Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 00:59:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2008.  (Pročitano 109405 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
dostava ti je 10... kako god da okrenes.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
A jel bi mogao neko da mi kaze kolika je cena ispred arene, ako moze?  Ili mozda da skoknem do bga, premlatim nekog volontera i uzmem mu majicu... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Tel.Me Your.Number
Nisu prosli Bugari, ovo je sramota!  Smile

Nisu prosli ???? Ja cu da placem  Smile
mnogo mi krivo........majke mi   Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2008, 02:56:19 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
NOVI EVROVIZIJSKI TROFEJ

Na konferenciji za novinare koja je prekjuče održana u Centru „Sava“ u organizaciji supervizora Evrosonga Svantea Stikselijusa i producenta RTS Sandre Šuše, javnosti je predstavljen novi evrovizijski trofej, koji će u subotu pripasti pobedniku prestižnog muzičkog takmičenja na Starom kontinentu. Trofej je novinarima prezentovala još uvek aktuelna evrovizijska pobednica Marija Šerifović. Inače, to je replika mikrofona urađenog od kristala i rukotvorina je Kjelija Engmana, čoveka koji već tri decenije izrađuje umetnička dela od stakla.

Izvor: Kurir
« Poslednja izmena: 23. Maj 2008, 10:18:48 od ziledin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
JURIŠ U FINALE!!!

I drugo polufinalno veče "Evrosonga" dokazalo da je Srbija napravila najbolji i najspektakularniji muzički šou na svetu

Drugo polufinale najspektakularnijeg muzičkog šoua na svetu održano je sinoć u prelepom ambijentu "Beogradske arene". U drugom polufinalu "Pesme Evrovizije" nastupili su predstavnici 19 zemalja, a drugih deset u jurišu na "Evrosong" titulu 24. maja su predstavnici Ukrajine, Hrvatske, Albanije, Islanda, Gruzije, Danske, Švedske, Letonije, Turske i Portugala, dok su iz daljeg takmičenja ispali izvođači iz Litvanije, Švajcarske, Češke, Belorusije, Bugarske, Mađarske, Malte, Kipra i Makedonije.

Finalisti "Evrosonga 2008":

Prvo polufinale: Grčka, Rumunija, Bosna i Hercegovina, Finska, Rusija, Izrael, Azerbejdžan, Jermenija, Poljska i Norveška

Drugo polufinale: Ukrajina, Hrvatska, Albanija, Island, Gruzija, Danska, Švedska, Letonija, Turska, Portugal

Direktno: Velika Britanija, Francuska, Nemačka, Španija i Srbija

Tokom glasanja (gledalaca iz Francuske, Engleske i Srbije), koje je otvorila prva pobednica "Evrovizije" Liz Azija, publika je uživala u revijalnom delu, u kome je baletski ansambl Narodnog pozorišta izveo odlomak iz baleta "Ko to tamo peva" na muziku Vojislava Vokija Kostića. Tema drugog polufinala, pod naslovom "Srbija za početnike", bile su reke, a program u "Areni" ponovo su uspešno vodili Jovana Janković i Željko Joksimović.

Prema očekivanju, zvezde druge večeri bile su prelepe gracije - Ukrajinka Ani Lorak i Šveđanka Šarlot Pereli, ali su publiku u "Areni" bez daha ostavile i 16-godišnja Albanka Olta Boka, Gruzijka Dijana Gurckaja (pevačica slepa od rođenja) i Potrugalka Vanija (u svom nastupu dočarala bol žene koja gubi supruga).

Drugo polufinalno veče pratilo je 2.500 akreditovanih novinara iz 43 zemlje učesnice, ali i iz Amerike i Australije.
(R. J.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Eurosong: Poslednja ali ne i zadnja
Cetvrtak, 22. maj 2008. 19:15    

Vanja Fernandez jedna je od istinskih muzičkih nada Eurosonga, raskošnog glasa i čarobne ličnosti, kao i sve velike portugalske zvezde.

Rodjena u Funčalu, na vulkanskom ostrvu Madeira, koje zovu i "ostrvom cveća". Upravo u toku žive turističke sezone, Vanja je započela karijeru - na hotelskim terasama: "Živela sam na ostrvu koje ima veliku tradiciju nastupa u hotelima i barovima, i to je najveća škola koju sam imala, nastupala sam na radiju, televiziji i revijalnim koncertima. Moja je sreća da imam toliko nastupa i iskustva".

Dugogodišnje iskustvo i suvereno vladanje glasom, krije se iza izgleda nasmejane devojčice: "Počela sam sa 12 godina, na lokalnom takmičenju, pevala sam evrovizijsku pesmu "Chamar a música", portugalske zvezde Sare, zatim sam nastupala u razlicitim postavkama, a sa 18 sam počela da se muzički obrazujem. Završila sam školovanje na Konzervatorijumu, solo i džez pevanje, sada se nadam da ću upisati univerzitet i nastaviti svoje studije. Mislim da je muzika veoma važna, da bi ako pevaš trebalo da imaš i obrazovanje, ono pomaže da sačuvaš svoj glas. Obrazovanje se nikada ne završava, trebalo bi da učimo dok smo živi".

Zato i ne čudi da je na svojoj žurci u Beogradu, briljirala u izvodjenju evrovizijskog materijala, poslušajte.

Vanja voli da nastupa bosa, a u Beograd je povela najživopisniju ekipu, pravi "džipsi" karavan plesača i pratećih vokala: "Ove godine sam imala sreće da upadnem u jedan televizijski program, pa sam postala prepoznatljivija i stekla prijatelje koji su postali moj tim".

Kao predstavnica Portugala na Eurosongu, izašla je iz džez krugova i postala šire poznata: "Mislim da slava nije važna za muziku, ali uliva snagu i daje priliku da se bude bliže publici".

Prvi album je u pripremi, kom će se muzičkom prikloniti carstvu: "Zapravo volim da pevam po malo od svega: jazz, fado, bossanove, blues, klasičnu muziku, a nadam se da će moj album prvenstveno zvučati portugalski, sa malim uticajima svetske muzike, pa ćemo videti".

Neizmežno je poredjenje sa čudesnim glasovima Amalije Rodrigez ili Tereze Saljeru: "Ne zamišljam sebe sa velikom karijerom kakvu imaju one, za tako nešto bih morala mnogo da radim. Za sada se nadam da će mi se pružiti prilika da dosta radim".

Veliki šou u beogradu komentariše ovako: "Mislim da je Eurosong, razmena različitih kulturnih identiteta i samim tim, nešto predivno, a ja se upravo tako osećam".

Na drugoj polufinalnoj večeri u Beogradu, nastupiće poslednja sa pesmom "Sehnora do Mar". Ovde uz malu pomoć Byutie Queens.

Obratite pažnju na poslednju stvar!

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Prvi finalisti na skeneru Jelene Tomašević i njenog tima
Grčka je ozbiljan rival
Autor: P. M. | 22.05.2008 - 06:00

Prvo polufinale „Evrovizije“, osim publike u „Areni“ i miliona fanova pokraj malog ekrana širom Evrope, s velikom pažnjom pratila je i naša predstavnica Jelena Tomašević sa svojim timom.

U karantinu, poput fudbalera, Jelena je pažljivo gledala i komentarisala prvo polufinalno veče „Evrosonga 2008“. Specijalno za čitaoce „Blica“, Jelena i njen tim (frulaš Bora Dugić, prateći vokali Marko Vulinović i Jelena Mitić, violinistkinja Mirjana Nešković, majstor na mandolini Aleksandar Sedlar Bogoev) prokomentarisali su većinu učesnika prvog polufinala.
Norveška - baš dobra balada, jaka četvorka od nas
Poljska - vrlo dobro
Irska - tišina, no comment
Andora - stajling, šta to beše?
Bosna - nastup i pesma za pet zvezdica, oduševljeni smo
Jermenija - podbacila
Grčka - jako dobro
Izrael - najbolji muški glas večeri
Moldavija - zar sa džezom na „Evrosong“?
Rumunija - gde farmerke uz ovakvu pesmu?
Rusija - olimpijsko zlato za scenski nastup
Prvo takmičarsko veče je završeno, večeras nas očekuje drugo, utisci se sređuju. Do subote i finala ostalo je još malo. Naš tim je spreman.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Poljaci kritikuju svoju predstavnicu
Autor: E.B. | 23.05.2008 - 06:00

Iako se plasirala u finale, Poljaci su uspeh svoje predstavnice Ajzis Dži dočekali nizom zluradih komentara.

Poljaci nikako ne mogu da se pomire s činjenicom da ih na „Evrosongu“ predstavlja Amerikanka (Ajzis, čije je pravo ime Tamara Dajen Vimer je rođena u Sijetlu, a 2004. se udala za Poljaka Adama Golebjovskog), a ugledni nedeljnik „Vprost“ je čak napisao da su Poljaci poslali Srbiji „osvetu za Kosovo“.
Takođe, jedan od velikih „grehova“ Ajzis Dži je što peva na engleskom jeziku, bez obzira što je ona prvi predstavnik Poljske koji je nakon četiri godine izborio plasman u finale. To nije sve, poljski tabloidi su otišli u drugu krajnost i tvrde da je Ajzis nekada bila muškarac!
Ni poljska državna televizija nije verovala u uspeh svoje predstavnice, tako da za prenos prvog polufinala nije obezbedila ni prevod ni komentatora u studiju. Nacionalna televizija neće prenositi drugo polufinalno veče i pravi fanovi „Evrovizije“ su ljuti jer neće imati priliku da vide ko će biti konkurenti Ajzis Dži u finalu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Strani novinari očarani Jeleninim pevanjem
Autor: E.B. | 23.05.2008 - 06:00

Do početka finala ovogodišnjeg „Evrosonga“ ostao je još samo jedan dan za poslednje pripreme srpske delegacije i naše predstavnice Jelene Tomašević.
Lepši deo srpskog tima na „Evrosongu 2008“ juče je čitavo prepodne proveo u kozmetičkom salonu i kod frizera, dok je muški deo tima imao slobodan dan. Prve obaveze počele su u kasnim popodnevnim časovima. Intervjui za inostrane medije u ovom trenutku su prioritet, a da je Jelena jedan od najtraženijih učesnika govori i interesovanje medija iz čitave Evrope.
Od 20 do 21.40 Jelena je u holu hotela „Kontinental“ davala jedan za drugim intervju.
Ričard Krejn iz Londona, predstavnik britanskog OGAE, na obe konferencije za medije srpske delegacije izrazio je veliko interesovanje za Jelenu, ali i za Boru Dugića.
- Jelena ima neverovatne glasovne mogućnosti, ali interesantna je i njena harizma - kaže dugogodišnji poznavalac „Evrosonga“ koji smatra da je ovo godina u kojoj će se o pobedniku odlučivati na samom kraju.
- Iznenađenja su moguća, a u trci za prvo mesto vidim Ukrajinu, Srbiju i kao potencionalno iznenađenje Grčku - kaže Krejn, koji ne krije tugu zbog neulaska Belgije u finale.
Za najuticajniji evrovizijski radio „Escradio“, čije je sedište u Nemačkoj, Jelena je razgovarao sa muzičkim urednikom Matijasom Petremanom.
- Krivo mi je što 2005. Jelena nije predstavljala Srbiju i Crnu Goru pesmom „Jutro“ - kaže Petreman koji, kao Ričard, ističe da je Jelena glavni favorit, a da je pesma „Oro“ prepuna emocija i nije potrebno pevati je na drugom jeziku da bi se ta emocija razumela.
Slovenački mediji su na kraju dana koji je bio posvećen sedmoj sili izneli svoje impresije Jeleninim glasom, ali i odlično poznavanje njenog rada u muzičkom svetu. Svi prisutni novinari insistirali su od Jelene da peva uživo.
- Samo da podvučemo muziku i ovo zvuči kao na CD-u - kaže novinar slovenačkog „Hit radija“.
Jelena i njen tim sredu su okončali na prijemu koji je u čast učesnika u svojoj kući priredio Goran Bregović.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Drugo polufinalo veče "Evrovizije" pred više od 12.000 ljudi
Ukrajinka digla Arenu na noge

Autor: M. Mijatović, S. Jovanović | 23.05.2008 - 01:34

Ukrajinka Ani Lorak bila je zvezde sinoćnjeg, drugog polufinala "Evrovizije". Razigrana seksi pevačica digla je "Arenu", više od 12.000 ljudi, na noge i mirno sačekala rezultate glasanja koji su rekli: "Ani ide u finale". Dobro atmosferu napravili su i Bugari "Deep zone" predvođeni pevačicom Joanom, ali oni nisu imali toliko sreće - ostali su bez očekivanog finala.

U finale, koje se održava 24. maja u "Beogradskoj areni", prošli su i predstavnici Hrvatske, Albanije, Islanda, Gruzije, Danske, Švedske, Letonije, Turske i Portugala. Iznenađenje večeri svakako je plasman Danske, Letonije i Portugala u finale, dok je ispadanje Bugarske i Švajcarske bilo neočekivano.
U finalu 25 zemalja
Finalisti iz drugog polufinala
Ukrajina - Ani Lorak
Hrvatska - "Kraljevi ulice"
Albanija - Olta Boka
Island - "Eurobend"
Gruzija - Dijana Gurtskaja
Danska - Sajmon Metju
Švedska - Šarlot Pereli
Letonija - "Pirates of the sea"
Turska - "Mor ve otesi"
Portugal - Vanija Fernandez
Finalisti iz prvog polufinala
Rusija - Dima Bilan
Jermenija - Sirušo
Grčka - Kalomira
Rumunija - Niko i Vlad
BiH - Elvir Laković Laka
Finska - "Terasbetoni"
Izrael - Boaz Mauda
Azerbejdžan - Elnur i Samir
Poljska - Ajzis Dži
Norveška - Marija Haukas Storeng
Direktni finalisti
Srbija - Jelena Tomašević
Nemačka - "No angels"
Španija - Rodolfo Čikilikvatre
Engleska - Endi Ejbraham
Francuska - Sebastijan Telije

Za razliku od prve večeri, ispred ulaza u "Arenu" je vladala ogromna gužva, redovi navijača iz svih zemalja, uključujući i one koje nisu prošle u finale tiskali su se kako bi što pre zauzeli svoja mesta. Drugo polufinale u "Areni" je pratilo više od 12.000 posetilaca, a ono malo preostalih mesta pripalo je fanovima i volonterima koji su svojim radom proteklih dana zaslužili da ovaj muzički spektakl posmatraju uživo.
Veče su otvorili operska pevačica Iva Mrvoš i plesač "Mulen Ruža" Aleksandar Josipović, maskiran u Pegaza, ansambl "Kolo" izveo je u okviru programa "Srbija za početnike" splet narodnih igara , uz pomoć gudačkog kvarteta "Studio Alektik". Zatim su na scenu izašli voditelji Željko Joksimović i Jovana Janković, koji su pozdravili sve gledaoce širom Evrope i poželeli im dobrodošlicu u drugo polufinale.
Island koji predstavlja grupa "Eurobend" otvorila je nadmetanje sa pesmom "This is My Life" i brzim ritmom svoje pesme najavili uzbudljivo i dinamično veče. Šarlota Pereli predstavnica "Švedske" opravdala je očekivanja brojnih navijača koji su za nju navijali iz "Arene" i priredila odličan šou, za koji je bila nagrađena burnim aplauzom. Sledeći na sceni bili su rok grupa "Mor ve Otesi" iz Turske, nastup Ukrajinke Ani Lorak, koja je blistala u mini haljini prekrivenoj sa bezbroj kristala, naterao je sve u publici da zaigraju uz vrući ritam njene pesme "Shady Lady". Predstavnik Litvanije svojom baladom usporio je ritam, a mlada albanska pevačica Olta Boka oduševila je i raznežila publiku još jednom baladom, u istom laganom ritmu nastavio je i predstavnik Švajcarske Paolo Meneguci. Nastup Tereze Kerndlove iz Češke podigao je temperaturu u gledalištu do usijanja dok je sa svojim atraktivnim plesačicama obučenim u kratke šorciće izvodila numeru "Have Some Fun", a onda je bina bljesnula zlatnim sjajem za vreme nastupa beloruskog takmičara Ruslana Alehna. "Pirati mora" iz Letonije obučeni u gusarske kostime delovali su kao da su došli pravo iz zemlje Petra Pana pevajući "haj, haj, ho"... Duh prošlih vremena na scenu su vratili "Kraljevi ulice" iz Hrvatske svojim melanholičnim izvođenjem šlagera "Romanca", "Deepzone & Baltazar" iz Bugarske predvođeni zanosnom pevačicom Joanom izazvali su ovacije u publici gde su se viorile mnogobrojne bugarske zastave svojim tehno-rege nastupom. Veoma efekatan nastup u kome je bila sadržana poruka mira imala je Diana Gurtskaja iz Gruzije, a "mediteranski vulkan", kako zovu predstavnicu Malte Morenu, imala je nastup koji je podsećao na Ruslanu sa "Evrosonga" 2006, dok je Evdokija Kadi sa Kipra uz prepoznatljivi zvuk sirtakija pevala o "fatalnim ženama". Pretposlednji su nastupili Tamara, Vrčak i Adrijan iz Makedonija, a publika je sve vreme pevala sa njima pozdravljajući ih dugim aplauzom. Na scenu je poslednja izašla Vania Fernandez iz Portugala, koja je suptilnom mešavinom fada i tanga pripremila publiku za glasanje. Domaćini večeri Jovana i Željko ugostili su na sceni prvu pobednicu "Evrovizije" iz 1956. Lis Asju, koja je označila početak glasanja. U revijalnom delu drugog polufinala izveden je deo baleta Narodnog pozorišta "Ko to tamo peva".
U finale je prošlo 25 zemalja, do sutrašnjeg finala u "Areni" takmičari imaju još samo malo vremena za pripremu... Biće vruće!

Kladionice ne greše
Najpoznatije evropske ("William Hill", "Sky bet"...) i domaće ("Meridijan") kladionice ponovo su bile u pravu. Iskusni bukmejkeri dobro su procenili ko će i subotu pred publiku u "Areni" pa su na Ukrajinu, Švedsku, Tursku... bile male kvote, dok su pomalo "omanuli" u slučaju Švajcarske i Bugarske.

Gužva i tapkaroši
Ispred i u "Areni" sinoć je bila mnogo veća gužva nego li prve polufinalne večeri, pa su se, pomalo stidljivo pojavili i tapkaroši. Karte za finale nude se po početnoj ceni do 100 evra ("imam još dve-tri, nisu loša mesta", šaputao je sinoć jedan momak), a očekuje se da u subotu dostignu i veću cenu.

Polovičan uspeh eks-Ju zemalja
U finalu "Evrovizije" iz zemalja bivše eks-Ju plasirala se Srbija (direktno, pobedom Marije Šerifović), predstavnik BiH Laka i hrvatska grupa "Kraljevi ulice" sinoć, dok će finale pokraj malog ekrana gledati Rebeka (Slovenija), Tamara, Vrčak i Adrijan (Makedonija) i Stefan (Crna Gora).

Jelena Janković u finalu
Na južnom ulazu u "Beogradsku arenu", naša teniserka Jelena Janković snimala je pozdravnu poruku iz Beograda koja će biti puštena tokom finalne večeri, a oko nje se okupio veliki broj znatiželjnika. Tokom sinoćnjeg polufinala publici se obratila i naša druga najbolja teniserka Ana Ivanović sa još jednom razglednicom iz Beograda.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 00:59:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.