Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 22:23:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2012  (Pročitano 75079 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Најталентованији плагијатор међу музичарима и обратно.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Sony 
Meni je pesma sasvim dobra... 99% je sigurno da će na Evroviziju ići Srpska verzija... U Azerbejdžanu će se skoro sigurno pitanje pobednika rešiti između Srbije i Švedske videćete.. Smile

Loreen ima dobar glas. Ali zaboravio si na babuške. One će odvući gomilu glasova.

Kod publike možda i hoće i to samo u zemlja bivšeg SSSR-a... Zapadna Evropa žestoko bojkotuje Rusiju , pogotovo žiri , tako je Rusija prošle godine bila 24. u finalu po glasovima žirija , mada pesma im jeste bila glupa... Ova njihova pesma , ovogodišnja je na nivou dečije Evrovizije... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
LG g5
Pa zna se već kako ide. Norveška, Island, Danska i Finska(možda) 12-ku Švedskoj.

Onda Rusija će pobrati simpatije zemalja SSSR-a.

Tipično zemlje Balkana jedna za drugu.

Zapad zasebna priča.

Biće gusto, ali mislim da će Loren pobrati sve simpatije.

« Poslednja izmena: 11. Mar 2012, 17:29:40 od alex 69 »
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.54
mob
Tel.Me Your.Number
« Poslednja izmena: 12. Mar 2012, 02:25:50 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Qtek 小米
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia 
Heh, odakle poceti... Smiley

Posle svih onih najava, koliko dugo je radio na kompoziciji, sam show u petak (voditeljka emisije je bila cerka gdje Peternek) stvarno se dalo ocekivati mnogo vise od onoga sto se culo. Pesma definitivno ne kupuje na prvo slusanje ali ono sto se odmah vidi je da ima kvalitet, kvalitet za takmicenje za koje je i radjena. Emotivna, senzualna pesma koje Zeljko inace i stvara, nije kao Lane, Lejla ili Oro ali je dobra... Kad se poslusa par puta promeni se misljenje, pesma ima velicinu ali da li ce to biti dovoljno da se pobedi, ne znam. Cak ni koja varijanta je bolja, na engleskom ili nasem... U svakom slucaju sam uz pesmu i Zeljka na ovogodisnjem ESC-u.

Sto se tice komentara da je plagijat, ukradena itd, prvo bih se zapitala kakvog muzickog umeca imaju oni koji govore to, koliko su oni kompozicija napisali pa da mogu s punim pravom to reci. Drugo, uvek je bilo kritike sto se naseg predstavnika tice (jos uvek se secam prica kad je Marija isla na ESC) tako da.... Smiley Stavila bih ovde jedan komentar sa foruma ljubitelja ovog takmicenja sa kojim se 100% slazem  Smile ....

Citat
'Pa da...podseca na Paradise, a Paradise podseca na Shreka, a Shrek na Nocturne sa Evrovizije, Nocturne na Zaboravljene , Zaboravljeni na Yu Rock misiju, a oni na Live Aid, a Live Aid podsecaju na Pinkovu novogodisnju pesmu, a Pinkova novogodisnja pesma na deo Carmine burane, a Carmina burana na hor Beckih decaka, a oni na Antichke pevache...tako da je ovo u sushtini cist plagijat Sofokleove Antigone!''

Napred Zeljko Smile

Jedan p.s Do 2009-te, Alexandera Rybaka i Fairytale sam imala osecaj koja ce pesma pobediti, od tada nista.... Sve su pesme iste, nema ni jedne koja te "kupi".....
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
Nokia 
ima li neko da okači pjesmu R.Amadeusa?
« Poslednja izmena: 12. Mar 2012, 13:24:52 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Nisam zavrsila akademiju, ali sam isla u muzicku skolu... u kojoj se na solfedju cak i komponuje... Pored toga, druzim se sa muzikom od rodjenja prakticno, posto mi se otac bavio muzikom... a iznad svega imam usi. Wink

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia 
Pesma Crne Gore nije jos predstavljena, cucemo je 15.03 Smiley

------------------------------------------------

Rambo završio pjesmu, "Euro neuro" na RTCG u četvrtak

Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus konačno je završio numeru “Euro neuro” sa kojom će predstavljati Crnu Goru na Eurosongu, a ona će zajedno sa spotom biti predstavljena u četvrtak 15. marta.

Specijalnu emisiju koja počinje u 20 sati na RTCG-u, vodiće Sabrija Vulić, otkrio je Vijestima direktor Javnog servisa Rade Vojvodić. Vulić će biti i portparol crnogorske evrovizijske delegacije.

Dio pjesme “Euro neuro” ranije se mogao čuti u programu RTCG, a kasnije se pojavio i na kanalu YouTube. Ipak, Rambo Amadeus je ubrzo skinuo ovaj snimak sa interneta.

Na pitanje da li “Euro neuro” sada zvuči drugačije u odnosu na ono što smo imali priliku da čujemo, Vojvodić je kazao da ima razlike.

“Ima izmjena u aranžmanu, a pjesma sada zvuči modernije i, po meni, mnogo bolje”, rekao je on.

Numera je rađena je u studiju slovenačkog muzičara Manjifika, koji će, najavio je Vojvodić, biti među gostima u studiju RTCG-a u četvrtak veče.

vijesti.me

------------------------------------------

Ako oni koji su zaduzeni za ocenjivanje kazu da nema slicnosti i da pesma prolazi, nase misljenje da li je plagijat ili ne nije merodavno. Zasto ne bi neko nas napisao nesto originalno? Nije moguce jer je....nas Smile

Kako god, ista stvar se desila i sa Svedskom predstavnocom Loren. Prica je pocela od njenih. I ne bih da ulazim u pricu ko je i da li se doticna uopste slusa, narocito u Svedskoj, slicnosti izmedju pesama, narocito u refrenu ima....

http://www.youtu.be/lZZsESqrZkw

http://www.youtu.be/PsTcfVBwXco
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
Nokia 
hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 22:23:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.393 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.