Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 08 - 10.07-13.07.2008 ~ Informacije, vesti, zelje i jos ponesto  (Pročitano 57055 puta)
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
jbg...ima ljudi koji ne vole elektroniku,sto je meni razumljivo,isto kao sto ima ljudi koji ne vole HC ili metal...ja licno ne gotivim preterano elektronsku muziku,ali opusteno mogu da svarim Drum 'n' Bass,Trance i chill out...cak ima i par progressive stvari koje mogu da cujem ali,ne znam,nekako mi to nije ono pravo...delom bas i zbog extremnog porasta elektronske muzike na exitu mi se nije dalo da idem zadnjih par godina...
@sez:brate nisam ja rekao da je to fusion,oni to svake godine stavljaju na fusion stage,sta cu im ja...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung S4 mini
ja bi volio prodigy da se pojavi,ili mozda nekim slucajem garry moore  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
jbg...ima ljudi koji ne vole elektroniku,sto je meni razumljivo,isto kao sto ima ljudi koji ne vole HC ili metal...ja licno ne gotivim preterano elektronsku muziku,ali opusteno mogu da svarim Drum 'n' Bass,Trance i chill out...cak ima i par progressive stvari koje mogu da cujem ali,ne znam,nekako mi to nije ono pravo...delom bas i zbog extremnog porasta elektronske muzike na exitu mi se nije dalo da idem zadnjih par godina...
@sez:brate nisam ja rekao da je to fusion,oni to svake godine stavljaju na fusion stage,sta cu im ja...

Ja mogu da slusam sve ono u cemu vidim kvalitet.Smatram da u svakoj vrsti muzike postoji nesto dobro.
Mogu reci da mogu da slusam skoro svu vrstu muzike...Jedino ne turbo-folk..
Najvise slusam elektronsku muziku,ali isto tako volim da cujem i neke vrhunske balade koje prave Metalci...
A biti protivnik necega... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M

protivnik sam elektronske muzike nikada nebih dao ni centa za tako nesto

Smile Protivnik?

Ok mogu da cujem LTJ Bukema,vecina tih dj-eva i elektricara su smaraci na kub
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 3510i
to to!!!madball,ili hatebreed,e brate moj iz Nis...vec sam ja opalio svu tu listu par strana unazad...ali dzaba mi...bice to urban dj show...jbg,uspeli su da postanu najbolji evropski festival,a zadnje dve godine program je tiha jeza/blagi ocaj...
Mozda je zato i najbolji, nije ni bitno ko dolazi od tih faca, atmosfera je fenomenalna, a imas stejdzeva kolko oces, uvek mozes cuti nesto novo, makar sam ja otkrio nesto zanimljivo ove godine...
U Belgiji na onom njihovom festivalu dodju top 20 bendova trenutno, pa opet nisu najbolji festival...
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
buraz,nemas ni najblazeg pojma ko odlucuje o poziciji festivala na top listi...
nisu tu u pitanju bendovi,ili atmosfera,ili sta ti ja vec znam...fora je vrlo jednostavna,veruj mi,znam se sa ljudima iz hostinga EXIT-a...
o tome odlucuje savez turistickih zajednica,a najbitnija je prezentacija...i sad sve da cecu dovedu,oni mogu da naprave prezentaciju koja pravi presek svih godina,ljudi vide prodigy,massive attack,bad company,soulfly i cypress hill i ne razmisljaju o tome da je jedne godine bilo gro savrsenih bendova za sve,a da se ove godine pojavilo jedno ili dva dobra imena,a i da je atmosfera pala...
znam ljude koji su isli na EXIT jos od 2000!kad je trajao 100 dana i bio otporaski skup!nisu propustali jedan dan,jedan SAT ni kad je trajao 9 dana,ni kad je smanjen na 4,ali jednostavno vise im se ne isplati da idu...ja sam bio prvi put 2002,onda sam bio na svim danima '03.'04.i '05. i vrlo dobro poznajem atmosferu EXIT-a,veruj mi,ali da je svake godine sve losiji i losiji je cinjenica...pitaj ljude koji su bili redovni tamo...svi ce ti reci isto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Losiji,losiji Smile...Pravih Trance izvodjaca nema uopste...Sramota... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
nema kvalitetnih izvodjaca uopste...
pocelo je sve da se svodi na casual likove,koji su slavni sezonu,dve...
a i od toliko metal bendova,oni dovode ljude koji su zadnju svirku imali na woodstocku...i to onom iz '60-ih!!!
strasno...izgubio je maaaasu na kvalitetu od 2004...umesto da bude sve bolji,on je sve gori po programu...
bas steta,kad bi se malo potrudili oko tog festivala,napravili bi zastitni znak Srbije,brend za izvoz u kome bi mogli da uzivamo i mi kao i ljudi sa strane... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Svaka ti je Njegoseva... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k300i
Ulaznice za EXIT 08

Početkom decembra počinje prodaja ulaznica za EXIT 08.

Zbog izuzetno velikog interesovanja za predstojeći festival, mogućnost da rezervišu ulaznice po promotivnoj ceni od 4.490 dinara imaće samo najvernija publika koja već godinama prati EXIT.

Da biste iskoristili ovu mogućnost neophodno je da se registrujete i otvorite nalog na našem community sajtu myexit.org.

Ukoliko do sada niste imali svoj nalog, možete se registrovati i otvoriti ga do 27. novembra ove godine. Zbog tehničkih ograničenja mogućnost kupovine ovih ulaznica važi samo za publiku iz Srbije.

Samo članstvo u MyExit.org nije i garancija da ćete doći do ovih ulaznica jer je njihov broj ograničen, pa će samo najbrži MyExitovci obezbediti ulaznicu po promotivnoj ceni.

Da bismo obezbedili da što više vas dođe do ovih ulaznica svaki član ce moći da rezerviše samo jednu ulaznicu po promotivnoj ceni.

Pošto se rasprodaju ulaznice po promotivnoj ceni, ulaznice za EXIT u pretprodaji koštaće 5.490 dinara.

O tačnom datumu početka prodaje ulaznica po promotivnoj ceni za EXIT 08, kao i o datumu početka pretprodaje za publiku iz Srbije i regiona, blagovremeno ćemo vas obavestiti na stranicama oba naša sajta - www.exitfest.org i www.myexit.org.

Da biste se registrovali i ušli u krug onih koji će dobiti mogućnost kupovine najjeftinije ulaznice, sledite ovaj link:

Registracija

Registrovanjem na MyExit.org dobijate ličnu stranicu i mogućnost da pišete blog, učestvujete u EXIT forumima, kreirate galerije, postavljate video snimke i muziku. Osim toga, možete dobiti vredne nagrade, popuste, učestvovati u konkursima koje organizujemo... Na MyExit.org naći ćete i brojne korisne informacije o festivalu, smeštaju, ulaznicama i ostalim događajima koje EXIT organizuje.

EXIT 08 biće održan od 10. do 13. jula 2008. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Vidimo se na Tvrđavi

Izvor:Oficijalni sajt

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.361 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.