Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 08:35:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2008.  (Pročitano 94284 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1105
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
mob
SonyEricsson k750i
ne razumijem te Sle jr
na sta mislis kad kazes ni ja se ne slazem?
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Maksimalno dozvoljena duzina je 4 reda teksta!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
ma zjbavam se . . . ti kazes da se slazem . . . a ja kazem ni ja se ne slazem  Smile - mislim suprotno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Super je owa Jermenija Smile Qele,qele-Let's go,let's go Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2008, 17:35:21 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Sad sam opet odgedao Jelenu i bas mi zaoo.... Smile ...em sto je imala mnogo bolju pesmu, em sto moze da predaje pevanje onom ruskom fegetu!  Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2008, 17:45:15 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1105
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
mob
SonyEricsson k750i
Sad sam opet odgedao Jelenu i bas mi zaoo.... Smile ...em sto je imala mnogo bolju pesmu, em sto moze da predaje pevanje onom ruskom fegetuSmile
evo i par dokaza
za prvu nije iskljuceno da je montaza ali druga Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

sret3ch2.jpg
(56.42 KB, 544x576)
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Maksimalno dozvoljena duzina je 4 reda teksta!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004

Nedao Bog da Putin vidi ovo  Smile  Smile     Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ajd' dosta vise sa tom Evrovizijom  Smile Juce se zavrsilo ... sad bi oni da pricaju o tome u narednih 50 god ... dok ne dobiju boju  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Eurosong - finale

Pobednik 53. takmičenja za Pesmu Evrovizije je predstavnik Rusije - Dima Bilan. Ovim su se predviđanja mnogih ljudi pa i kladionica, da je Dima glavni favorit, ispostavila kao tačna. Kao i posle svakog takmičenja, komentari su različiti. Činjenica je, međutim, da je Rus najozbiljnije ušao u celu kampanju i u promovisanje svoje pesme. Iza njega je stala i država, a kada se tome dodaju zagarantovani glasovi bivših sovjetskih republika, ubedljiva pobeda bila je sasvim očekivana. Na kraju krajeva, ono dvominutno stajanje bosonogog pevača na ledu, kao i spektakularno cepanje košulje moralo je biti nagrađeno. Sve čestitke Bilanu.

Da se vratimo na sam spektakl. Arena je izgledala fenomenalno. Krcata i vesela cele večeri, znala je da nagradi sve takmičare salvama aplauza. Jovana i Željko ponovo su bili odlični. Počelo je uz Marijinu "Molitvu" i erupciju oduševljenja. Zatim se na bini smenjivalo 25 takmičara koji su se trudili da se predstave u što boljem svetlu. Nakon mog favorita Lake, usledilo je uključenje uživo u program iz centra grada. Veliki video bim bio je postavljen ispred Skupštine grada, gde se okupilo više hiljada Beograđana. Atmosfera je bila sjajna. Simpatična voditeljka Dušica Spasić se vrlo dobro snašla u toj ulozi. I tom prilikom smo pokazali svetu kako se kod nas veseli.

Nastavljaju se nastupi. Od direktnih finalista, koje smo imali priliku da vidimo prvi put, najbolji utisak na mene ostavio je Francuz Sebastijen Telije sa zaista upečatljivim nastupom i jako simpatičnom pesmicom. Španac Rodolfo Čikilikvatre, čiju su pesmu proglašavali za jednu od najgorih na Evroviziji ikada, za mene je bio prijatno iznenađenje. Uz komičan nastup i uvođenje novina na ovom takmičenju dobio sam mnogo više od onog što sam očekivao. I tako stižemo do rednog broja 23 i naše Jelene. Sve je bilo kako treba. I pesma, i nastup, i ovacije. Međutim, ja sam imao jedan problem. S knedlom u grlu, nisam mogao s mirom da otpratim njen nastup. Razmišljao sam da li uopšte to i da spominjem. Ipak, moram. O čemu se, zapravo, radi? Naime, noć pre finala, proveo sam uz svoju omiljenu igračku - daljinski upravljač. Menjajući kanale, zastao sam na šestici i umalo se nisam onesvestio. Poznata televizija, poznati "grandiozni" šou i poznato lice - Jelena Tomašević. U punom sjaju, s emocijama poput onih iz Arene. Uz Miki, Šiki, Ceki, Seki i ostale "zvezde". Zar joj je tu bilo mesto? Silno razočaran, dugo sam ostao pod tim utiskom, a gorak ukus iz grla još ni danas nisam sprao. Ne bih mnogo da komentarišem, ali voleo bih da čujem i vaše mišljenje o tome...

Nakon predstavljanja takmičara, glasanje je otvorio legendarni Vlade Divac, bacajući košarkašku loptu u gledalište, uz sjajnu asistenciju Željka Joksimovića. Čekajući konačan ishod glasanja, ponovo smo bili uživo u centru s Beograđanima; gledali smo mini-koncert Gorana Bregovića i njegovog "Orkestra za svadbe i sahrane" i zavirili malo u bek stejdž. Da napomenemo još da je gost Evrovizije bio i čuveni modni kreator Žan-Pol Gotije, koji se nalazio u ulozi komentatora za francusku televiziju. Inače, u finalnoj večeri, voditeljka Jovana nosila je njegove kreacije. Gotije je veliki fan ovog takmičenja i bio je oduševljen što će na taj način biti deo tog bleštavila i kičeraja.

Na kraju, dobili smo rezultate glasanja, tokom kojeg je vrlo brzo ponestalo neizvesnosti. Pobednik Rusija, druga Ukrajina i sjajna Ani Lorak, treća Grčka i vesela Kalomira. Naša Jelena Tomašević zauzela je vrlo dobro šesto mesto. Spektakl je završen veličanstvenim vatrometom na tri lokacije u gradu. Zaključak je da smo, bez svake sumnje, pokazali da smo pravi domaćini i da zaslužujemo da budemo deo te velike Evrope. Ona se sada seli u Rusiju. A mi ćemo je svakako stići... jednog dana. Putuj, Evropo!

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1105
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
mob
SonyEricsson k750i
evo ove za koju je moguce da je montaza jer ih ne uspjedoh obe u jedan post staviti
Dima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Tel.Me Your.Number
Palindrom brate imas samo jednu sliku  Smile
na ovoj izgleda ko da je video...... . ... .. nesto  Smile

@Sle Jr

pricaju 2 trgovca i jedan kaze:
- Jel ti postujes musterije?
- Naravno, a ti?
- Ni ja.  

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 08:35:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.