Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko prvenstvo za mlade, Portugalija 2006  (Pročitano 19699 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Jbg brate necu da ga branim ali nije mu bilo lako to sigurno, a i malo je debilan al sta da se radi.
Dosta je i ovo pokazali smo da imamo kvalitet i da nismo na srecu prosli!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC Touch Cruise
Jesam zvezdas ali kad svam video da je ona picka Jankovic prisla lopti, znao sam da ce mu odbraniti... jednostavno covek je ceo turnir odigrao bez srca... kad god je bio u prilici da da gol usrao se! Purovic nista ne krivim, ali mislim da je pre njega trebao da sutira Krasic ili neko drugi..
A svaka cast igracima Ukrajne, veoma hladnokrvno izvodjenje jedanesteraca!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC Touch Cruise
"Plavi": "Ispustili smo pobedu..."

Posle poraza od Ukrajine na penale (4:5) u polufinalu Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine, reprezentativci SCG bili su vidno utučeni.

„Istina je da sam razočaran. Mislim da smo pokazali da smo bolji tim od Ukrajine“, smatra Milan Biševac. „Mislim da smo ovom igrom zaslužili da uđemo u finale. Međutim, ne mogu da zaboravim da smo srećno stigli do polufinala. Sada se ta sreća okrenula. Teško mi je da pričam pod ovim emocijama, ali biće mi još teže kada večeras uđem u sopbu. U ovom meču nije zadovoljena pravda, ali ponoviću, ne zaboravljam kako smo ušli u polufinale“.

Biševac smatra da će mu iskustvo iz Portugala mnogo pomoći u nastavku karijere.

„Nadam se da će me partije u Portugalu približiti seniorskoj reprezentaciji. Međutim, moram da kažem da sam srećan što sam bio deo ove generacije, koja je dokazala da ima kvalitet“.

Golman Vladimir Stojković ostao je nesavladan u 120 minuta polufinala, zatim je odbranio prvi penal Ukrajinaca, ali nije mogao da pomogne svojim strelcima.

„Uticao sam na promenu rezultata kada sam odbranio prvi penal. Posle toga smo morali da postignemo sledeći penal. To je bio prelomni trenutak, da smo dali gol, išli bismo dalje. U toj situaciji smo pali u psihološku krizu i izgubili meč“.

Stojković će se sada pridružiti seniorskoj selekciji, koja se priprema za Mundijal u Nemačkoj.

„Jedva čekam Svetsko prvenstvo, ali bi mi mnogo značilo da sam tamo, a pogotovo u Francusku, gde nastavljam karijeru, otišao kao finalista ili šampion Evrope“.

Milan Stepanov je razočaran, jer ima stoprocentno negativan učinak sa bele tačke.

„Ne mogu da verujem. Nikad u životu nisam pobedio na penale. Mislio sam da će ovog puta biti drugačije, ali se nije dogodilo. Jesam razočaran i jako mi je teško. Šta je tu je, ne mogu da pobegnem od ovog“, rekao je defanzivac Trabzonspora.
Priredio: AS

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Galaxy S8
Kako seješ tako i žanješ. Pre dve godine smo na penale ušli u finale, mnogo bi bilo opet. Postoji neka viša sila koja sve lepo reguliše, grobari su ušli u ligu šampiona na penale pa su tako i ispušili protiv Petržalke.
Uostalom, i ovo je ogroman uspeh.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 5s
zasluzeno su prosli Ukrajinci, ako se ne varam 2 puta su vetj do sada ispadali na penale pa je red bio da sada prodju a nama je "sretja" dovoljno pomogla...

ziva istina,veze nasi nisu imali cjelo prvenstvo

dali 2 gola iz igre a htjeli bi u finale

"ali gospodo malo ste se zajebali"

ko ce biti tragicar ako nece neki iz zvezde Smile

purovic sivonja pogledajte mu izraz llica kad je kretao da izvodi penal

na celu mu je pisalo nebu pod oblake!!!

a ukrainci ladni kao led profi po zemlji pa sta bude tako se pucaju kljucni penali!
« Poslednja izmena: 02. Jun 2006, 03:18:34 od alternative-dread »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Galaxy S8
a ukrainci ladni kao led profi po zemlji pa sta bude tako se pucaju kljucni penali!

Koliko se ja sećam, Ukrajinci nisu šutnuli nijedan penal po zemlji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC Touch Cruise
ko ce biti tragicar ako nece neki iz zvezde Smile
Pa kad je od 6 izvodjaca penala 5 bilo iz Zvezde! Ko bi ti da bude tragicar Lomic?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
pa mnogo bi bilo do finala sa samo dva data gola.

ali mi je žao zbog njih, baš su se trudili i uopšte nisu ličili na tim protiv francuske ili nemačke...
juče sreća nije bila na našoj strani. Ali sve bi bilo drugačije da je Janković postigao penal, onda bi se Ukraincima vezale noge,
ali da je Pera na vreme otišao u policiju sve bi bilo drugačije...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
2/06/2006 | Izvor: B92
U21: SCG ispala na penale!

AP
AP

Fudbalske reprezentacije Holandije i Ukrajine igraće u finalu Prvenstva Evrope za igrače do 21 godine.

Ukrajinci su posle penala pobedili selekciju SCG 5:4, pošto za 120 minuta nijedna ekipa nije uspela da pogodi gol.

Holandija je savladala Francusku rezultatom 3:2 posle produžetka. Finalni meč igra se u nedelju, uz direktan prenos na TV B92, a meča za treće mesto neće biti.

Tokom svih 120 minuta ne naročito kvalitetnog meča SCG je igrala bolje od Ukrajine, čiju mrežu su u nekoliko navrata čuvale dobre intervencije dva golmana (specijalno za penale u 117. minutu ušao Ribka).

Najbolje prilike za našu selekciju u prvom poluvremenu propustio je Purović u četvrtom i desetom minutu, u drugom poluvremenu šanse su imali Bane Ivanović posle kornera i Dušan Basta, koji je u 89. minutu uhvatio volej na centaršut Marka Lomića.

Reuters
Reuters

U dodatnih 30 minuta ništa se nije značajno menjalo - SCG je bila bolja, i stvarala prilike, a najbolju je u 120. minutu imao Boško Janković, čiji je udarac makazicama "kroz čoveka" pored stative skrenuo rezervni golman Ukrajine Ribka.

Ukrajinci su zapretili samo nekoliko puta, ali nijednom naročito ozbiljno, moćda i zato što su zbog povrede već posle 20 minuta ostali bez najboljeg napadača Artjoma Milevskog.

Penal serija počela je odlično za našu selekciju, jer je penal Alijevu izvanredno odbranio stojković. Ribka je odmah uzvratio odbranivši šut Jankovića. Usledilo je devet vezanih pogodaka - za Ukrajinu precitni su bili Fomin, Čigrinski, Godin, Jacenko i Maksimov, a za plave Milijaš, Milovanović, Basta i Lomić.

Na kraju, odlučio je promašaj Purovića, koji je šutirao iznad prečke.
Priredio: Vladimir Novaković
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC 
Najbitnije je da su nasi odigrali srcem,a peneli su sreca....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.