2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko prvenstvo u rukometu - Srbija 2012  (Pročitano 97500 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Изглупирасмо се мајсторски.

Судија педер.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 6260 Slide
@Brother
privatne poruke, da ne gusimo temu  Smile

Ne cini ti se,podigao je ruku posle deset sekundi...
Sad gleda nesto po internetu, izgleda moze da podigne ruku kada je razlika jedan gol, a napad se duzi.. jbg Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2012, 22:44:19 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
@Brother

Sad gleda nesto po internetu, izgleda moze da podigne ruku kada je razlika jedan gol, a napad se duzi.. jbg Smile

Истина. Сме да подигне у последња 2 минута при малој разлици доста раније него обично, али, нама је подигао после 10 секуинди а Немци су после тога имали напад комотно до краја (25 секунди) без подигнуте руке. Ако се већ поштују правила, нека се поштују на обе стране.
О игрању ногом и преступу у последњих 3-4 минута и да не причам. Ко да нисмо домаћини.
« Poslednja izmena: 21. Jan 2012, 22:56:24 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 6260 Slide
@Brother

Истина. Сме да подигне у последња 2 минута при малој разлици доста раније него обично, али, нама је подигао после 10 секуинди а Немци су после тога имали напад комотно до краја (25 секунди) без подигнуте руке. Ако се већ поштују правила, нека се поштују на обе стране.
О игрању ногом и преступу у последњих 3-4 минута и да не причам. Ко да нисмо домаћини.
Bem ga, nisam razumeo sta se desilo, sve nesto na brzinu. Ja ovo pravilo malopre procita. Ali sto kazes ti, trebalo je onda da se postuje na obe strane.. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Iskreno da pricamo, ja sam sa nekim odavde razmenio misljenja o rukometu pre pocetka evropskog prvenstva, i bas sam naglasio da nam je Ceska sansa za plasman dalje i tako je i bilo.. I u narednoj fazi cemo razigravati za ta mesta ispod petog.

Veliki uticaj u ovoj reprezentaciji ima ova regionalna rukometna liga, gde igraju Vardar i Metalurg, 90% reprezentativaca su iz ta dva tima... ako nastavi ovaj tempo, rukomet ce biti broj jedan sport u Makeodoniji, ako to vec nije Smile

A i mene nervira ovo sada, pola nacije svi ispadose rukometni strucnjaci, nakon poraza od jednog gola, a ne znaju ljudi ni koliko traje poluvreme u rukometu.

I kad kazu na kraju Kire kriv za poraz. Pa kako moze neko to da izjavi a Kire dao 12 golova?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Samsung 
Sve u svemu danas odlican kvalitet rukometa u Areni,ocekuje se bar priblizno isto u Spensu sutra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Qtek 小米
Доста Македонаца је остало да навија за наше, после позива који је упућен са разгласа.
Руку на срце, Македонцима је Србија друга домовина и тако би увек требало да је поштују, јер њихова заједница у Аустралији је три пута мања од заједнице коју имају овде у Србији.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 6260 Slide
@Gambino

U Srbiji maksimum 50000 Makedonaca, a u Australiji tri puta vise. Ne razumem tu tvoju matematiku, jes da studiram nju. Smile

Iskreno da pricamo, ja sam sa nekim odavde razmenio misljenja o rukometu pre pocetka evropskog prvenstva, i bas sam naglasio da nam je Ceska sansa za plasman dalje i tako je i bilo.. I u narednoj fazi cemo razigravati za ta mesta ispod petog.

Veliki uticaj u ovoj reprezentaciji ima ova regionalna rukometna liga, gde igraju Vardar i Metalurg, 90% reprezentativaca su iz ta dva tima... ako nastavi ovaj tempo, rukomet ce biti broj jedan sport u Makeodoniji, ako to vec nije Smile

A i mene nervira ovo sada, pola nacije svi ispadose rukometni strucnjaci, nakon poraza od jednog gola, a ne znaju ljudi ni koliko traje poluvreme u rukometu.

I kad kazu na kraju Kire kriv za poraz. Pa kako moze neko to da izjavi a Kire dao 12 golova?

Bas sam se zezao sa jednim drugarom, na list napisao sve fb-pametnjakovice koji su pisali nesto o njemu Smile
Sad ih smara posteno Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 00:37:27 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50202
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Македонија и Словенија су измислиле спорт за пропалу Босну и Херцеговину.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 01:26:16 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.