Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko prvenstvo za mlade U21-Holandija 2007  (Pročitano 41735 puta)
Hronicar svakodnevice

young & wild

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 725
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens M65
Tacno,
i ja bi voleo da su englezi, pa da im vratimo za sve

Napred Orlici
IP sačuvana
social share
odusta sam od bureka, mozete me naci na
myspace.com/miljan87
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S4
Da smo na Engleze naleteli milslim da bi im noge polomili zbog svega sto se desavalo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Dobijamo Holandjane 1:0!
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung d900i
Mislim da ne bi bilo potrebno da lomimo noge englezima, mislim da bi ih sad zasluzeno dobili fer plejom...
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D900
Ma i mi ćemo u polufinale, ne brinem se ja.
To za mlade nije ništa.
Morao sam da se citiram. ;D
MOram opet da se citiram... Smile
Dobićemo Lale sa 3:1
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Izvinjenje predsednika FA Engleske

Predsednik Fudbalske federacije Engleske Džefri Tomson razgovarao je jutros sa prvim čovekom našeg fudbala Zvezdanom Terzićem i izvinio se zbog žestokih reakcija i nekorektnih izjava koje su usledile nakon duela Engleske i Srbije. Reprezentativci Engleske su žestoko optuživali naše navijače, ali i neke igrače, zbog rasizma, što je izazvalo dosta revolta u našem timu, a izrečene su čak i uvrede na račun našeg naroda i države.

Prema rečima Terzića, Tomson se izvinio zbog takve reakcije, jer smatra da ona nije bila primerena i da se to sigurno ne bi desilo da je on u tom trenutku bio uz reprezentaciju.

Izvor: B92sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D900
I treba da se izvini...
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC Desire HD
Terzić: Ma, sila smo!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić rekao je da su mladi fudbaleri Srbije plasmanom u polufinale Evropskog prvenstva ostvarili uspeh kojim bi se ponosile i mnogo veće fudbalske zemlje nego što je Srbija.

"Klinci su pokazali da umeju sjajno da igraju fudbal i da nemamo razloga da brinemo za budućnost. Lepo je biti u finalu, jer smo na turnir došli tiho, a sada svi pričaju o nama. Ostvarili smo glavni cilj, a to je plasman na Olimpijadu, na koju ćemo ići da osvojimo medalju", rekao je Terzić u razgovoru sa novinarima u Najmehenu.

On smatra da će selektor seniorskog tima Havijer Klemente iz ove ekipe uskoro moći da dobije nekoliko standardnih prvotimaca.

"Klemente je u ekipu već zvao Tošića, Jankovića, Ivanovića, Krasića i Rukavinu, a mislim da bi poziv trebalo da dobije i Lola Smiljanić. To je, praktično, kostur nekog budućeg tima na koji će Srbija moći da računa", naveo je Terzić i dodao da bi Branislav Ivanović, prema do sada prikazanoj igri, mogao da bude proglašen za najboljeg igrača na turniru.

Prvi čovek FSS najavio da će, ukoliko Srbija osvoji zlato na EP, fudbalerima biti organizovan doček ispred Skupštine grada.

"Već su nas kontaktirali gradski čelnici sa idejom da se organizuje taj spektakl. Nadam se da će momci smoći snage i pobediti u finalu, jer su stvarno zaslužili da ih nacija pozdravi", istakao je Terzić i rekao da mu je na uspehu Srbije čestitao i predsednik UEFA Mišel Platini.

Govoreći o svom budućem angažmanu u toj organizaciji, Terzić je najavio da bi trebalo da bude izabran na mesto potpresednika tehničko-razvojnog komiteta UEFA.

"Trebalo bi da budem izabran na tu važnu funkciju, a predsednik će biti Norvežanin Per Omdal, koji je ranije bio drugi čovek UEFA. To bi trebalo pozivitno da utiče i na naš fudbal, jer ćemo imati više uticaja i moći ćemo da ubrzamo razvoj fudbala u Srbiji", ocenio je Terzić.

Upitan da li je razgovarao sa čelnicima UEFA i engleskog fudbalskog saveza o incidentu na utakmici odigranoj u nedelju, Terzić je rekao: "Mi smo osudili incident, jer se snažno zalažemo za odstranjivanje rasizma sa stadiona. Čuo sam se i sa predsednikom engleskog FA Džefrijem Tompsonom, koji mi je rekao da je reakcija nekih ljudi sa njihove strane možda bila malo preterena, ali da su morali da zaštite svog igrača“.

Na kraju razgovora sa novinarima predsednik FSS dodao je da je UEFA izuzetno zadovoljna dosadašnjim tokom šampionata i činjenicom da je televizijska gledanost "probila" sva očekivanja.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC one
Izvinjenje predsednika FA Engleske

Predsednik Fudbalske federacije Engleske Džefri Tomson razgovarao je jutros sa prvim čovekom našeg fudbala Zvezdanom Terzićem i izvinio se zbog žestokih reakcija i nekorektnih izjava koje su usledile nakon duela Engleske i Srbije. Reprezentativci Engleske su žestoko optuživali naše navijače, ali i neke igrače, zbog rasizma, što je izazvalo dosta revolta u našem timu, a izrečene su čak i uvrede na račun našeg naroda i države.

Prema rečima Terzića, Tomson se izvinio zbog takve reakcije, jer smatra da ona nije bila primerena i da se to sigurno ne bi desilo da je on u tom trenutku bio uz reprezentaciju.

Izvor: B92sport
bitno je samo da su oni zataskali svoj nesportski potez...
Inace Srbija-Holandija 1:0 Smile
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
vazno je da niko ne pominje sta je izjavio onaj derbesajer ili kako se vec zove Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.