Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:38:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2012  (Pročitano 75163 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung GT-S7580
Danas su počele prve probe na Evroviziji... Scena je sasvim ok , za sada sve ok izgleda.. Smile

Sve je spremno za diskac.. Samo jos dobra muzika fali..  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia 
Ново Жељково изненађење: “Su Amor Me Vencio” - као дует

Српски представник на 57. Песми Евровизије не престаје да фасцинира аудиторијум својом креативношћу. Пред вам је опет другачија верзија песме “Није љубав ствар”- Жељко је песму снимио у дуету, са младим шпанским колегом Самуелом Куендом. Текстописац је Серхио Чико.
Угледни сарадници за шпанску верзију песме

Самуел Куенда је млада афирмисана музичка звезда Шпаније. Музиком се бави од детињства, завршио је студије виолине,. Учествовао је на бројним реномираним музичким фестивалима а 2009. године и у шпанском издању шоу програма "Операција тријумф".

Текст песме Жељкла Јоксимовића „Није љубав ствар"на шпанском језику („Su Amor Me Vencio") написао је угледни текстописац и композитор Серхио Чико. Током дугогодишње каријере сарађивао са најпознатијим певачима у Шпанији, бројним европским и латиноамеричким музичарима. У његовом репертоару, који чини 1000 текстова, најбројнији су текстви песама најчувенијих музичара данашњице који су га ангажовали у намери да се приближе великом шпанском аудиторијуму у Европи, Америци и широм света.

Током наредних двадесет дана до Жељковог наступа у велелепној Баку Кристалној дворани, љубитељи Евровизије, поклоници музике и уметничког стваралаштва Жељка Јоксимовића имају прилику да уживају у песми "Није љубав ствар" на много начина: у оригиналној инструменталној верзији, музички најраскошнијој симфонијској и још четири верзије на српском, енглеском, руском и шпанском језику (Жељков тим додаје "За сада" ). Ускоро предстоји и премијера званичног видео спота песме "Није љубав ствар" који ће такође бити сасвим другачији због интерпретације на језику знакова.

До тада уживајте уз најновију, шпанску верзију песме Србије за Баку 2012. коју изводе Жељко Јоксимовић и Самуел Куенда.

Izvor: RTS

odlicno zvuci Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2012, 12:17:32 od vojvođanka »
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia 
Danas su počele prve probe na Evroviziji... Scena je sasvim ok , za sada sve ok izgleda.. Smile

IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia 
Proba nasih susjeda Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia 
Makedonija Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Tel.Me Your.Number
Au brate... isto ko Lane moje... čak i ovaj lik sa frulicom mislim da je isti. Jedino je klavir nov i još jedna riba na violini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia 
Au brate... isto ko Lane moje... čak i ovaj lik sa frulicom mislim da je isti. Jedino je klavir nov i još jedna riba na violini.

iskreno da ti kazem, ja licno sam bila razocarana Zeljkovim prvim scenskim nastupom (za Lane sam ocekivala bum na bini) i Marijinim (njih pet stoje jedna do druge i rade....sta?), sve to izgleda jednostavno, da ne kazem prosto, ali i sami znamo kako su prosli. Nije cilj da scena "preuzme" pesmu vec da se ukopi...i Lane i Nije ljubav stvar su balade i nekako je logicno da su scene slicne....

Intervjui naseg predstavnika...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia 
Zvanično otvoren 57. Evrosong

U prestonici Azerbejdžana i ovogodišnjem domaćinu najvećeg muzičkog događaja u Evropu, u Bakuu, u subotu 19. maja otvorena je 57. Pesma Evrovizije.

Tradicionalnom žurkom u holivudskom maniru, u subotu uveče je otvoreno 57. takmičenje za najbolju pesmu Evrope. Događaj se održao u Euroklubu, a na crvenom tepihu koji je vodio do glavnog ulaza prodefilovale su sve delegeacije zemalja učesnica, kao i brojni drugi gosti.

Veliki broj novinara okupio pored crvenog tepiha dočekujući zvanice iz cele Evrope, baš u holivudskom maniru. Pozvani gosti prošetali su crvenim tepihom dajući izjave okupljenim novinarima i fotografišući se. Delegacija Srbije predvođena Željkom Jokismovićem i Ad Hok Orkestrom izazvala je veliku pažnju medija. Naš predstavnik je odgovarao na brojna pitanja novinara i fanova, a nešto kasnije bilo je prilike za druženje sa članovima ostalih timova.

Spektakularno veče završeno je u maniru ovogodišnjeg slogana Pesme Evrovizije „Light your fire (Upali svoj plamen)” – veličanstvenim vatrometom u dužini od pet kilometara. Na ovaj način, grad domaćin poznat i kao „Grad vatre”, opravdao je očekivanja brojnih evrovizijskih poslanika.

esc srbija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia 
Baku: Dan 9. – Dve generalne probe

Danas se u Bakuu održavaju dve od ukupno tri generalne probe prvog polufinala. Stručni žiri će gledati drugu generalnu probu i podeliti prve bodove ovogodišnjeg Evrosonga.

Dve generalne probe prvog polufinala održavaju se danas od 15.00 i od 21.00 i panirano je da traju dva sata. Po vremenu u Baku, zanimljivo je da će druga generalne proba početi u ponoć, a završiti se u 2.00 ujutru, a to je vreme kada će stručni žiriji iz 18 zemalja učesnica, plus žiriji iz Azerbejdžana, Italije i Španije podeliti svoje bodove. Njihovim glasovima će, kao što je već poznato, tokom sutrašnje glavne večeri, biti pridodati glasovi publike, te ćemo tako dobiti prvih 10 finalista.

Tokom ovih generalnih proba saznaćemo neke zanimljive detalje, poput kostima učesnika, razglednica koje će najavljivati svaku zemlju, grafički izgled tabela, dizajn i druge pojedinosti.
Rekapitulacija nastupa sa prve generalne probe:

Izvođači iza scene i njihove rekacije za vreme prve generalne probe:

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia 
Песма Евровизије директно из Бакуа

После вишемесечних припрема за „најлепшу песму Европе“ најпопуларније музичко такмичење 2012. године стигло је до саме завршнице. Евровизијска недеља почела је данас, а већ у уторак 22. маја, на Првом програму РТС-а, Сателитском, Дигитал и Тест ХД РТС је пренос прве полуфиналне вечери.

Прве такмичарске вечери у Кристалној дворани коју гледаоци у Србији могу пратити на РТС-у од 21 час је 18 песама које ће извести представници из (по реду наступа): Црне Горе, Исланда, Грчке, Летоније, Албаније, Румуније, Швајцарске, Белгије, Финске, Израела, Сан Марина, Кипра, Данске, Русије, Мађарске, Аустрије, Молдавије и Ирске.

Директно из Бакуа у четвртак 24. маја од 21 час је и пренос другог евровизијског полуфинала када ће се у Кристалној дворани у Бакуу представити Жељко Јоксимовић са Ад хок оркестром и песмом „Није љубав ствар". Финале 57. Песме Евровизије је у суботу, 26. маја.

За већину представника од укупно 42 земље учеснице у Азербејџану биће то међународни дебији и први наступ пред телевизијском публиком која се сваке године броји милионима. За Жељка Јоксимовића ово је други пут да на Евровизији учествује као извођач, четврти пут као композитор. После другог места 2004. са и данас евровизијским хитом „Лане моје" очекивања нашег представника у Бакуу су велика. Подсетимо, Јоксимовић заједно са Ад хок оркестром у саставу: Ксенија Милошевић, Олга Вуловић, Милош Николић, Душан Алагић и Драган Крстић ће представити песму „Није љубав ствар" чији је Јоксимовић композитор и аранжер (заједно са Алеком Алековим). Текст песме потписују Марина Туцаковић и Милош Рогановић.

Србија се шести пут представља на Песми Евровизије као самостална држава и у историји овог такмичења и даље је својеврсни статистички рекордер јер смо у првом наступу 2007. (Марија Шерифовић, „Молитва") забележили победу. На позив организатора и домаћина, Марија Шерифовић такође борави у Бакуу као специјални гост овогодишње манифестације.

Коментатори преноса Душка Вучинић - Лучић и Драган Илић. РТС 1, САТ РТС, Дигитал и Тест ХД РТС , од 21 час.

Izvor: RTS

-------------------------------------------------

Evroviziju otvara Euro-neuro Smile posle i ne vredi gledati.... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:38:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.