Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko prvenstvo za mlade U21-Holandija 2007  (Pročitano 41713 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC one
Kakav covek? Dao je gol i jos provocira sa onim u kezmanovom stilu(bivsem stilu :[115]Smiley... Kako sam se tada iznervirao, uf... Smile, i pored toga sto nije bila vazna utakmica... Jos hteo da se pozdravi sa onim nasim, Kacarom cini mi se, a mislim da bi mu ovaj nas najradije kosti polomio Smile...
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mislio sam na ono svi znamo kakva je njihova drzava.... jel to nije rasizam Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
vazno je da niko ne pominje sta je izjavio onaj derbesajer ili kako se vec zove Smile
misliš na debilšalabajzera
englezi su najveći rasisti u evropi, i to znam lično u komšiluk godinama dolazi englez iz liverpula oženio neku našu,čovek mrzi crnce i slične totalno ih upropašćavaju,a nesmeš im ništa odma rasizam,kao oni nemugu biti rasisti,
sve te fore oko ruganja afričkim igračima smo pokupili sa demokratskog zapada
kolko je bilo vređanja crnaca po najjačim ligama ove sezone, pa nikom ništa
englezi pravim navijačima zbog toga i nedozvoljavaju da uđu u stadion,kod njih samo penzioneri i deca
smešni su ko dečiji crtež
zaustavimo rasizam svi smo isti osim engleza
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
...Zove se Debilsajer!
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Smiljanić: Groningen mesto našeg uspeha!

Jedan od najboljih fudbalera Srbije na Evropskom prvenstvu za mlade u Holandiji, Milan Smiljanić rekao je da jedva čeka finale sa domaćinom na stadionu u Groningenu, na kojem je pre devet meseci ostvario najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri.

"Tačno je da mi je Juroborg stadion ostao u izuzetno lepom sećanju. Jesenas sam tamo sa Partizanom trijumfovao nad Groningenom i to mi je do sada najznačajniji rezultat u Evropi. Verujem, medjutim, da ću u subotu to nadmašiti i da će Srbija postati šampion", rekao je Smiljanić za MONDO u Najmehenu, nekoliko sati pre polaska za Groningen.

Partizan je na leto prošle godine pobedio Groningen u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu UEFA, ali to holandsko mesto je za crno-belo i u prošlosti bilo srećno (ko bi mogao da zaboravi bravure Milka Djurovskog).

Vezista "orlića" rekao je da je tek posle prospavane noći shvatio koliki je Srbija uspeh napravila trijumfom nad Belgijom.

"Tek sada mogu potpuno da sagledam šta smo uradili i osećam se fantastično zbog toga. Ovaj rezultat je veliki trijumf naše generacije, a sada imamo šansu da napravimo korak dalje u odnosu na onaj tim iz 2004. godine“, izjavio je Smiljanić.

On je dodao da Holandjane ne poznaje dovoljno dobro, ali smatra da se radi o ekipi koja je, uz Srbiju, najkvalitetnija na turniru.

"Ne poznajem ih dovoljno dobro, ali sam gledao njihove prethodne mečeve na ovom šampionatu. Nema sumnje da se radi o izuzetno kvalitetnoj ekipi koja je zasluženo u finalu, jer ima veliki broj vrhunskih igrača i do sada je, pored Srbije, pokazala najviše“, ocenio je Smiljanić.

Strelac drugog gola na meču sa Belgijom Dragan Mrdja istakao je da mu je to bio najdraži trenutak u dosadašnjoj karijeri.

"Prosečan fudbaler odigra jedno, eventualno dva polufinala Evropskog prvenstva u karijeri. Imao sam sreću da sam postigao drugi gol protiv Belgije i to je bio verovatno najlepši momenat u mojoj dosadašnjoj karijeri", rekao je Mrdja.

Napadač Srbije istakao je da u finalu sa Holandijom očekuje težak meč i pritisak sa tribina, ali je dodao da će to biti dodatni motiv za "orliće".

"Holandija je izuzetno jaka ekipa, jer ima mnogo igrača koji nastupaju u velikim klubovima. Znam da ćemo protiv sebe imati 20.000 navijača, ali nije prvi put da se nalazimo u situaciji. Ne smemo da se zalaćemo, već prvo da obezbedimo svoj gol, a kada nam se ukaže šansa da zatresemo protivničku mrežu, to ćemo i uraditi“, istakao je Mrdja.

Selektor Srbije Miroslav Djukić rekao je da je ekipa tek sada svesna koliko je uradila, ali da joj je ostao još jedan korak do vrha.

"Sada tek vidim koliko smo uradili, ali nam je ostao još jedan korak do kraja. Ovi momci su fantastični i mogu to da urade, a ja tu samo da bih ukomponovao taj orkestar i izvukao maksimum iz njih", naveo je on.

Djukić je rekao da u finalu očekuje tešku utakmicu i dodao da detaljna analiza holandske ekipe tek predstoji.

"Nismo se još bavili narednim rivalom, ali danas ćemo odgledati utakmicu Holandija – Engleska. Sada nam je prioritet da opustimo i odmorimo ekipu, a sutra ćemo trenirati u Groningenu. Znam da su Holandjani veoma kvalitetni, tehnički potkovani i da igraju brzo. Trebalo bi, ipak, više da gledamo sebe i ako ekipa pruži maksimum, možemo da se nadamo uspehu", zaključio je Djukić.

Reprezentacija Srbije u četvrtak popodne napustila je Najmehen i otputovala u Groningen, gde će pre finala imati jedan trening na stadionu Juroborg.

Izvor: MTS-Mondo

Slovenac Damir Skomina sudi finale

Slovenac Damir Skomina odredjen je da sudi finalnu utakmicu Evropskog prvenstva za mlade izmedju selekcija Holandije i Srbije, saopštila je UEFA.

Tridesetogodišnjem slovenačkom sudiji, koji je najmladji arbitar na šampionatu, u finalnom duelu na stadionou Juroborg u Groningenu pomagaće Švajcarac Manuel Navaro i Slovak Tomaš Mokoš, dok će četvrti sudija biti Francuz Stefan Lanoa.

Skomina, koji se od ove godine nalazi na listi najboljih sudija UEFA, na šampionatu u Holandiji već je sudio dve utakmice Holandija - Izrael i Engleska - Francuska i na oba meča odlično je odradio posao, što ga je i preporučilo da deli pravdu u finalu.

Skomina je na internacionalnoj sceni do sada već bio učesnik dva finala – četvrti sudija sudija bio je 2005. godine u finalnom meču EP za igrače do 19 godina izmedju Engleske i Francuske, a 2003. godine sudio je finale kontinentalnog šampionata za fudbalere do 17 godina izmedju Portugala i Španije.

Holandjani bez kapitena Flara u finalu

Holandija će protiv Srbije u finalu Evropskog prvenstva igrati bez kapitena Rona Flara, koji je povredio ligamente levog kolena, objavljeno je na sajtu UEFA.

Flar se povredio u polufinalnom meču protiv Engleza, a saznanje da će propustiti spektakl u Groningenu u subotu teško mu je pao.

"Nisam mogao da prihvatim da je za mene prvenstvo gotovo, ali kada sam u četvrtak ujuru pustao jedva sam mogao da hodam", rekao je Flar.

Verovatna zamena Flara biće Arnold Krusvijk, fudbaler Groningena. Kapiten i stub odbrane Holandjana Ron Flar veruje da će Krusvijk biti njegova dobra zamena.

Na povrede posle meča sa Englezima žalili su se i levi bek Erik Pijeters i plejmejker Otmar Bakal, ali će njih dvojica najverovatnije biti u timu protiv Srbije.

FSS dobio 1.000 ulaznica za finale

Fudbalski savez Srbije saopštio je da je dobio 1.000 ulaznica za finalnu utakmicu Evropskog prvenstva za mlade.

Finalna utakmica u kojoj se sastaju mlade reprezentacije Srbije i Holandije, aktuelnog šampiona i domaćina turnira, igra se u subotu od 20.45 u Groningenu.

Ulaznice koje je od organizatora turnira dobio FSS prodavaće se na dan utakmice od 12 sati, na punktu sa vidnim obeležjima Srbije.

Ulaznice za finalnu utakmicu moći će da se kupe i u slobodnoj prodaji od petka u devet sati na svim prodajnim mestima u Holandiji.

Doček srpskim fudbalerima ako uzmu zlato!

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić najavio da će, ukoliko Srbija osvoji zlato na EP, fudbalerima biti organizovan doček ispred Skupštine grada.

"Već su nas kontaktirali gradski čelnici sa idejom da se organizuje taj spektakl. Nadam se da će momci smoći snage i pobediti u finalu, jer su stvarno zaslužili da ih nacija pozdravi", istakao je Terzić i rekao da mu je na uspehu Srbije čestitao i predsednik UEFA Mišel Platini.

U razgovoru sa izveštačima srpskih medija u Holandiji, Terzić je ocenio da će selektor seniorskog tima Havijer Klemente iz ove ekipe uskoro moći da dobije nekoliko standardnih prvotimaca.

"Klemente je u ekipu već zvao Tošića, Jankovića, Ivanovića, Krasića i Rukavinu, a mislim da bi poziv trebalo da dobije i Lola Smiljanić. To je, praktično, kostur nekog budućeg tima na koji će Srbija moći da računa", naveo je Terzić i dodao da bi Branislav Ivanović, prema do sada prikazanoj igri, mogao da bude proglašen za najboljeg igrača na turniru.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Italijani u Pekingu

Mlada fudbalska reprezentacija Italije zauzela je peto mesto na prvenstvu Evrope i izborila plasman na Olimpijske igre naredne godine u Pekingu pošto je u holandskom gradu Najmehenu pobedila selekciju Portugala boljim izvodjenjem penala sa 4:3.

Susret je u regularnom toku i posle produžetaka završen nerešeno 0:0. Strelci za Italijane iz penala su bili Pele, Montolivo, Krišito i Paladino. Kod Portugalaca mrežu su zatresli Mutinjo, Nani i Veloso, dok je udarac Fernandeša odbranio golman Vivijano, a Antureš je šutirao pored gola.

Plasman na Olimpijske igre izborili su još reprezentacije Srbije, Holandije i Belgije.

Finalna utakmica prvenstva Evrope za fudbalere do 21 godine izmedju Srbije i domaćina Holandije na programu je u subotu 23. juna u Groningenu sa početkom u 20,45 časova, uz direktan prenos na TV B92.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Djukić: Moji igrači su pobednici

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Djukić izjavio je dan uoči finala Evropskog prvenstva da će njegovi igrači učiniti sve kako bi osvojili turnir i još jednom pokazali da ova generacija ima pobednički karakter.

"Mi ne postavljamo limite ekipi, ali ne želimo da dajemo neumerene izjave. Ovi momci su rodjeni pobednici i znam da će učiniti sve kako bi osvojili zlato. Želim da se nastavi tradicija i da ni ovoga puta domaćin ne bude pobednik turnira", rekao je Djukić na konferenciji za novinare u Groningenu.

On je istakao da izuzetno ceni repezentaciju Holandije i da je ta selekcija potpuno drugačiji od svih dosadašnjih rivala Srbije na turniru.

"Domaći tim se značajno razlikuje od svih selekcija sa kojima smo do sada igrali. Holandija predstavlja mešavinu sjajnih pojedinaca i odlične timske organizacije. Jednom rečju, oni su kompletna ekipa, koja igra izrazito napadački fudbal", izjavio je Djukić.

Selektor Srbije istakao je da je za njega i ekipu poseban motiv što je Srbija kao nezavisna država prvi put u finalu Evropskog prvenstva.

"Ponosni smo što ovde predstavljamo Srbiju i to osećanje uvek ima značajnu ulogu kod nas. Prvi put Srbija igra kao nezavisna država, a koliko im to znači igrači su već pokazali na terenu u prethodnim mečevima", istakao je Djukić.

On je dodao da je Evropsko prvenstvo veliko iskustvo za njega i da će nakon ovog turnira sigurno unaprediti svoje trenerske sposobnosti.

"Velika mi je čast što sam trener svoje zemlje na ovoj smotri fudbala. Prezadovoljan sam činjenicom da smo se plasirali u finale, a iz svega ovoga moći ću da izvučem mnogo dobrih stvari za dalju trenersku karijeru", ocenio je Djukić.

Obe reprezentacije u petak su odradile poslednje treninge na Juroborg stadionu, na kojem će u subotu biti odigran finalni meč.

Predstavnici FSS saopštili su da je ta organizacija dobila 1.000 ulaznica, kao i da su srpski navijači za nešto manje od jednog minuta preko interneta kupili takodje oko 1.000 ulaznica.

De Han: Srbi umeju sa loptom. Ali i mi.

Do prošlog leta Holandjani nikada nisu osvojili titulu prbaka Evrope u fudbalu u kategoriji igrača od 21 godine. Godinu dana nakon što su pobedili Ukrajinu 3:0 u finalu EP u Portugalu, Holandjani su u prilici da postanu prva reprezentacija koja će odbraniti titulu na svom terenu.

Protivnik im neće biti nimalo lak - reprezentacija Srbije, koja je u dosadašnjem toku takmičenja pokazala izuzetan timski duh, kolektivnu igru po principu "svi za jednog - jedan za sve".

Toga je svestan i selektor Holandije, 63-godišnji Fop de Han: "Biće težak meć. Srbija ima odličan tim, iskusan. Oni sigurno neće želeti da preuzmu inicijativu, već će nama prepustiti loptu i vrebaće iz kontranapada. To bi mogao da bude problem po nas. Uz to, Srbija ima i individualni kvalitet. Ali i mi smo dobri. Videćemo...", izjavio je De Han dan uoči velikog finala u Groningenu.

Holandski selektor smatra da njegov tim neće moći da odigra isto kao protiv Engleza, mada je kranji ishod bio pozitivan po "Oranje". "Mislim da ćemo morati drugačije. Kada imamo loptu u posedu, moraćemo da budemo i mnogo brži", kaže De Han.

Osim kapitena Rona Flara, koji zbog povrede ligamenata levog kolena neće igrati u subotu, pod znakom pitanja je i vezista Otman Bakal. I njemu je povredjeno koleno.

"Odsustvo Flara je veliki udarac. On je pokretač ekipe, psihološka stabilnost. Ipak, u pitanju je samo jedan meč i verujem da će Arnold Krujsvik biti odlična zamena. Nisam zabrinut. Donk i Krujsvik dobro saradjuju u odbrani i to su pokazali protiv Engleza. Što se tiče Bakala, zabrinut sam. Dobio je udarac u koleno. Videću šta da radim sa njim. Ne bih želeo da rizikujem, da ga stavim u tim, a onda posle samo 20 minuta da ga menjam. Ako on ne bude igrao, zamene su Roj Berens, ali i Luidji Bruins može da igra na toj poziciji", rekao je De Han.

De Han kaže da mu je prošle godine u Portugalu bilo mnogo teže, jer je morao dosta da razgovara sa igračima, da ih uigrava, da ponovo priča, jer stvari nisu išle dobro.

U intervjuu za sajt UEFA, holandski selektor rekao je da je najprijatnije iznenadjen igrama Otmana Bakala i smatra da je nepravdno zapostavljen u izveštajima holandskih medija. "Uvek do sada igrao je krilo, ali sada je u veznom redu i taj posao obavlja odlično. Naravno, izdvojio bih i Rojstona Drentea, ali on je iste partije pružao i za Fejenord, tako da on za mene nije iznenadjenje".

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Биће "густо", али, ови наши момци имају знања да их добију.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
Trebalo bi da bude dobar fudbal posto Holandjani sigurno nece igrati zatvoreno i imaju neke mnogo dobre igrace (onaj Drente je legenda) a i nasi su pokazali da znaju da igraju.

Bilo bi fino kad bi Deja Milovanovic zabio neki hettrik pa da se neko zajebe i kupi ga Smile Jeste da je iz Mitrovice (sto automatski znaci da je faca najstrasnija Smile ) ali mnogo lose igra za Zvezdu...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

for mother serbia!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k750i
finale Srbija-Holandija teska utakmica.Holandjani dobra reprezentacija i jos igra kao domacin i ima ogromnu podrsku publike.Srbija ima sjajne mlade igrace koji su se pokazali da mogu, inace nebi stigli ovako daleko.Naravno cemo ih napucati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.