Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 11:27:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2010  (Pročitano 125087 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nakon što je video nastup Milana Stankovića na Evrosongu, najpoznatiji bloger na svetu Perez Hilton ironično se „zahvalio“ Srbiji što su poslali „urnebesnog predstavnika“. Mnogi su prokomentarisali taj blog i nisu se složili s njim, a on je očigledno bio dobar povod ostalim poznatim blogerima da počnu da se bave Milanom.
Kao što to uvek biva, nekom se izrazito dopao nastup, dok neko ismeva i pesmu i stajling našeg mladog pevača. U svakom slučaju, on je dobio željeni publicitet, čak veći i od same pobednice takmičenja Lene.
- Moje bradavice se nisu toliko ukrutile još od kada sam prvi put video spot za pesmu „Barby girl” od Akve - bio je jedan od komentara Milanovog nastupa. Mnogi su ga uporedili sa tinejdž senzacijom iz Kanade Džastinom Biberom, i to uglavnom zbog frizure. „Izgleda kao da je sa planete Tokio, a ne iz Srbije”, komentarisali su njegov stajling.
Blogeri su se uglavnom složili da pesma nije kvalitetna i da ne treba da pobedi, ali takve komentare je dobila i predstavnica Nemačke. Prema njihovom mišljenju, pobednik je trebalo da bude Tom Dajs iz Belgije, koji je završio takmičenje na šestom mestu.
Ipak, najveću pažnju je izazvala činjenica da je u finalu Španija nastupila dva puta. Razlog tome je što je tokom njihovog nastupa na scenu na kratko upao Katalonac poznat kao Džimi Džamp, koji je odigrao par taktova uz njihovu pesmu pre nego što ga je obezbeđenje sklonilo. On je i ranije upadao na razna takmičenja, a trenutno traži sponzora za SP u Južnoj Africi.
Najveće razočarenje doživeli su Englezi, koji su treći put u poslednjih osam godina završili na poslednjem mestu, dok je Nemačka ostvarila drugu pobedu u istoriji Evrosonga.
- Mnogo me više brinu rezultati prijemnog ispita za fakultet koji sam polagala pre takmičenja - bila je iskrena pobednica Lena.

Nismo pobedili ni u polufinalu
Najviše bodova prve polufinalne večeri, kada je nastupao naš Milan Stanković, osvojila je Belgija (167). Na drugom mestu bila je Grčka, a Srbija je zauzela petu poziciju sa 79 poena. Čak i da smo učestvovali druge polufinalne večeri, ne bismo imali dovoljno bodova za top tri. Zanimljivo je da su Hrvatice, koje nisu uspele da stignu do filnala, bile tek 13. po redu sa osvojena 33 glasa.

Bosanci, Francuzi i Švajcarci nas najviše vole
Glasanje Srbija je završila takmičenje na 13. mestu sa 72 boda, a najviše (12) dobila je od Bosne i Hercegovine, dok su Francuzi i Švajcarci dali po deset bodova za pesmu „Ovo je Balkan”. Evo, i svih bodova:
BiH 12
Francuska 10
Švajcarska 10
Hrvatska 8
Slovenija 8
Makedonija 7
Švedska 7
Nemačka 5
Albanija 3
Kipar 1
Holandija 1

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple 15
Pa nije to Perez napisao... tupani...
Ovi iz 24h bas ne prate pazljivo Burek... =P
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Izgleda da vise ne vazi ono staro pravilo da ex republike glasaju za ex republike, odnosno daju najveci broj bodova. Ipak sam mislila da ce nas bolja pozicija snaci. Ko zna sta cemo sledece godine da posaljemo.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pa verovatno bi vazilo da je pesma bila bolja Smiley Kod stranaca nas vadi sto ne razumeju ove bolesne reci ali ex-yu narodi nazalost razumeju Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
odlicno smo rposli od hrvata..." 3 puta , po naski jeeee "...kad su culi digla im se kosa na glavi  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
kako kog, mislim da je ovo glupost sto je brega radio sve tri pesme, koje su svakako bile cudne i za nase podneblje Smile mozda je trebala ona da ide... nesto "predsednice, predsednice" Smile xaxaxa salu na stranu, treba vratiti stari nacin, ovo sa po tri pesme je glupost...
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 362
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Bez obzira sto na takmicenju veliki uticaj imaju glasovi susednih drzava i dijaspore, ipak na prvom mestu ne moze da se nadje nesto sto to i ne zasluzuje. Lena je apsolutno zasluzila prvo mesto, iako je ove godine bilo dosta kvalitetnih i izvodjaca i pesama. Bas se vidi da su se potrudili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
nije, bilo je kvalitetnijih pesama i vise ulozenog truda.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N8-00
he, sta je bilo, bilo... bolje nije moglo ni biti sto se nas tice...  mada mi krivo zbog jermenke i azerbejdzanke, definitivno nisu zasluzile tako lose rezultate...

nego, obratite paznju na ovaj tekst sa zvanicnog sajta...  ko li fali?  Smile Smile

http://www.eurovision.tv/page/news?id=18413&_t=Finalists%27+backstage+comments+%E2%80%93+celebrates+Germany

ajd da razumem azerbejdzanku ili islandjanku koje su stvarno imale pesme ali... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
gle stvarno  Smile preskocili "baksuzni broj" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 11:27:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.