Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 11:36:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ex Machina (2015)  (Pročitano 5494 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
HTC One
Elem, ochekivao sam preokret kad tvist da je i on android... to bi bilo lepo, da AI spozna da je AI...

Isto sam pomislio cim je poceo prvi njihov dijalog, da je ona ustvari test robot izlozena Turingovom testu da tvorac vidi moze li ona uociti da on ustvari nije covek vec robot... posle pola sata filma sam zaspao.  Smile

Posle sam pitao kako se film zavrsio posto nisam mogao da se nateram da nastavim sa gledanjem i bas sam se razocarao kada sam cuo da je zapravo ona jedini robot u filmu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
   Koliko sam mogao da vidim film je koštao oko 15 miliona dolara koji su potrošeni uglavnom na specijalne efekte. Sniman je u kamernoj atmosferi sa svega četiri glumca a to ne bi trebalo da košta baš mnogo čak i kod nas. Završio bih priču o specijalnim efektima onim što mi se dopalo u filmu a to je da oni uopšte ne utiču na radnju i odličnu glumu sve troje.A.Vikander izdvajam jer je njen posao bio najteži i od nje tek očekujem prave uloge.

Film sam gledao pre jednog tromesečja i utisci nisu baš sveži ali na ono št je autor hteo da kaže ili prikaže nemam još uvek odgovor. To je da li je u slučaju Ave bitnija njena pojava ili njena inteligencija koja je nadmašila veštačku.

Moje miisli nisu išle u pravcu šta bi bilo da su oboje roboti koji su testirani od svog tvorca. To ne bi bila tako loša varijanta koja bi filmu dodala osim filozofske i religioznu notu. Eva bi opet preveslala Adama a Bog koji ih je oboje stvorio bi završio onako kako je završio tvorac u filmu. Da ne otkrivam ipak detalje.

« Poslednja izmena: 29. Okt 2015, 22:50:56 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 46.0.2490.76
Zali boze 15 miliona  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  Ispravio sam gore slovne greške.

Napisao sam uglavnom svoje za film i razilazim se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Chrome 46.0.2490.76
mob
Nokia 6630, valjda
Realno bolja pricha od mad max...

Pokushao je da gradi prichu kao kjubrik al jbg jedan je kjubrik...

Al realno jedan od boljih sf filmova ove godine...

@coolraner,
Da je odradio taj zaplet onda bi ga prozivali da je hteo da izkopira blejdraner..

Aj u trijes evra da  ce da je deset puta bolji film od sledeceg star warsa?
« Poslednja izmena: 29. Okt 2015, 23:10:57 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
HTC One
Ajde ne prizivaj da se ne svadjamo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  Jedan je Kjubrik i tu se svi slažu. U ovom slučaju je bilo koliko para toliko muzike.

Nevezano za temu, počeo sam Time Lapse (2014) i prilično mi obećava. Vlaja je otvorio temu a Insajder ga je preporučio. Gostovaću na temi kad ga sutra odgledam.

Pre nego što se konačno raziđem da izjavim za dnevnik da sam pročitao sve od Ž.Verna kad sam imao jednocifren broj godina. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Samsung S7
Koliko je to?

3, 4, 5 ?

Ja sam kod moje babe iscitao svu kolekciju "Sve bajke sveta" kad sam imao 6 godina.

Kurchenje!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Chrome 46.0.2490.76
mob
Nokia 6630, valjda
Ajde ne prizivaj da se ne svadjamo.  Smile

Jbte JJAbrams... nije mu bilo dovoljno shto je silovao startrek kroz dva reboota pa se sad uhvatio i starwarsa... ko da starwars franshizi nije bilo dovoljno shto su el spilbergo i lukac opshtili sa umjetnichkom triologijom pa kao plod bludnichenja dobili tri retardirana prikvela i unishtili sliku dart vejdera onim maloumnim ponashanjem anikena skajvolkera j josh retardiranijom glumom nesrecnika koji je dobio chast da glumi anikena... kijanu rivs ima bolju mimiku i izrazajnost lica a u matriksu izgleda ko da se usrao i ceo film ima blago izgubljenu facu sa polu otvorenim ustima...

Uglavnom, novi starwars ce biti grose shit a koshtace dvadeset do pedeset puta vishe nego eks mashina koji ce u tom trenutku biti remek delo u odnosu na njega.
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
HTC One
Meni je radnja ex-machine sama po sebi bzvz. Da je drugacija dinamika mozda bi mi se i dopalo, ali meni najvise lici na neku SF dramu... a jedini zanr koji ne volim da gledam jesu bas drame.

Da ne off-ujem ovde o SW, jedino se nadam da ce Abrams potrefiti sa jednim od postojecih fransiza koje se dohvatio, statistika kaze da jednom mora da ubode. A i tesko da moze biti gore od prikvela.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 11:36:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: machine Machina

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.