Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 09:06:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2008.  (Pročitano 108547 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Joj kad cujem ovog pedera da dahce u onaj mikrofon posle svake reci Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
Иначе како су сви знали да је она погрешила у додели 12 поена пре него што је и рекла да је погрешила... Као Јерменија 10, а оно се ништа не помера и жељко реагује као грешка... И на крају Јерменија 12.
brate...mozda si i upravu ...
rezultati se znaju unapred  Smile

Па то и не изненађује, јер ако је на тој евровизији све уиграно и извежбано 100 пута, морале су и те ситуације са бодовањем да се увежбавају.
momci sta je sa mozgom? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Pod hitno mora da se menja nacin bodovanja, nema druge!

Mnogo tesko . . . Ne moze ni pravilo jedan glas jedan covek, pa da se onda sabira bez obzira na zemlje,jer bi u tom slucaju dobijale one zemlje koje dobijaju max od recimo Rusije ili Francuske ili tako neke velike- mnogoljudne zemlje

Citat
U are great  Smile
  Smile Ogluveo sam nacisto  Smile pored toga sto sam ocoravio . . . Onu Grkinju sam gledao , umalo da se ugusim - zaboravio sam da disem . . . Nije tolko lepa kolko neke al ima nesto i onaj ceo nastup ajme meni  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1105
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
mob
SonyEricsson k750i
evo pogledao sam evrovizije i procitao sve stranice.
organizacija,pozornica,osvjetljenje itd. na najvisem nivou.
jesam li ja lud ili onaj joksimovic skroz slabo govori engleski pa najvise vremena govori francuski.
divac pored njih dvoje pogotovo zeljke Smile presmijesno.
i kako me nervira onaj rus sa svojom mimikom.imam osjecaj kao da se esto ruga,da nesto ubjedjuje,hoce ostaviti neku jaci utisak.ma ne znam ni sam.
iznenado me los plasman svedske.
mada ne mozete reci da ste mogli bas predvidjeti rezultate glasanja.jer ipak nece rusija pobijediti sa svakakvom pjesmom.
ova se izgleda koliko-toliko svidjela ljudima pa je rusija dobijala glasove iz cijele evrope.
i ko bi predvidjeo da ce glavni favorit svedska ostvariti ovako los plasman ili turska los.
i da dabogda svim tinejdzerkama koje su glasale za onu spodobu dimu veceras u snovima dolazio i pravio face
« Poslednja izmena: 25. Maj 2008, 01:04:57 od Palindrom »
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Maksimalno dozvoljena duzina je 4 reda teksta!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG 
Иначе како су сви знали да је она погрешила у додели 12 поена пре него што је и рекла да је погрешила... Као Јерменија 10, а оно се ништа не помера и жељко реагује као грешка... И на крају Јерменија 12.
brate...mozda si i upravu ...
rezultati se znaju unapred  Smile

Па то и не изненађује, јер ако је на тој евровизији све уиграно и извежбано 100 пута, морале су и те ситуације са бодовањем да се увежбавају.
momci sta je sa mozgom? Smile Smile

Са мозгом је то да се данас све ствари увежбавају. Па сети се само да смо на светском првенству у фудбалу 2006. на генералној проби жреба извукли исту групу као и сутрадан уживо.

Не креирам теорије завере али ме је стварно изненадило што су сви реаговали изненађено када је направила грешку...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC One X
Znači... ko je pustio onog pedera da peva?  Smile Vidi se da je gej po tome što muvao onog Mariju Smile. Bolje i da je Grčka pobedila, jes' da cura ne zna da peva, ali:
1. Lepo izgleda
2. Pesma je koliko-toliko zarazna (ovog će zaboraviti dok se vrati u Moskvu)
3. Strejt je (nadam se  Smile)

Ukrajinska pesma mi se od samog početka nije sviđala, a da budem iskren i Kalomira lepša od Ani (a Sirušo najlepša  Smile)

Što se moje favoritkinje Sirušo tiče - nije loše, obzirom da, kao što neko reče, Jermenija nema dijasporu, tako da je ona u mojim očima pobednik  Smile
Srbija joj dala 5 poena, tako da bar nisam bacio pare  Smile

Brega čobanin zalutao  Smile, voditeljima engleski ide ko maternji, francuz se malo bockao, ili nešto šmrkao Smile, Špancima treba zabraniti učešće u narednih 10 godina, da se opamete  Smile

Drago mi je što je Šveđanka nazad  Smile, samo sam čekao kad će da počne da se topi, a ona Norvežanka ima veću ruku od Izraelca  Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2008, 01:08:07 od X3mE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

...and justice for all!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3310
Meni je malo smešno što smo od marginalnog evropskog muzičkog događaja, gde države kao svoje predstavnike šalju ćurane, pedere, anđele i đavole, travestite itd, napravili neki ,kao, spektakl. Rasparčane evropske države dele poene svojim bivšim zemljacima i susedima. Dobro smo mi to izveli kao domaćini, ali ovo je Pesma Evrovizije. Ali gde je tu pesma? Besmisleno!
IP sačuvana
social share
U istini su dugačke noge.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Ljudi bre, pa nece valjda kladionice da pogrese? Kada je to bilo sto se tice Evrovizije? Pa na ruse je kvota bila samo 2.5 dok je drugi favorit bila Ukrajina sa cak 5.00 kvotom.
Zasto bi neko ojadio kladionice na taj nacin? Jos jednom, kladionice ne bi stavile ovako malu kvotu na njih da se nije znalo sta ce biti kasnije u Areni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
ТУЧА!

На путу од Арене до „Сава“ центра дошло је до неколико туча између навијача Македоније и Грчке. Наиме, Грци су били испровоцирани скандирањем својих првих суседа. У овом инциденту један Македонац је завршио у Ургентном центру јер је задобио озбиљне повреде главе од ударца заставом. Остали учесници у тучи прошли су с мањим повредама, а инцидент се наставио и на самој журки, тако да је обезбеђење нон-стоп морало да буде у приправности.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 09:06:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.