2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko prvenstvo u rukometu - Srbija 2012  (Pročitano 97681 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
šteta za makedoniju,sjajna igra u prvom poluvremenu jednostavno niste imali snage za celu ko i mi,a ni sreće
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung 
Ponekad mi naši deluju tako bezidejno u napadu da to žalosno.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50212
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
šteta za makedoniju,sjajna igra u prvom poluvremenu jednostavno niste imali snage za celu ko i mi,a ni sreće

Наши имају снаге. Видјело се колико трче, отимају лопту, скачу и туку... Али пред крај као да се усеру од страха. Дрхте им руке...Плаше се побједе.
« Poslednja izmena: 21. Jan 2012, 22:10:09 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

KILL THE POOR

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 327
Zastava Tehran
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Tel.Me 
Hahahahah evo ga opet ovaj Brother Smile Smile Smile nije ti lako Smile

Bravo za one koji su ostali posle utakmice Smile

Ma meni je. Ja nisam lobotomiran, pa da radim sta ce mi Sitel kaze.
Kao sto svi MI ne navijamo za vaterpoliste. Jer.... znas, ono... kako da ti kazem.. izgubili su od... one... Grce Smile

I sta? Ne smem da komentiram oko vasu reprezentaciju kad ga popusi, onako, fino lepo?
Абе да ти титкам све по список...
Можеш да коментираш колку сакаш ама тоа не го менува фактот дека си ебан клошар. И таков ќе си останеш. Заслуживме да победиме, игравме подобро, на првенствово играме добар ракомет, немаме среќа, некои играчи и немаат знаење. И уште еднаш ќе кажам, Србија има само еден поквалитетен играч од нашите, а тоа е Дарко Станиќ, кога би го имале него би било супер. Smiley Се извинувам што пишував на македонски, ама не можам да го трпам дебилов кој само вреѓа. Жал ми е што не ги победивте Германците, уште еднаш се извлекоа.

Opet nemamo srece... hehe, kako je to simpaticno. Da bi ste pobedili sa jedan razliku, onda bi to bilo zasluzeno. To je bre taj sindrom - luzerski.

Smile
IP sačuvana
social share
This sea is killing me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Sony 
Naša igra u napadu je bila jako jako loša , da ne kažem očajna , ako se na to doda da su sudije malo gurale Nemce i da je Tadić gledao utakmicu mislim da je i nerešeno dobar rezultat... Sve je za sada ok , i dalje imamo velike šanse za polufinale..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50212
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Ја сам стекао утисак да би ми да смо губили сигурно преокренули резултат... али овако се десио синдром који прати све супарнике Новака Ђоковића... Воде два сета. Треба да финиширају, али онда се усеру пошто свате да они побјеђују најбољег играча на свијету, громату и легендну тениса. НОВАКА ЂОКОВИЋА БРЕ!  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2012, 22:19:35 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 6260 Slide

Oo poceli smo politiku, znaci Gruevski vam zestoko nabio komplekse Smiley.. Uzivaj, Sitel se gleda samo zbog rukometa, i to se ton stavi na mute Smile

btw, ne mogu da verujem koliko komplicirate stvari i to na kraju.. bas kao i mi Smile
nego nesto da pitam, jel mi se cini ili ja nisam ispratio ceo napad(stream zajebava Smile), da je brzo digao ruku sudija, ono na kraju? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Samsung 
Ne cini ti se,podigao je ruku posle deset sekundi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

KILL THE POOR

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 327
Zastava Tehran
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Tel.Me 

Oo poceli smo politiku, znaci Gruevski vam zestoko nabio komplekse Smiley.. Uzivaj, Sitel se gleda samo zbog rukometa, i to se ton stavi na mute Smile

Daleko od to prijatelju. To je samo primer. Mogu ja da izvucem primer i iz knigu 1984 kad narod grupno pada u trans i onanise na „two minute warning“ drzavne emisije.
Sve je to isto. Briga me meni za politiku, bar za ona „dnevna“. Problem je veci od toga.
A dok pricamo o mom primeru i TV uticaj, seti se kako je sve to proslo u 2008/09 godina, kad je makedonija bila domacin EP u rukometu (zene).
Tad... nije bila prisutna ta goceva rasa? Zasto?
Jer nije bilo televizisko navedjivanje tolpe da se skupe na trgu... onako, slucajno? A?
A sta je sa vaterpolo u ovi trenutcima?
Sta je sa nogometnu reprezentaciju? A sta je bilo kad su dali gol iz korner u Sautemptonu?

Aj, da ne kompliciram. Ja mogu samo da ti kazem da mene ne zanima sta Makedonija radi u bilo sto ukoliko to nije povezano samnom. Briga me mene za rukomet, bar kad je MKD u pitanju.

A kad vec pricamo u politici... pa, da. Neko ima interes da se rukomet forsira, kad ceo narod sanja rukomet i svrsava na neki „nacionalni“ uspeh, se zaboravlja mizerija. Sve je u drugi plan.
Tako je i Brazil bio srecan, sa 5 pehara i mizeriju.
Ja nisam u taj film. Eto tako.

(Биди ми поздравен и не земај ништо лично. Нека земаат оние кои пцујат (пцуеа) по ракометарите кога губеа, или пак, тие што прв пат слушнаа откако се наметна вештачкава еуфорија.)
« Poslednja izmena: 21. Jan 2012, 22:33:17 od Brother Ego »
IP sačuvana
social share
This sea is killing me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Sensation
Ne cini ti se,podigao je ruku posle deset sekundi...

Увек судије дижу брже руку кад је последњи минут у питању...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.