Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:49:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2010  (Pročitano 124642 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
I naravno Džej  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I will (always) survive - Gloria Gaynor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4651
Zastava locirana u vremenu, ali ne i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Koje sranje od pesme. Ovo je mozda moglo da se peva na lokalnom takmicenju tinejdzera u pevanju, ali ne i na ESC. Smile Nekako, uopste nije "evrovizijska", ako kapirate sta hocu da kazem. Smile Jeste da Evrovizija propada iz godine u godinu, ali koliko god da je los bio izbor, uvek je pobednicka pesma bila koliko-toliko prihvatljiva. Prvi put, posle sedam godina gledanja Eurosonga ( Smile ), meni se pobednicka pesma ne svidja, i ne samo sto mi se ne svidja, nego bih je po mom plasmanu stavio cak iza onog naseg pederka. Ali dobro, to je onaj fazon da su Englezi i Nemci pretili da ce da istupe iz Evrovizije jer uvek predstavnik istocnog bloka pobedi, pa je morala da im se da pobeda. Nadam se da su srecni i da ce nastaviti da tavore na relaciji zadnje-predzadnje mesto vec od ESC 2011. Smile

skroz se slazem sa ovim ovde recenim, tako je, Njegose Petrovicu Smile

Nego, malo o nasoj pesmi :
Ne znam koliko to ima veze i nisam skroz upoznata sa sistemom glasanja zirija (tog kvazi-strucnog) , ali mozda, samo mozda, Evropa  nije htela da glasa za nesto sto istice naziv grada, drzave ili regije - u ovom slucaju "Balkan". Mozda im to "bode" i oci i usi. Mislim, ne znam da li bi neko odavde dao glas za pesmu koja se zove "Skandinavija" ili "Lisabon" ili..itd.
Da je Milanov nastup bio interesantan - jeste, bar meni. Kakvo god mi misljenje imali o njemu, ipak je on nas. I ko gubi- ima pravo da se ljuti. Ali trebalo je ranije misliti na ime pesme....
A bodove ne dobismo ni od tradicionalnih prijatelja (Grci, Rusi), ni od komsija (Rumuni, Bugari). Nikako u onaj levi panel da predjemo,al ajd sad, dobro je da smo i ovo mesto osvojili, kako su nas "simpatisali".
Meni se ona nemacka pesma nimalo nije svidela, jos nam samo Tokio hotel fali....bljak.
IP sačuvana
social share
"jelenche, onaj shto kashlje, jel to onaj isti shto cuti u bioskopu !?"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6120c
Citat
Kakvo god mi misljenje imali o njemu, ipak je on nas. I ko gubi- ima pravo da se ljuti. Ali trebalo je ranije misliti na ime pesme....

...znas...ta logika "nas je"  ne pali. Sranje je sranje...pa cije god da je. Nije molitva pobedila samo zato sto je nasa...nego jer je bila i dobra (aj sad...ja to ne podnosim nikako...al da je bila dobro odradjena i otpevana..jeste) pesma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Знам само да ћу, када буде следеће такмичење (у факинг немачкој Smiley 1 ), да лепо чим чујем ко је фаворит, иако ће песма бити говно вероватно, одем до кладионице и ставим једно 2 сомића, квота 3 и узимам парице  Smile

Glavni favorit nije bila Nemacka vec Azerbejdzan.

Inace, prema prvim podacima ovo je verovatno bila najgledanija evrovizija svih vremena.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Meni je najvaznije sto nismo bili poslednji ...

Nemicu ne bih da komentarisem jer nije imala ni najbolju pesmu, ni najbolji vokal, a sigurno nije ni najbolje izgledala...

Najbolja pesma ne postoji. Moze samo da ti se dopada ili ne i niko nije kompetentan da kaze sta je najbolje (mada i ja to govorim ali kad kazem mislim da mi se najvise dopada, samo to)

Isto je i kada je rec o necijem izgledu. Meni je Lena bila ubedljivo najlepsa. Uopste ne volim kada devojka izgleda kao kurva, kao vecina nasih devojaka. Dobre su mi takve za seks ali mi kao osobe uopste nisu privlacne.

Lena odlicno peva. Ako neko moze da peva kao Bjork onda je to Lena. A Bjork vazi za jedan od najcenjenijih vokala. Mada tebe razumem Anea jer si rekla da ne verujes (sto znaci ne volis) u individualnost (tj. originalnost)
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064

Najbolja pesma ne postoji. Moze samo da ti se dopada ili ne i niko nije kompetentan da kaze sta je najbolje (mada i ja to govorim ali kad kazem mislim da mi se najvise dopada, samo to)

Čemu onda takmičenje, glasanje i žiri ako naljbolja pjesma ne postoji i ako niko nije kompetentan?

Naravno da su ukusi različiti, ali postoje i neki mjerljivi parametri u svakoj pjesmi na osnovu koje možemo utvrditi njen kvalitet. Glas, stas, tekst, aranžman... sve su to stvari koje se itekako mogu kvalitativno ocijeniti
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ovo je takmicenje se sastoji u tome ko ce uspeti da se dopadne sto vecem broju ljudi. Nastup, pojava, pesma, reci....cesto neke od "najboljih" pesama zavrse na dnu., kao Domeniko Modunjo sa pesmom "Volare" koja je kasnije postala jedna od najpoznatijih pesama na planeti. Sa druge strane kriticari su smatrali da je "Waterloo" grupe ABBA bila uvreda za festival a danas je jedna od najcenjenijih pop pesama.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2010, 20:59:39 od framling »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
kad pocinje finalno vece?
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
kad pocinje finalno vece?

29. maja 2011.
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Veceras u 22h  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:49:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.