odlucujemo koga ce dovesti, moze im se predloziti ili odraditi neka anketa na Exit.org ili MyExit-u i videti ima li sire zainteresovanosti posetilaca i organizatora da dovedu neke od Trance DJ-eva.
Kad vec ima svega ne vidim razlog da ne bude i neki predstavnik Trance muzike, nemam nista protiv  Smile

Po meni jedno sasvim razumno i nepristrasno razmišljanje... Bravo... Smile  Smile

Voleo bih da se malo više ljudi uključi u ovu diskusiju,da čujemo svačija mišljenja...   Smile

Btw,Carl Cox je i dalje ubedljivo najskuplji DJ...Tako da priča o ceni,ne pije vodu.
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Au, ozbiljna diskusija se ovde vodi  Smile

samo da naglasim: kad se za nekog kaze da je najbolji DJ to znači da ga najviše ljudi šlusa, tj najpopularniji je...
bez obzira koju vrstu elektronske muzike on radi.Evo da pojasnim:
Igrom slučaja (i prirode ljudske psihe) većini ljudi više odgovara tehno i trance zvuk nego na primer D'n'B. Zato se dnb DJ nikad neće naći na vrhu liste top DJ-eva, koliko god da je dobar, pa makar bio i najbolji dnb DJ. Jednostavno, manje ljudi sluša to i tačka. I meni je žao što je to tako ali tako je  Smile
još me i čudi (iako volim dnb) što se dnb magovi (mis'im Marky  Smile ...ja samo zbog njega hteo da dodjem) pojavljuju na Exitu a ne pojavljuju se all-genre top DJ-evi   Smile
Donekle ste obojca u pravu, ali nešto mi govori da bi Exit okupio još više ljudi kad bi uključio trance scenu, pa makar malo...  Smile

pa eto na primer andy c se moze nazvati jednim od najbolijih drum dj-eva....i on se kao prvi drum dj na magovoj listi nalazi na 50. mestu....i nije bas istina da vise ljudi slusa i da im vise odgovara techno i trance zvuk, mozda je to tako kod nas al postoji veliki broj fanova drum muzike i jako su velike posecenosti  zurki u dosta zemalja, al kontam da sve to ne moze da se poredi jer je druga tehnika i druga muzika....
na primer meni svi ti sa liste nisu ni blizu andy-ja jer on mixa ko besan, al naravno drugacije se mixa drum ili techno il nesto peto tako da je sve to glupo uporedjivati i komentarisati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Da li na Exit-u postoji jedan muzički pravac,sem turbo folka,a da nije zastupljen?

technical death metal Smile Smile

japanac...mani se rasprave...ako ti se ne svidja izbor izvodjaca lepo ne odes na festival kao  ja i mirna backa...jos i pare ustedis...taman da pazaris jos koju plocu da ih vrtis Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Au, ozbiljna diskusija se ovde vodi  Smile

samo da naglasim: kad se za nekog kaze da je najbolji DJ to znači da ga najviše ljudi šlusa, tj najpopularniji je...
bez obzira koju vrstu elektronske muzike on radi.Evo da pojasnim:
Igrom slučaja (i prirode ljudske psihe) većini ljudi više odgovara tehno i trance zvuk nego na primer D'n'B. Zato se dnb DJ nikad neće naći na vrhu liste top DJ-eva, koliko god da je dobar, pa makar bio i najbolji dnb DJ. Jednostavno, manje ljudi sluša to i tačka. I meni je žao što je to tako ali tako je  Smile
još me i čudi (iako volim dnb) što se dnb magovi (mis'im Marky  Smile ...ja samo zbog njega hteo da dodjem) pojavljuju na Exitu a ne pojavljuju se all-genre top DJ-evi   Smile
Donekle ste obojca u pravu, ali nešto mi govori da bi Exit okupio još više ljudi kad bi uključio trance scenu, pa makar malo...  Smile

pa eto na primer andy c se moze nazvati jednim od najbolijih drum dj-eva....i on se kao prvi drum dj na magovoj listi nalazi na 50. mestu....i nije bas istina da vise ljudi slusa i da im vise odgovara techno i trance zvuk, mozda je to tako kod nas al postoji veliki broj fanova drum muzike i jako su velike posecenosti  zurki u dosta zemalja, al kontam da sve to ne moze da se poredi jer je druga tehnika i druga muzika....
na primer meni svi ti sa liste nisu ni blizu andy-ja jer on mixa ko besan, al naravno drugacije se mixa drum ili techno il nesto peto tako da je sve to glupo uporedjivati i komentarisati...
e sad ja ne znam ali mislim da ima više isključivih ''trensera'' nego ''dramera''...baš ću da se raspitam.  Smile
Ali za jedno sam siguran: masama ljudi koji ne slušaju ni d'n'b ni trance, je prihvatljiviji d'n'b zato što je više za đuskanje, a trance je više za tripovanje... tako da si donekle u pravu.
A što se mene tiče, meni sve odgovara...ko god da dođe na Exit, sigurno ne može da bude loš. Može samo da bude više ili manje poznat ili pak na višoj ili nižoj poziciji na rang listi njaboljih, ali sigurno ne loš, tako da je lud provod zagarantovan. Smile
technical death metal Smile Smile

Smile Smile nemojmo tražiti dlaku u jajetu  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
nemojmo tražiti dlaku u jajetu

Smile

e jbg...ja to volim da slusam...svestan sam da veoma mali broj ljudi to slusa pa zato i nemam neka preterana ocekivanja od exit-a Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N70

japanac...mani se rasprave...ako ti se ne svidja izbor izvodjaca lepo ne odes na festival kao  ja i mirna backa...jos i pare ustedis...taman da pazaris jos koju plocu da ih vrtis Smile Smile

E Mrgy,teško je izgleda nama ugoditi...   Smile

Pa zar toliko puno tražimo?  Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2009, 21:43:28 od soichiro »
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62

ne znam za tvoju muziku ali za svoju znam....i da exit dovede najpoznatije technical bendove ne bi bilo vise od sto ljudi ispred bine...kao sto rekoh...malo ko to slusa...ne samo u srbiji vec i u svetu Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N70

ne znam za tvoju muziku ali za svoju znam....i da exit dovede najpoznatije technical bendove ne bi bilo vise od sto ljudi ispred bine...kao sto rekoh...malo ko to slusa...ne samo u srbiji vec i u svetu Smile

Stvarno si eXtremista...   Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 00:51:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.