Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 18:46:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 09 od 9. do 12. jula 2009. godine  (Pročitano 56632 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Sad mi burazer rece, doci ce Korn...nije jos sigurno, al tako mi reko.
Glupa komercijala  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
Glupa komercijala  Smile

Sigurno je.. potvrdjeno na zvanicnom sajtu.. Wink
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b3
Kolevka je house music :[115]:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N70
Kolevka je house music :[115]:

Kako to misliš?  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Američki new metal bend Korn nastupiće na ovogodišnjem EXIT festivalu u petak 10. jula!

Korn ili "band that rocks", kako sami sebe opisuju, trenutno se nalaze u studiju i rade na devetom studijskom albumu, sa kojeg će publici na Tvrđavi, verovatno, premijerno odsvirati nekoliko numera.

Kada su se Korn 1994. godine pojavili sa istoimenim albumom, nova era za metal muziku je zvanično počela. A Korn su u svojim rukama imali sve što je potrebno - malo originalnog heavy metal zvuka, malo grunge lirike i zaprljanih gitara, malo neodoljive kalifornijske funky provokacije, maske na licu i sirovu energiju...

Posle osam albuma i 15 godina, iza benda Korn i frontmena Džonatana Dejvisa "nalaze" se dva Gremija, nekoliko prvih mesta na svetskim top listama i autentične numere "Freak on a leash" i "Got the life".

Bend u sastavu Redžinald Arvizu, Džejms Šafer i Dejvid Silverija oformljen je 1993. godine. Dejvis postaje frontmen nakon konsultacija sa vidovnjakom postaje frontmen godinu dana kasnije, a ostalo je istorija...

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Novi Egzit pred vratima

Sitno, nula! Tako bi to rekla stara vojska u moje vreme. A mi kažemo da se približava. Njegovo veličanstvo Egzit. I to jubilarni deseti. Stoga su i naša očekivanja nešto veća. Ostalo je još nešto manje od 100 dana. Iako s nestrpljenjem iščekujem da vidim neke od svojih favorita na ovogodišnjoj listi, i ono što je do sada objavljeno je više nego odlično i obećava još jednu ludu zabavu. Idemo redom.

Na zvaničnom sajtu Egzita, koji je znatno preuređen u odnosu na prošlu godinu, već je potvrđeno desetak nastupa. Mi ćemo se ovoga puta baviti sa tri, za sada, najveće zvezde. U četvrtak, 9. jula, na glavnoj bini nastupiće bend "Arctic Monkeys". Ova četvorka iz Šefilda u Engleskoj pravi je i tipični predstavnik indi roka. Iako se za njih može reći da su sveži i novi na sceni (prvi album izdali su pre tri godine), iza sebe imaju gotovo neverovatne rezultate. Za tri godine postojanja postali su vlasnici neverovatne 21 prestižne nagrade, kao i 31 nominacije. A sve je počelo skoro slučajno. Aleks Tarner (Alex Turner) i Džejmi Kuk (Jamie Cook) dobili su gitare za Božić. Pridružili su im se Met Helders (Matt Helders) i Endi Nikolson (Andy Nicholson), koga je 2006. na mestu basiste zamenio Nik O'Mali (Nick O'Malley) a to je i današnja postava.

Bend nije hteo da se povinuje pravilima velikih izdavačkih kuća, već je popularnost sticao na malim koncertima, deleći fanovima besplatno demo snimke, kako bi mogli da pevaju zajedno. Ipak, stvar je otišla predaleko. Fanovi su bili toliko oduševljeni da su počeli da postavljaju pesme na internet i da kreiraju profil benda. Moralo se nešto učiniti, ali bez kompromisa i cenzure. I tako su stigli do nezavisne kuće "Domino Records", čiji vlasnik Lorens Bel (Laurence Bell) vodi poslove iz svog stana i sarađuje isključivo s bendovima koji se njemu dopadnu. Godine 2006. izlazi njihov debi album "Whatever People Say I Am, That's What I'm Not" i postaje najbrže prodavan debi album u britanskoj istoriji s više od 350.000 prodatih kopija prve nedelje. Histerija se više nije mogla zaustaviti a proširila se po celoj Evropi, kasnije Austaliji i Novom Zelandu, a uspeli su da pridobiju i pažnju Amerike.

Nešto kasnije izdaju EP "Who the Fuck Are Arctic Monkeys?", a 2007. objavljuju i drugi album - "Favourite Worst Nightmare". Sveža i neiskvarena energija. Melodični, simpatični a u isto vreme i cinični, "Arctic Monkeys" stižu na Tvrđavu. Najavili su da će svirati i novi materijal. A vi gledajte da ne propustite njihov nastup, ako ne morate. Pričam to zbog vas, da se posle ne biste kajali, kada vam drugi budu pričali.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Glupa komercijala  Smile

Umeju da promase binu a i da zakasne na festival.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Glupa komercijala  Smile

Umeju da promase binu a i da zakasne na festival.
ma nek promase drzavu sto se mene tice... dobro da nisu pitali Limp Bizkit.... što ne bi došao maximo park, i šta bi sa Cure-om...

@kokota, tek sad videh da piše na prethodnoj strani tekst o tome da korn dolazi....nego ga nisam video  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Polako (mars bre) qcko  Smile Smile tek pocinju da grme sa imenima, Exit je stravicna mutljavina ove godine a organizacija je veci show od Big Momma Housa i urbanog tarotologa.
Buy a soda and some popcorn, sit back and enjoy the ride.

Korn je8ote !!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Buy a soda and some popcorn, sit back and enjoy the ride.
Korn je8ote !!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 18:46:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.