Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 23:50:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2008.  (Pročitano 108922 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Tel.Me Your.Number
Ma Calomira je najljepsa... Smile

jbt to C.... Kalomira bre!  Smile Smile

dobri su bugari  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2008, 17:02:02 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@Rinaka...

Ti ili si isfrustriran do bola ili ga nijesi umocio sto godina..

Koja je tebi dobra pjesma...jer..Bosna,HR,CG..i td,nevaljaju... Smile
bravo kralju Smile Smile Smile Smile Smile
Nisam kralj a umacem svaki dan,  Smile Smile :Pi dalje mislim da je Bih pesma dno dna(živi bili pa vidili) a što se tice Crnogorske o njoj govori plasman !   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
NOVO PRAVILO GLASANJA

Prilikom petnaestominutnog glasanja za pesme izvedene u oba polufinala i finalu Evrosonga televizijski auditorijum širom Evrope prvi put će moći sa jednog telefonskog broja da uputi najviše 20 poziva ili SMS poruka za kompoziciju koja im se najviše dopala.

Ovo novo pravilo uvedeno je kako bi se svim učesnicima pružila jednaka šansa, a zbog višegodišnje dominacije istočnoevropskih zemalja kad je reč o glasanju. Naime, poslednjih godina bilo je negodovanja zbog toga što je nastankom većeg broja država na tlu nekadašnjih u istočnoj i jugoistočnoj Evropi nova „dijaspora“ u „komšiluku“ omogućila njihovu dominaciju na Evrosongu.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Intervju, ANI LORAK, Ukrajina
LEPOTICA IZ SENKE

Drago mi je da se sviđam srpskim muškarcima. Sto posto sam prirodna, onakva kakvu me mama rodila!

Predstavnica Ukrajine Ani Lorak, uz našu Jelenu Tomašević i Rusa Dimu Bilana, najveći je favorit za pobedu na „Evrosongu". Jedna od najzgodnijih pevačica na „Pesmi Evrovizije" u ekskluzivnom intervjuu za Press otkriva da je dama iz senke poput junakinje njene pesme (Šejdi lejdi), da su njene zanosne obline potpuno prirodne, kao i da puno vremena i novca troši na šminku, garderobu i cipele.

Ani je iz drugog pokušaja uspela da se plasira na „Evrosong", a pored pevanja bavi se i komponovanjem, pisanjem, kao i humanitarnim radom. Prve nagrade za pevanje dobila je u Ukrajini još kao 14-godišnjakinja. Potom je osvajala prva mesta na takmičenjima u Americi i nastupala u brojnim evropskim zemljama. Najteže u karijeri podnela je poraz na nacionalnom takmičenju u Ukrajini, kada je osvojila drugo mesto.

- Kada sam prvi put nastupila nije presudila muzika, već politika, i zato nisam pobedila. Bilo mi je žao, kao i svima u Ukrajini, što nisam otišla na „Evrosong", i tada sam mislila da više nikada neću učestvovati na nacionalnom izboru. Nije bilo lako ponovo učestvovati, ali kada sam čula muziku za „Šejdi lejdi", ipak sam odlučila da se takmičim.

Vaša pesma je već postala popularna i van granica Ukrajine. Šta očekujete od „Evrosonga"?

- Osećala sam se prelepo kada nam je stigla fantastična vest iz Londona da je moja pesma naišla na sjajan prijem i da je na Kapital radiju proglašena za najbolju. Verujem da će Britanci glasati za mene. Ko će još glasati, to ćemo videti, ali sam puno dobila već samim dolaskom u Srbiju.

Da li ste vi ta dama iz senke o kojoj pevate?

- Zaista jesam. U 11. godini ostala sam bez brata i tada sam se suočila sa užasnom tugom. Trebalo je da iz svega izađem jača. Nisam htela da iko primeti kroz šta prolazim. Zato pouzdano mogu da kažem da sam prava „šejdi lejdi".

Mnogi u Srbiji smatraju vas jednom od najlepših učesnica „Evrosonga". Koga smatrate najvećom konkurencijom?

- Hvala na komplimentima. Drago mi je da se sviđam srpskim muškarcima, ali ne mogu o tome na pravi način da govorim. Ima puno lepih žena i teško je odlučiti koja je najlepša. Lepotu je teško porediti.

Da li su vaše zanosne obline prirodne?

- Sto posto sam prirodna, onakva kakvu me je rodila mama. Brinem o svom izgledu, a to nije nimalo lako. Puno vremena i puno novaca trošim na negu, šminku, garderobu, cipele. Nije lako biti sređen u svim situacijama.

Šta će se dešavati u vašoj karijeri posle „Evrosonga"?

- Posle takmičenja ću se mesec dana odmarati, samo ću ležati i čitati knjige. Ovo je zaista veliko takmičenje, za koje su pripreme bile iscrpne. Sve je odnelo puno energije, koju moram da nadoknadim pre nego što počnem da pripremam album, koji ću izdati i za inostrano tržište.
A. RADENOVIĆ

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
KO TO TAMO PEVA?

Večeras drugo polufinale „Evrovizije", glavni favoriti Ukrajina, Švedska i Bugarska

Sjajnija od kristala, pitkija i od „Pilsa"... Čehinja Tereza Kerndlova

Drugo polufinale takmičenja „Pesma Evrovizije", na kome će nastupiti predstavnici 19 zemalja, biće održano večeras u „Beogradskoj areni". Takmičenje će otvoriti predstavnici Islanda, a potom će nastupiti izvođači iz Švedske, Turske, Ukrajine, Litvanije, Albanije, Švajcarske, Češke, Belorusije, Letonije, Hrvatske, Bugarske, Danske, Gruzije, Mađarske, Malte, Kipra, Makedonije i Portugala.

Duboki dekolte u dubokoj zoni... Bugarka Joana, „Deep Zone"

Deset najboljih kompozicija prema odluci žirija i publike iz zemalja učesnika drugog polufinala plasiraće se u finale 24. maja, gde se već nalaze pet direktnih finalista i 10 novoizabranih finalista iz prvog polufinala.

U glasanju, koje će otvoriti prva pobednica „Evrovizije" Lis Asia, učestvovaće i publika i žiri Velike Britanije, Francuske i Srbije. Tokom prebrojavanja glasova publika će uživati u delu baleta „Ko to tamo peva" Narodnog pozorišta u Beogradu, a planirano je da nastupi i Kostantin Kostjukov.

Švedski akcioni... Šarlot Pereli

Tema drugog polufinala biće „Srbija za početnike", kojom će se Evropi predstaviti stanovnici naše zemlje i njihov mentalitet. Drugom polufinalu prethodiće tri generalne probe.
(A. R.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Eurosong: Poslednja ali ne i zadnja
Cetvrtak, 22. maj 2008. 19:15     

Vanja Fernandez jedna je od istinskih muzičkih nada Eurosonga, raskošnog glasa i čarobne ličnosti, kao i sve velike portugalske zvezde.

Rodjena u Funčalu, na vulkanskom ostrvu Madeira, koje zovu i "ostrvom cveća". Upravo u toku žive turističke sezone, Vanja je započela karijeru - na hotelskim terasama: "Živela sam na ostrvu koje ima veliku tradiciju nastupa u hotelima i barovima, i to je najveća škola koju sam imala, nastupala sam na radiju, televiziji i revijalnim koncertima. Moja je sreća da imam toliko nastupa i iskustva".

Dugogodišnje iskustvo i suvereno vladanje glasom, krije se iza izgleda nasmejane devojčice: "Počela sam sa 12 godina, na lokalnom takmičenju, pevala sam evrovizijsku pesmu "Chamar a música", portugalske zvezde Sare, zatim sam nastupala u razlicitim postavkama, a sa 18 sam počela da se muzički obrazujem. Završila sam školovanje na Konzervatorijumu, solo i džez pevanje, sada se nadam da ću upisati univerzitet i nastaviti svoje studije. Mislim da je muzika veoma važna, da bi ako pevaš trebalo da imaš i obrazovanje, ono pomaže da sačuvaš svoj glas. Obrazovanje se nikada ne završava, trebalo bi da učimo dok smo živi".

Zato i ne čudi da je na svojoj žurci u Beogradu, briljirala u izvodjenju evrovizijskog materijala, poslušajte.

Vanja voli da nastupa bosa, a u Beograd je povela najživopisniju ekipu, pravi "džipsi" karavan plesača i pratećih vokala: "Ove godine sam imala sreće da upadnem u jedan televizijski program, pa sam postala prepoznatljivija i stekla prijatelje koji su postali moj tim".

Kao predstavnica Portugala na Eurosongu, izašla je iz džez krugova i postala šire poznata: "Mislim da slava nije važna za muziku, ali uliva snagu i daje priliku da se bude bliže publici".

Prvi album je u pripremi, kom će se muzičkom prikloniti carstvu: "Zapravo volim da pevam po malo od svega: jazz, fado, bossanove, blues, klasičnu muziku, a nadam se da će moj album prvenstveno zvučati portugalski, sa malim uticajima svetske muzike, pa ćemo videti".

Neizmežno je poredjenje sa čudesnim glasovima Amalije Rodrigez ili Tereze Saljeru: "Ne zamišljam sebe sa velikom karijerom kakvu imaju one, za tako nešto bih morala mnogo da radim. Za sada se nadam da će mi se pružiti prilika da dosta radim".

Veliki šou u beogradu komentariše ovako: "Mislim da je Eurosong, razmena različitih kulturnih identiteta i samim tim, nešto predivno, a ja se upravo tako osećam".

Na drugoj polufinalnoj večeri u Beogradu, nastupiće poslednja sa pesmom "Sehnora do Mar". Ovde uz malu pomoć Byutie Queens.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Ajsis Dži: Ponosna na fanove
Cetvrtak, 22. maj 2008. 11:13    

Svestrana poljska predstavnica na Eurosongu proslavila je ulazak u finale sa svojim fanovima u Eurosong kafeu.

Poljska zvezda sa internacionalnom karijerom, Ajsis Dži, pravog imena Tamara Gołębiovska, svoj uspeh u prvoj polufinalnoj večeri zahvaljuje Bogu: "Ja verujem, stvarno verujem da se sve dešava sa razlogom", izjavila je na konferenciji naštampu pevačica koja takodje i komponuje, aranžira, programira, producira.

Atraktivna plavuša je poljskog porekla, odrasla je u Americi, a preselila se u Poljsku da bi bila sa svojim mužem. Najčešće nosi tirkiznu boju, možda zato što joj dobro stoji, a možda i zbog svog zaštitnog znaka povezanog sa egipatskom boginjom Isis, boginjom magije i zaštitnicom dece. Pogledajte sajt.

Na žurci posle prvog polufinala se pojavila u najboljem raspoloženju, a na ulazu je dočekao kordon fanova. Ajsis ih je sve izgrlila, zahvalila im se i pitala ih da li su videli da im je mahala sa bine.

Pitali smo je kako se oseća posle uspešne večeri: "Ponosna sam, pre svega sam ponosna", ponavljale je pevačica, "Ponosna sam i zbog Poljske koju predstavljam, i zbog svih ovih ljudi koji me podržavaju i okružuju, proslaviću ovo veče sa njima".

U Eurokafeu neki su slavili, neki tugovali, DJ je puštao evrovizijski repertoar, a svi su plesali, uključujući i Ajsis, kojoj je ples jedna od specijalnosti.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ziledine jeli veceras u 21h ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Ziledine jeli veceras u 21h ?  Smile
Verovatno...iskreno ja to ne gledam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Curka je ispao  Smile ... Sad nema svrhe gledati dalje...  Smile
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 131
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 23:50:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.