Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:03:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2010  (Pročitano 125846 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
slažem se bre, svaka ti se pozlatila !
ako budemo tuzili jebivetra,i oce.  
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Od tri zla biram najmanje - Eminu zbog izgleda...

Sve tri pesme su ultramegagigacrap.... ja stvarno ne znam koliko je para i vremena potrebno da se napise nesto onakvo... pa ja bih bolje sastavio nesto za par dana nego ovaj Brega ovde... al' jbg, Brega brend...

Po meni, i cipela je cak bila bolja a vidite kako je prosla...

Da cemo privuci paznju - to sigurno, a da cemo da pobedimo - to sigurno... necemo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux
takodje biram eminu
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
MA CUTITE, OVE 3 SU PUNO BOLJE OD

Niјe, niјe, niјe me htela
Sve dok pare ne skupim
Ma more niјe, niјe, niјe, niјe, niјe me želela
Dok se ne obogatim
Sasvim

Nisam verovao da cu ovo ikada reci, ali - Cipela je iako sa maloumnim tekstom, bar sto se tice ritma dobra i pevljiva za razliku od ove sabanijade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Kako je došlo do svega ovoga:našle se dve selje(Tijanić i Brega )u kafani,ovaj prvi reko:"Batice,uzo sam neku kintu na Nekom SMS kvizu(jedinstvena ponuda),aj sad ti sklepaj nešto za ono evropsko poselo,će uzmemo još neku,glasaće budale,a ti pošalji koga oćeš..."  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citam komentare i ne mogu da se nacudim.   pa sta je vama ljudi, ovo je do sad najbolji izbor.   Brega je tata mata, lik je genije i ne moze ga niko prevazici.  Taj mlati pare na glupiranju, jos ga zovu ikona nase etno muzike.

A evropa kad vidi kako se mi lepo veselimo i provodimo, moze da bude samo ljubomorna na nas.  Ma ja bi poslao i Mitra Mirica pa da umru od ljubomore  

E evo je i Severina, i pricaju kako saljemo IZVORNU muziku.  Trube i majmunski cirkus su nasa izvorna muzika.  
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Deo teksta...

Kriza dovela do novog načina izbora kandidata

Do ove godine, naši predstavnici birani su na nacionalnom festivalu "Beovizija". Nakon javnog konkursa i selekcije odabranih kompozicija, na festivalu je glasanjem žirija i publike biran pobednik.

"Beovizija", prvi put održana 2003. godine, tradicionalno je bila jedan od najgledanijih televizijskih šou programa u Srbiji, nekoliko zemalja je putem striminga prenosilo takmičenje, a u satelitskom prenosu gledano je širom sveta.

Zbog posledica opšte finansijske krize, sve zemlje preispituju način izbora kandidata, a nekoliko zemalja već je odustalo od učešća na takmičenju u Oslu.

U nameri da gledaocima omogući da i dalje prate rezultate srpskog predstavnika na najprestižnijem evropskom muzičkom takmičenju, RTS je odlučio da Srbija nastupi, ali da se bitno smanje troškovi nacionalnog izbora.

Shodno tome, UO RTS je krajem 2009. godine usvojio novi pravilnik o izboru predstavnika Srbije na takmičenju "Pesma Evrovizije 2010". Na osnovu usvojenog pravilnika, RTS angažuje jednog kompozitora koji će za različite izvođače napisati tri pesme.

Interpretatore koji će izvesti kompozicije bira kompozitor uz saglasnost RTS-a. Pobednička kompozicija biće odabrana SMS glasovima gledalaca u okviru direktnog programa koji će realizovati RTS.

Izvor: rts

Kol'ko para, tol'ko muzike....
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
@radulac,druze,ti si buduci pravnik.  Smile

aj pomozi ortaku da sastavimo jednu lepu socnu tuzbu,i posaljemo je na pravo mesto.  Smile  
da iscedimo jebivetra na osnovu vredjanja drzave i njene kulture,i (smislicemo vec nesto...   )
ocu i ja deo te njegove milionske torte. Smile

sta kazes? prvo cemo da sacuvam zemlju od velike sramote,onda da je oslobodimo jedne stetocine,a na kraju i da se obogatimo.  Smile

@Bane,hvala na (dodatnom) objasnjenju.  Smile

btw,nisam znao da je Beovizija pocela tek od 2003.  Smile
pa,kako je bilo pre toga? Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 22:36:54 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Leeeeeroy Jeeeenkins!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 837
Zastava Lazarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Motorola Motoluxe XT615
@AN602

A ja ne mogu da se načudim šta ti lupetaš.Sad si ti jedini pametan.Vodi Bregu kući ako ti je dobar.Ti slušaš šta drugi pričaju i govoriš o Breginoj reputaciji a mi slušamo muziku i tekst i svako ko ima malo mozga videće da ovo smeće neće dobro proći.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S Advance
Citam komentare i ne mogu da se nacudim.   pa sta je vama ljudi, ovo je do sad najbolji izbor.   Brega je tata mata, lik je genije i ne moze ga niko prevazici.  Taj mlati pare na glupiranju, jos ga zovu ikona nase etno muzike.

A evropa kad vidi kako se mi lepo veselimo i provodimo, moze da bude samo ljubomorna na nas.  Ma ja bi poslao i Mitra Mirica pa da umru od ljubomore  

Mitar Miric bi bar sam smeo da ode i da reprodukuje svoju "majstoriju"... ovaj je svoje zavrsio time sto je uvalio to nekom drugom... Cudo da nije izdao jos shesnaest albuma za sebe koliko dobro i cesto pise....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:03:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.