Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 08 - 10.07-13.07.2008 ~ Informacije, vesti, zelje i jos ponesto  (Pročitano 57135 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
UNIX
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6120c
Da dodje daft punk... Pa da odem  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
da doju Rage Against,Slipknot,Hatebreed,Madball,Arch Enemy...necu da nastavljam,potrajalo bi...mada bi po meni bio hiperuspesan festival da dodje makar i jedno od tih imena!!!
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
da doju Rage Against,Slipknot,Hatebreed,Madball,Arch Enemy...necu da nastavljam,potrajalo bi...mada bi po meni bio hiperuspesan festival da dodje makar i jedno od tih imena!!!

Daj,bre,pa taj Slipknot je sekta...ne daj boze... Smiley 1
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Konacno sam te izvalio. Ti si brate reper.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
@lionking:za lika koji ima 26 godina,krajnje me zabrinjavas,ali majke mi...
alo bre,da li ti ista znaci kad cujes CORE?
brate,od ovih nabrojanih bendova Rage je hard alternative/socio/funk/core,Slipknot je savrsenstvo distorzije iliti Metalcore,hatebreed je hate core,madball je hardcore,a arch enemy nema ni najblaze veze sa core-om,ni sa repom...
i preskoci me svrstavanja u neke grupe,brate,samo se ograniceni ljudi ogranicavaju i svrstavaju u grupe...
ja sam samo rekao sta bih voleo da vidim na exitu,ali kontam da za to nema sanse...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Prodaja ulaznica za Egzit počinje 1. decembra
Autor: Beta | 27.11.2007 - 09:53

Poradaja ulaznica za osmi po redu festival "Egzit" počeće 1. decembra u podne, na internet stranicama www.exitfest.org\xA0 i www.myexit.org, saopštili su organizatori festivala.

"Zbog izuzetno velikog interesovanja za predstojeći festival, mogućnost da naruče ulaznice po promotivnoj ceni od 4.490 dinara imaće samo najvernija publika koja već godinama prati 'Egzit'", navodi se u saopštenju.

Objašnjava se da je potrebno da se posetioci registruju na internet sajtu myexit.org i dodaje da će "zbog tehničkih ograničenja" mogućnost kupovine ovih ulaznica važiti samo za publiku iz Srbije.

Svaki član internet zajednice myexit.org moći će da naruči samo po jednu ulaznicu po promotivnoj ceni, piše u saopštenju.

Dodaje se da će, nakon što budu rasprodate ulaznice po promotivnoj ceni, karte za festival u pretprodaji koštati 5.490 dinara.

"Egzit 08" biće održan od 10. do 13. jula 2008. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@lionking:za lika koji ima 26 godina,krajnje me zabrinjavas,ali majke mi...
alo bre,da li ti ista znaci kad cujes CORE?
brate,od ovih nabrojanih bendova Rage je hard alternative/socio/funk/core,Slipknot je savrsenstvo distorzije iliti Metalcore,hatebreed je hate core,madball je hardcore,a arch enemy nema ni najblaze veze sa core-om,ni sa repom...
i preskoci me svrstavanja u neke grupe,brate,samo se ograniceni ljudi ogranicavaju i svrstavaju u grupe...
ja sam samo rekao sta bih voleo da vidim na exitu,ali kontam da za to nema sanse...
A ti mene isto zabrinjavas jer si nevidjeni bukvalista. Nije moje da se hvalim, ali razumem se u muziku dovoljno dobro, cak mogu reci da imam dovoljno iskustva da raspoznajem i najmanje finese u zanrovima. Ovo je bio sarkazam. Preferiras nu metal i razne alternativne bendove sto mene iritira jer sam okoreli true melalac i roker. I nemoj da me vredjas, jer ja tebe nisam uvredio nijednom prilikom. Vise je to bila sala. A posto obojica mrzimo grand glupo je da se svadjamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Trep Kuca

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5300
A sto svi vi nesto kao prozivate repere? Imam ortaka i metalaca i pankera i svakakvih, nije vazno ko se kako definise, vazno je da ti je ortak... Pun mi je 'rac vas metalaca koji ste u nekom tripu "Hajde da mrzimo sve koji ne slusaju metal i da se ponasamo da smo potpuno neshvaceni"
« Poslednja izmena: 28. Nov 2007, 19:37:57 od Nigros »
IP sačuvana
social share
Swag
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Sine, ja ni mu jednom trenutku nisam rekao rec "mrzim". Rekao sam koju muziku ne volim, a ne ljude koji slusaju tu muziku. Pa moj rodjeni brat slusa tehno. pa ga ne mrzim sigurno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ni ja ne mrzim tvog brata Smile
ni tvoje ortake,Nigros Smile
koma Smile Smile Smile
sorry ako si se osetio uvredjenim,nego mi je trulo da me bilo ko trpa u neke granice necega,i da me usmerava,i svrstava...ako vec moram da se svrstam onda sam 101%hardcorer,buduci da slusam najvise HC,mada sam generalno posvecen metalcore-u i new wave of american heavy metal - Chimaira,Lamb Of God,Devil Driver...
ali to nisam hteo da pominjem na forumu za exit...da ne izbaxuziram,ako su imali makar u najblazem planu da dovedu nekog od njih,ali dzabe mi...presedecu jos jedan na terasi gledajuci ka tvrdjavi i secajuci se starih exita...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.